Sök bostad eller innehåll

Sundsvall

Din mäklare i Sundsvall

Fastighetsbyrån i Sundsvall är idag 11 personer som med glädje och engagemang vill hjälpa dig som kund att både söka en ny bostad såväl som sälja din befintliga. 

Tillsammans har vi mycket erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden. Med fokus på att överträffa våra kunders förväntningar ska vi skapa den bästa kundupplevelsen. Vi förmedlar både bostadsrätter, villor, fritidshus och har flera spännande nyproduktionsprojekt av bostadsrätter i Sundsvall. Fastighetsbyrån var den mäklarfirma som förmedlade flest bostäder under 2016.

Välkommen till vårt kontor på Storgatan 2!

Försäljning pågår!

BRF Sidsjögläntan bjuder på ett centralt boende mitt i naturen. De 44 lägenheterna fördelas på fyra hissförsedda fyrvåningshus med 2 till 4 rum och kök med en yta om 55–94 kvm. Med 2,70 m i takhöjd och stora fönster erbjuds ett modernt, ljust och välplanerat boende. Det finns möjlighet att hyra förråd och carport eller parkeringsplats med elstolpe om så önskas.

Läs mer på:  www.shhbostad.se/bostadsratter/sidsjoglantan

Försäljning pågår!

Försäljningen av Lillskärs första projekt i Sundsvall, Brf Prima har varit en succé. Idag är alla lägenheter sålda och nu har det blivit dags för Lillskärs andra projekt på Norra Kajen, Brf Pärlan! 69 fantastiska bostadsrättslägenheter mittemellan stadskärna och hav. Ljuset, vattnet och grönskan kombinerat med stilfull arkitektur kommer att ta boendet i Sundsvall till nya nivåer.

Läs mer på: www.brfparlan.se

Försäljning pågår!

Vid Norra bergets fot, längst in på den lågtrafikerade Ludvigsbergsvägen, byggs under 2017 Brf Farmen. Ett flerfamiljshus som i sitt träutförande harmoniserar med sin omgivning och sätter miljön i fokus. Nio lägenheter från 98 till 135 kvm som erbjuder närheten till staden och ett underbart solläge, något som också utnyttjas med solpaneler för en positiv effekt på såväl ekonomi som miljö.

Läs mer på: https://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1691224

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sundsvall

Om Kent Selin

Kent är ägare och kontorschef för Fastighetsbyrån i Sundsvall med ett 30-årigt förflutet inom bankbranschen. Han brinner för entreprenörskap, marknadsföring och att överraska köpare och säljare med något positivt som de inte förväntat sig.

Kent Selin

Franchisetagare

Om Charlotta Carlbom

Charlotta är en glad och social bostadsmäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Med stort engagemang och drivkraft ser hon till att göra sista bästa för säljaren och köparen i varje affär.

Charlotta Carlbom

Fastighetsmäklare

Om Helena Bjarnhagen

Helena Bjarnhagen

Fastighetsmäklare

Om Jennie Nåvik

Jennie är en glad, driven och engagerad fastighetsmäklare som har arbetat i branschen sedan 2006. Hon har mycket bra koll på Sundvalls- och Timråtrakten och är själv född och uppvuxen på Alnö utanför Sundsvall.

Jennie Nåvik

Fastighetsmäklare

Om Johanna Eliasson

Johanna Eliasson

Fastighetsmäklare

Om Johanna Lidin

Johanna Lidin

Fastighetsmäklare

Om Marika Nousiainen

Marika har varit verksam mäklare sedan 2002. Med sitt engagemang och sin erfarenhet skapar hon lyckade affärer och vi vågar påstå att hon tillhör toppskiktet av fastighetsmäklare i Sundsvall.

Marika Nousiainen

Fastighetsmäklare

Om Tomas Söderberg

Tomas arbetar som villamäklare på Fastighetsbyrån i Sundsvall. Han har varit verksam länge inom yrket och är uppskattad för sin gedigna erfarenhet och sitt säljfokus. Han en av de som säljer flest bostäder i Sundsvall.

Tomas Söderberg

Fastighetsmäklare

Om Erika Boström

Erika har rollen som säljstöd och studerar samtidigt till mäklare. Hon är en teamspelare som arbetar serviceinriktat med stort engagemang och finns till hands på kontoret för att svara på frågor och funderingar.

Erika Boström

Säljstöd / Blivande mäklare

Om Felix Krantz

Felix Krantz

Mäklarpraktikant

Om Johanna Selin

Johanna Selin

Kontorsadministratör

Om Julia Fredin

Julia Fredin

Mäklarpraktikant

Om Karin Engholm

Karin arbetar som säljstöd och finns till hands på Fastighetsbyrån kontor för att hjälpa till med det praktiska. Med ett strukturerat arbetssätt parerar hon många arbetsuppgifter och svarar gladeligen på dina frågor.

Om Maria Puunberg

Om Sebastian Borg

Sebastian Borg

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.