Sök bostad eller innehåll

Södermalm

Din mäklare på Södermalm

Välkommen till Södermalm, stadsdelen som har det mesta.

Södermalm är en stadsdel som har det mesta; historia, ett rikt kulturliv, stort utbud och god utveckling. Här hittar du massor av butiker för mode, design, inredning och vintage. Du kan välja och vraka bland flera kaféer, restauranger och klubbar. Parallellt med storstadspulsen kan söder även erbjuda lummiga parker och torg, samt natur och vatten. Bad hittar du på Långholmen, Eriksdalsbadet och i Årstavikens många badvikar. Stadsdelen har cirka 120 000 invånare och är uppdelad i fyra församlingar. Området har gott om dagis, grundskolor och gymnasium. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda och gröna linjer samt ett stort utbud av bussar. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Södermalm

Om Jonas Egnell

Jonas har arbetat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2000 och är även franchisetagare. Han har jobbat som mäklare sedan 1993 och har lång erfarenhet av såväl marknaden som området han verkar i. Som en av två delägare arbetar Jonas mycket med att leda och utveckla ett framgångsrikt kontor som har kundernas bästa för ögonen. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygg och engagemang. De är viktiga för Jonas eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Jonas Egnell

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Pia-Lotta Svensson

Pia-Lotta är en av Södermalms och Sveriges mest meriterade mäklare, och har den stora fördelen att arbeta i samma område som hon har bott i sedan 1997. Hon har arbetat som mäklare på söder sedan 2008. Pia-Lotta älskar verkligen den vackra och omväxlande stadsdelen och som boende här kan hon området ut i fingerspetsarna. Som mäklare tycker Pia-Lotta om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Hon står för ett högt engagemang och en personlig relation, där hon agerar bollplank genom hela affären.

Pia-Lotta Svensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Urban Stener

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån, Södermalm sedan 2000. Tempot är högt och kundkontakterna många – något som passar mig väldigt bra. Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Swedbank är ett av Sveriges starkaste varumärken. Affärsmässighet, trygghet och engagemang är nyckelord för Fastighetsbyrån. Detta är viktigt för mig eftersom jag vill arbeta för ett företag som jag tycker om och kan stå för. Fastighetsbyrån är den klart ledande mäklarföretaget i Sverige idag. Det känns verkligen att vi är det mäklarföretaget som leder och utvecklar framtidens mäklartjänster. Inledde min yrkesbana som fastighetsmäklare i början av 90-talet och har sedan dess varit verksam inom Stockholmsområdet. Eftersom jag är en av kontorets två delägare arbetar jag också med att leda och utveckla vår verksamhet. Min tid utanför jobbet tillbringar jag mest med min familj. Om jag får tid över, vill jag gärna ägna mig åt skidåkning vintertid, vilket är ett mycket stort intresse jag har. På sommaren åker jag gärna upp till Norrland, då jag gillar natur och fiske.

Urban Stener

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carl-Filip Öster

Carl-Filip har alltid som mål att leverera toppresultat. Varje affär är unik och ett förtroende han värnar om. Därför är hans kunder alltid i fokus och genom nöjda köpare och säljare generera rekommendationer. Carl-Filip har bakgrund som elitidrottare och tävlat i alpin skidåkning på Europa cup nivå. Erfarenheterna från idrotten ser han som en stor nytta då likheterna till mäklaryrket är många.

Carl-Filip Öster

Fastighetsmäklare

Om Cecilia Hjelmér

Cecilia är en erfaren fastighetsmäklare som lägger stort engagemang i varje affär. Hon gör det lilla extra för sina kunder, vilket leder till nöjda köpare och säljare. Tillsammans med många års erfarenhet av försäljning, ger det Cecilia de bästa förutsättningarna för att smidigt lösa de komplexa situationer som kan uppstå vid en bostadsaffär. Cecilia värdesätter kommunikation och förtroende, vilket är grundläggande för en trygg affär. Cecilia erbjuder, med Fastighetsbyrån i ryggen, den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Cecilia Hjelmér

Fastighetsmäklare

Om Dag Jönsson

Dag är en engagerad mäklare som älskar människor och sitt arbete. Hans kunder beskriver honom som resultatinriktad, lyhörd och någon man kan vända sig till med frågor och funderingar. Med många års erfarenhet av kundkontakt gör han alltid sitt yttersta för att du som kund skall bli nöjd. Hans förmåga att sätta upp och nå mål kommer från en bakgrund som simmare på elitnivå med flertal SM-guld i bagaget. Dag tillsammans med Fastighetsbyrån är det bästa valet för dig som kund.

Dag Jönsson

Fastighetsmäklare

Om Evelina Schmekel

Evelina Schmekel

Fastighetsmäklare

Om Jonas Åfors

Jonas har sina rötter i Småland och brinner för att göra det lilla extra för att skapa nöjda köpare och säljare. Med många år inom service och försäljning vill han alltid prestera på topp och har som mål att överträffa sina kunders förväntningar. Jonas främjar att på ett engagerat och tryggt sätt hjälpa kunden genom hela processen. Hans driv och passion som fastighetsmäklare i kombination med branschens ledande aktör Fastighetsbyrån i ryggen, ger dig som kund optimala förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Ta gärna kontakt med Jonas så ska han hjälpa dig på bästa tänkbara sätt!

Jonas Åfors

Fastighetsmäklare

Om Jonna Sarstedt

Jonna har arbetat som fastighetsmäklare och varit aktiv på Södermalm sedan 2007. Hon har sina rötter i Norrland och är som mäklare driven, positiv och noggrann – vilket verkligen uppskattas av hennes kunder! Jonnas mål är att leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer – följ henne gärna på reco.se/fastighetsbyran-sodermalm/jonna-sarstedt . Ta gärna kontakt med henne om du har frågor kring bostadsmarknaden, hon hjälper gärna till!

Jonna Sarstedt

Fastighetsmäklare

Om Lars Falk

Lars har sjutton års erfarenhet som mäklare och har jobbat på Södermalm i fem år, ett område han själv har bott i och känner väl. Lars tycker att det unika med söder är det rika utbudet och att det är en levande stadsdel; oavsett klockslag och årstid är det alltid människor på gatorna. För Lars känns det naturligt att jobba på Fastighetsbyrån eftersom de står för den kvalitet, kunskap och etik som han själv jobbat efter. Lars drivs av att tillsammans med kunden lyfta lägenhetens unika fördelar och med ett stort engagemang nå ett så bra slutresultat som möjligt.

Lars Falk

Fastighetsmäklare /Nyproduktionsansvarig

Om Malin Miura

Malin har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och ser det som en stor fördel att få förmedla bostäder i sin favoritstadsdel som hon tycker har en härlig blandning av storstadspuls och vacker natur. Malin kombinerar en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och engagemang. De egenskaperna, tillsammans med att hon alltid har ett leende på läpparna, medför att hon har hög kundnöjdhet och får många rekommendationer.

Malin Miura

Fastighetsmäklare

Om Max Calland

Max Calland

Fastighetsmäklare

Om Olivia Raaé

Olivia Raaé

Fastighetsmäklare

Om Pontus Sjödin

Pontus Sjödin

Fastighetsmäklare

Om Sandra Eriksson

Sandra har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2007. Förutom sin mäklarutbildning är hon även utbildad civilekonom. Hon har bott på Södermalm sedan 2000, vilket har gett henne en mycket god lokalkännedom. Tack vare sin stora kunskap om området kan Sandra förmedla bostaden och området på ett trovärdigt och naturligt sätt. Sandra ser det som ett privilegium att få vara delaktig i den största affären i många människors liv. Med ett stort engagemang och Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Sandra den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Sandra Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Åsa von Zweigbergk

Åsa är en välmeriterad mäklare sedan starten 2009 och har flertalet återkommande kunder och goda rekommendationer. Åsa strävar alltid efter att hålla extra hög servicekvalitet gentemot både köpare och säljare genom hela processen och hon har den stora fördelen att arbeta i samma område som hon bott i sedan 1995.

Om Carin Halling

Carin har jobbat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2002. Hon har en lång erfarenhet av både branschen och området, som hon tycker har alla godbitar; innerstadens puls och trevliga människor. Carin har en mäklarassistentutbildning hos Mäklarsamfundet och uppskattar möjligheten att få hjälpa människor med en så viktig del i livet som att byta bostad. Carin gillar yrkets administrativa delar och försöker ständigt hitta förbättringar i servicen till såväl köpare, säljare som övriga kunder.

Om Jenny Löthman

Jenny Löthman

Kundkoordinator/ Mäklarassistent

Om Rebecca Andersson

Rebecca har jobbat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon uppskattar särskilt mycket att arbeta på söder, eftersom det är ett område hon är född och uppvuxen i.

Om Sofia Ekander

Sofia Ekander

Blivande mäklare

Om Tim Bohman

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Fredells Byggvaruhus

Mitt emot Hammarby sjöstad ligger Fredells, ett byggvaruhus som trots sitt väldiga format på åtta (!) fotbollsplaner ändå ligger så pass nära innerstaden. Här har vi samlat allt du behöver för att bygga och renovera. Fredells är ledande på att leverera totallösningar, produkter och tjänster genom en kompetent personalstyrka fokuserad på service och kunskap samt med ett oöverträffat sortiment. Vi har nöjet att erbjuda alla kunder till Fastighetsbyrån i Hammarby Sjöstad 15 % rabatt på hela vårt lagerförda sortiment som bl.a. innehåller färg, tapeter, golv, kök, bad, bygg, verktyg, VVS, El och belysning. Gäller mot uppvisande av AlltHemma-kortet. www.fredells.com Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Fredells Trävaru Aktiebolag

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

TippTapp

Har du ont om tid eller saknar tillgång till bil och släp? Genom Tiptapp får du snabb hjälp med allt ifrån hämtning av det du har som ska till återvinningen till hemkörning av secondhand-fyndet från andra sidan stan. Det kostar ingenting att annonsera och du bestämmer själv vad du vill betala för hjälpen. Ladda ned appen här; https://jd764.app.goo.gl/9ibc Utnyttja Fastighetsbyrån-rabatten genom att uppge Fastighetsbyrån som kampanjkod i samband med publicering av annons För att koden ”Fastighetsbyrån" och länken ska fungera så måste du uppdatera appen till den nyaste versionen.

TippTapp

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.