Sök bostad eller innehåll

Sundbyberg

Din mäklare i Sundbyberg

Sundbyberg är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med närhet till många härliga grönområden samt storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud.

På vårt trevliga kontor i Sundbyberg arbetar åtta mäklare och två kundvårdsansvariga. På våra kontor i Solna, Råsunda och Frösunda arbetar tio mäklare och fem kundvårdsansvariga.

Vi känner mycket väl till vårt område, som innefattas av hela Sundbyberg och Solna. Under de år som vi varit verksamma här har vi hjälpt många att finna sina nya hem samtidigt som vi har varit delaktiga vid försäljningen av den tidigare bostaden. Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål.
Vi har ett banknärasamarbete, de rätta verktygen och den kunskap och mångåriga erfarenhet som krävs för att kunna uppnå ett lyckat resultat.
Vill du på ett tryggt sätt förverkliga din boendedröm? Kanske få en kostnadsfri värdering och vid försäljning få bra betalt för din nuvarande bostad? Ring oss redan idag så står vi gärna till er tjänst, eller välkommen in på något av våra kontor .

I Sundbyberg finner man oss på adress:
Stationsgatan 2

Och i Solna finner man oss på adresserna:
Solna Torg 2
Storgatan 70
Råsundavägen 131 
Centralvägen 17

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sundbyberg

Om Gabriel Hadad

Att jobba som fastighetsmäklare är det roligaste jag vet då jag brinner för att hjälpa mina kunder, såväl säljare som köpare. Det är både utmanande och utvecklande. Att hitta en ny bostad till mina köpare samtidigt som jag har hjälpt mina säljare med deras försäljning är en härlig känsla. Som mäklare får jag även agera problemlösare; då hjälper det att jag är en glad och positiv person. För mig är det viktigt att alla parter känner sig nöjda med deras livs största affär. Mitt mål är att hjälpa alla samt alltid vara tillgänglig.

Gabriel Hadad

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om David Ghanbari

David Ghanbari

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Avan Rashid

Ända sedan Avan påbörjade sin mäklarkarriär hos oss har han konsekvent och uthålligt visat att glädje, hjärta och affärsfokus går hand i hand. Med glimten i ögat får han Er att känna trygghet genom hela försäljningsprocessen, från kontakt till kontrakt. Avan arbetar skickligt, med en tydlig metodik och strategi lämnas ingenting åt slumpen. Uppskattar du affärsmässighet, trovärdighet och engagemang så har du träffat rätt!

Avan Rashid

Fastighetsmäklare

Om Ebba Granberg

Ebba Granberg

Fastighetsmäklare

Om Jessica Toubal

Jessica Toubal

Fastighetsmäklare

Om Marcus Norman

Marcus Norman

Fastighetsmäklare

Om Nikola Zivkovic

Nikola Zivkovic

Fastighetsmäklare

Om Sebastian Scherdin

Om Emelie Ekblad

Emelie Ekblad

Kundvårdsansvarig

Om Lucia Ahumada

Lucia Ahumada

Kundvårdsansvarig

Om Maryam Ghanbari

Maryam Ghanbari

Kundvårds-/ Ekonomiansvarig

Om Pourya Khalili

Pourya Khalili

Marknadskoordinator

Om Tom Andreasson

Tom Andreasson

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.