Sök bostad eller innehåll

Sundsvall

Din mäklare i Sundsvall

Fastighetsbyrån i Sundsvall är idag 12 personer som med glädje och engagemang vill hjälpa dig som kund att både söka en ny bostad såväl som sälja din befintliga. 

Tillsammans har vi mycket erfarenhet och kunskap om bostadsmarknaden. Med fokus på att överträffa våra kunders förväntningar ska vi skapa den bästa kundupplevelsen. Vi förmedlar både bostadsrätter, villor, fritidshus och har flera spännande nyproduktionsprojekt av bostadsrätter i Sundsvall. Fastighetsbyrån var den mäklarfirma som förmedlade flest bostäder under 2016.

Välkommen till vårt kontor på Storgatan 2!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Storgatan 66 - Försäljning pågår

Med nyskapande arkitektur och en djup förståelse för hur dagens människor vill umgås, leva och bo – vill Storgatan 66 skapa en upplevelse av storstad för Sundsvallsborna. Ett unikt, kreativt och modernt boende i hjärtat av staden där restauranger, butiker och gemensamma ytor skapar ett boende utöver det vanliga. Fastigheten kommer rymma 42 lägenheter, främst 2:or och 3:or. Högst upp i huset finns ett penthouse beståendes av tre lägenheter med hiss direkt in i bostaden. På husets tak planeras stora terrasser, och på bottenplan kommer två restauranger husera. Byggherre Corner Property Partners. Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan!

Intresseanmälan: https://storgatan66.se/

Försäljning pågår!

På ett attraktivt läge i stadsdelen Haga, bland villabebyggelse och grönska finns nu möjlighet att förvärva ditt drömboende i Brf Ljuset. Fastigheten kommer att bestå av 43 bostadsrättslägenheter fördelade på 1-3 rok och har modern och öppen planlösning, ljusa och tidlösa materialval samt tilltagna balkonger. Hiss, källarförråd samt möjlighet till parkeringsplats finns. Här bor du nytt och bekvämt nära naturen och med gångavstånd till city med sitt breda utbud av restauranger, butiker och nöjen. Ett perfekt boendeval för dig som vill bo lugnt men ändå centralt. Byggherre Peab Bostad.

Läs mer på: https://peabbostad.se/projekt/vasternorrland/brf-ljuset/

Försäljning pågår!

Försäljningen av Lillskärs första projekt i Sundsvall, Brf Prima har varit en succé. Idag är alla lägenheter sålda och nu har det blivit dags för Lillskärs andra projekt på Norra Kajen, Brf Pärlan! 69 fantastiska bostadsrättslägenheter mittemellan stadskärna och hav. Ljuset, vattnet och grönskan kombinerat med stilfull arkitektur kommer att ta boendet i Sundsvall till nya nivåer.

Läs mer på: www.brfparlan.se

Slutsålt!

BRF Sidsjögläntan bjuder på ett centralt boende mitt i naturen. De 44 lägenheterna fördelas på fyra hissförsedda fyrvåningshus med 2 till 4 rum och kök med en yta om 55–94 kvm. Med 2,70 m i takhöjd och stora fönster erbjuds ett modernt, ljust och välplanerat boende. Det finns möjlighet att hyra förråd och carport eller parkeringsplats med elstolpe om så önskas.

Läs mer på:  www.shhbostad.se/bostadsratter/sidsjoglantan

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sundsvall

Om Kent Selin

Kent är ägare och kontorschef för Fastighetsbyrån i Sundsvall med ett 30-årigt förflutet inom bankbranschen. Han brinner för entreprenörskap, marknadsföring och att överraska köpare och säljare med något positivt som de inte förväntat sig.

Kent Selin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotta Nitsche

Charlotta är en glad och social bostadsmäklare som i alla lägen strävar efter högsta kundnöjdhet. Med stort engagemang och drivkraft ser hon till att göra sista bästa för säljaren och köparen i varje affär.

Om Erika Boström

Erika är en engagerad och driven mäklare. Med sin noggrannhet och lyhördhet mot kund hjälper Erika er med en trygg förmedling. Erika har med sin uppväxt i Matfors kunskap om bostadsmarknaden från landsbygden till stadskärnan.

Erika Boström

Fastighetsmäklare
Diplomerad nyproduktion

Om Helena Bjarnhagen

Helena är en engagerad och driven mäklare som har arbetat i branschen sedan 2012. Hon arbetar väldigt serviceinriktat och lägger stor vikt vid att köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Om Jennie Nåvik

Jennie är en glad, driven och engagerad fastighetsmäklare som har arbetat i branschen sedan 2006. Hon har mycket bra koll på Sundvalls- och Timråtrakten och är själv född och uppvuxen på Alnö utanför Sundsvall.

Jennie Nåvik

Fastighetsmäklare

Om Johanna Eliasson

Johanna är en energifylld mäklare med personligt engagemang som alltid sätter dina behov som kund i fokus. Tillsammans med Fastighetsbyråns välrenommerade varumärke i ryggen förvaltar hon förtroende att få hjälpa dig genom ett av kanske dina största affärer i livet.

Om Johanna Lidin

Johanna Lidin är en glad och positiv mäklare med glimten i ögat. Det som driver henne är att vid varje avslutad affär ha både nöjda säljare och köpare. Med sitt stora engagemang ser hon till att den största affären man gör i livet även blir den bästa.

Johanna Lidin

Fastighetsmäklare

Om Tomas Söderberg

Tomas arbetar som villamäklare på Fastighetsbyrån i Sundsvall. Han har varit verksam länge inom yrket och är uppskattad för sin gedigna erfarenhet och sitt säljfokus. Han en av de som säljer flest bostäder i Sundsvall.

Om Vladimir Smirnov

Vladimir jobbar som mäklare på villor, bostadsrätter och fritidshus på Fastighetsbyrån i Sundsvall sedan 1 maj 2018. Han är motiverad, engagerad och ser fram emot ett mycket trevligt samarbete med alla som vill göra affärer med fastigheter.

Vladimir Smirnov

Fastighetsmäklare

Om Karin Engholm

Karin arbetar som säljstöd och finns till hands på Fastighetsbyrån kontor för att hjälpa till med det praktiska. Med ett strukturerat arbetssätt parerar hon många arbetsuppgifter och svarar gladeligen på dina frågor.

Om Maria Puunberg

Maria arbetar som säljstöd och hjälper till genom hela försäljningsprocessen från förberedelse till avslut. Hon är en väldigt glad och social tjej som alltid ser till att kunderna blir nöjda.

Om Sebastian Borg

Sebastian Borg

Mäklarpraktikant

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Sidsjö Persienn och Markis

Sidsjö Persienn & Markis AB erbjuder kunder hos Fastighetsbyrån i Sundsvall rabatt på våra produkter enligt följande: Markiser 10 % Persienner 15 % Rullgardiner 10 % Plissé/Duettegardiner 10 % Lamellgardiner 10 % Träpersienner 10 % I vår butik / utställning visar vi olika modeller av både interiöra och exteriöra produkter. Det finns ett brett utbud av solavskärmningar och insynsskydd för alla typer av fönster och uteplatser. Naturligtvis måttanpassas och tillverkas de Exakt som du vill ha det! Färg- och produktprover finns att se och vi lånar gärna ut prover om ni vill titta på dessa hemma i lugn och ro. Om ni vill ha solskyddet monterat av oss så kommer vi och måttar på plats före tillverkning och kan visa proverna där om ni så önskar. Vi ser fram mot att få leverera solskydd till Ert nya boende. Om ni har frågor eller vill ha några förtydliganden så kontakta oss gärna via telefon 060-61 22 02 eller mejl info@sidsjo.nu

Sidsjö Persienn och Markis

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.