Sök bostad eller innehåll

Vasastan

Din mäklare i Stockholm - Vasastan

I Vasastan finns allt - vackra promenadstråk, goda kommunikationer, utmärkta shoppingmöjligheter, en rad mysiga caféer, några av stans bästa restauranger och såklart Fastighetsbyrån!

Vi på Fastighetsbyrån Vasastan har mångårig erfarenhet av marknaden. Vi är den största och ledande aktören i just Vasastan och Norrmalm med flera hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknad, trender, marknadsvärden och området i sig.

På vårt kontor på Karlbergsvägen 40 är vi 16 medarbetare, ett stort och engagerat gäng med flera fastighetsmäklare och assistenter. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och slutpris samt att våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina behov. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet, affärsmässigt och trovärdigt i varje uppdrag

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Vasastans största VIP-register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stockholm - Vasastan

Om Filip Abrizeh

Bostadsaffären är en stor och viktig affär för oss allihop, mitt mål är att alla som kommer i kontakt med oss som kontor ska känna att det är en trygg och affärsmässig process från första kontakt, till kontrakt. Ända sedan barnsben har jag tränat och tävlat på hög nivå i olika sporter, allt från friidrott och pingis till självförsvar. Tävlingsmomentet i mitt liv bytt fokus. Engagemanget och det målinriktade arbetet inom sporten har jag nu istället användning för inom fastighetsmäklarbranschen då mitt mål är att vi som kontor ska bli den mäklare som har flest nöjda kunder.

Filip Abrizeh

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Tim Abrizeh

Min inställning går hand i hand med Fastighetsbyråns kärnvärden vilket är trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Tillägger vi sedan min målmedvetenheten, glimten i ögat och ett leende på läpparna kan det inte bli något annat än en trevlig resa till målet. Vårt mål är att varje kund ska vilja rekommendera oss vidare till nära och kära, men givetvis även återkomma själva. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta oss.

Tim Abrizeh

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Helgoson

Som fastighetsmäklare har jag ett genuint engagemang och mitt mål är att alltid försöka överträffa dina förväntningar genom att vara lyhörd och noggrann. Jag trivs bra i Vasastan och för mig har det alltid varit en självklarhet att arbeta här med dess perfekta mix av storstadspuls och närhet till grönområden. För mig är det viktigt med långsiktiga relationer samt att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Följ mig gärna på reco.se/fastighetsbyran-vasastan/andreas-helgoson

Om Andreas Ångström

Om Anette Stridh

Anette Stridh

Fastighetsmäklare

Om Anna Hansson

Att arbeta för Fastighetsbyrån var för mig ett självklart val. Affärsmässighet, trygghet & engagemang är nyckelord för Fastighetsbyrån. Ett företag med högt ställda krav på sina anställda. För mig är det viktigt att arbeta med något man trivs med. Jag älskar att träffa människor och känner glädje inför varje arbetsdag då jag vet att jag kommer hjälpa någon samtidigt som jag har roligt. Jag har mycket energi som jag lägger på min stora drivkraft i mäklaryrket att alltid ha nöjda kunder, att alltid göra det lilla extra för att överträffa förväntningar. Varmt välkommen att kontakta mig så hjälper jag gärna till om du vill ha en värdering, funderar på att köpa eller sälja i Vasastansområdet eller har funderingar kring bostadsmarknaden. Valet av fastighetsmäklare gör större skillnad på slutpriset än vad många tror. Låt mig berätta varför.

Anna Hansson

Fastighetsmäklare

Om Anna Johansson

Anna Johansson

Fastighetsmäklare

Om Caroline Dettker

Jag älskar mitt arbete och skulle inte kunna tänka mig ett roligare jobb! Jag började som fastighetsmäklare i början av 00-talet och har sedan dess varit verksam i Stockholmsområdet. Att varje dag få träffa så många sorters människor i olika skeden av livet är något som är ytterst utvecklande och stimulerande. Att hjälpa till och få vara delaktig i den affär som troligtvis är den största affären i många människors liv anser jag vara ett stort privilegium. Ett högt tempo och varierande dagar med omväxlande uppgifter skapar just den energi som behövs för att utföra ett riktigt bra jobb.

Caroline Dettker

Fastighetsmäklare

Om Emmie Grut

Emmie Grut

Fastighetsmäklare

Om Ida Åberg Rissanen

Om Matteus Merzinger

Tveka inte på att kontakta mig om du vill ha en mäklare med hög kunskap om marknaden här i Vasastan och som kommer ge allt i din bostadsaffär. Under hela min yrkeskarriär har jag arbetat med människor vilket jag älskar! När jag valde min arbetsplats så valde jag den med omsorg. Viktiga ledord som affärsmässighet, kunskap, engagemang, bäst service, ärlighet, lyhördhet och trovärdighet genomsyrar både hur jag utför mitt jobb som mäklare och även den bästa arbetsplatsen man kan tänka sig, Fastighetsbyrån i Vasastan. På min fritid umgås jag gärna med goda vänner och har ett brinnande intresse för flugfiske samt träning. Jag berättar gärna mer om hur jag och mitt arbetssätt kan göra skillnad för dig!

Om Mikaela Ramström

Om Natalia Hernandez

Natalia Hernandez

Fastighetsmäklare

Om Philip Edlund

Philip Edlund

Fastighetsmäklare

Om Robert Ljungström

Jag valde att arbeta på Fastighetsbyrån för att det är den ledande aktören och företagets värderingar; affärsmässighet, trygghet och förtroende, stämmer väl överens med mitt sätt att arbeta. Det var viktigt för mig att hitta rätt gällande det koncept jag villa använda mig utav för att på bästa sätt hjälpa mina säljare till att maximera sin affär men också bibehålla nöjda köpare. Jag kan idag med hjälp av Fastighetsbyråns verktyg, leda dig som kund genom en av ditt livs största affärer på ett tryggt, affärsmässigt och resultatinriktat sätt. Jag hittar rätt bland Fastighetsbyråns alla verktyg och skräddarsyr en tjänst som kommer hjälpa dig igenom denna process på bästa sätt. Mitt mål är att göra avtryck genom att skapa ett förtroende och alltid överträffa dina förväntningar. Är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad? Tveka inte att slå en signal så berättar jag mer. Fritiden tillbringar jag med min familj och vänner, att resa och idrott är och har alltid varit en viktig del av mitt liv.

Robert Ljungström

Fastighetsmäklare

Om Anna Andersson

Anna Andersson

Affärs- och Säljstöd

Om Carmen Mejia

Om Daniel Staaf

Daniel Staaf

Kundkoordinator

Om Desirée Nilsson

Om Fredrik Carlsson

Såld nyproduktion

Birger Jarlsgatan 117

Vasastan - Östermalm

I korsningen Birger Jarlsgatan och Ingemarsgatan möts Stockholms kontraster, invid lummiga Vanadislunden bygger välrenommerade Axxonen Properties ett helt nytt våningsplan med mycket exklusiva och synnerligen välplanerade takvåningar för den kräsne. Här skapar man påkostade boenden med arkitektoniskt genomtänkt layout där gränsen mellan ute- och innemiljö suddas ut. Samtliga bostäder i projektet kommer att ha öppna spisar och stora takterrasser i flesta fall både mot gatan och mot innergården. Från terrasserna har man underbar utsikt över takåsarna och den borgliknande vattenreservoaren i Vanadislunden. Det nya våningsplanet blir en egen oas och här bor man lugnt, med en privat känsla av ett eget hus på taket. Takvåningarna är projekterade med stora takterrasser, öppna spisar, stora panoramafönster, skjutbara terrassdörrar, lanterniner/takfönster, genomgående exklusiva materialval och mycket hög standard. Ett boende i absolut toppklass! Projektets geografiska läge: Kvarteret Staren 18 ligger i gränslandet mellan Vasastan/Östermalm med tillgång till Stockholms fulla potential där båda stadsdelarna har mycket att erbjuda. Trevliga och populära kvarter med promenadavstånd till ett enormt utbud av prisbelönta restauranger, kvarterskrogar, butiker, caféer och livsmedelsaffärer. Här bor man invid lummiga och trivsamma Vanadislunden som bland annat har flertalet lekplatser och här ligger även Vanadisbadet. I direkt närhet ligger Brunnsviken med bra badmöjligheter och vackra Hagaparken med sina fina promenad- och löpspår. Anrika och vackra friluftsområdet Lill-Jansskogen återfinns inom bekvämt promenadavstånd. Ett par kvarter bort växer nu också den urbana stadsdelen Hagastaden fram där tusentals bostäder och arbetsplatser kommer att smälta samman till en modern, tät stadsdel, med en tydlig storstadskaraktär fylld av liv och rörelse.
Läs mer
Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.