Sök bostad eller innehåll

Södermalm

Din mäklare i Stockholm - Södermalm

Välkommen till Södermalm, stadsdelen som har det mesta.

Södermalm är en stadsdel som har det mesta; historia, ett rikt kulturliv, stort utbud och god utveckling. Här hittar du massor av butiker för mode, design, inredning och vintage. Du kan välja och vraka bland flera kaféer, restauranger och klubbar. Parallellt med storstadspulsen kan söder även erbjuda lummiga parker och torg, samt natur och vatten. Bad hittar du på Långholmen, Eriksdalsbadet och i Årstavikens många badvikar. Stadsdelen har cirka 120 000 invånare och är uppdelad i fyra församlingar. Området har gott om dagis, grundskolor och gymnasium. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda och gröna linjer samt ett stort utbud av bussar. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Stockholm - Södermalm

Om Jonas Egnell

Jonas har arbetat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2000 och är även franchisetagare. Han har jobbat som mäklare sedan 1993 och har lång erfarenhet av såväl marknaden som området han verkar i. Som en av två delägare arbetar Jonas mycket med att leda och utveckla ett framgångsrikt kontor som har kundernas bästa för ögonen. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygg och engagemang. De är viktiga för Jonas eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Jonas Egnell

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Pia-Lotta Svensson

Pia-Lotta är en av Södermalms och Sveriges mest meriterande mäklare, och har den stora fördelen att arbeta i samma område som hon har bott i sedan 1997. Hon har arbetat som mäklare på söder sedan 2008. Pia-Lotta älskar verkligen den vackra och omväxlande stadsdelen och som boende här kan hon området ut i fingerspetsarna. Som mäklare tycker Pia-Lotta om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanke på att byta bostad och hela vägen till försäljning. Hon står för ett högt engagemang och en personlig relation, där hon agerar bollplank genom hela affären.

Pia-Lotta Svensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Urban Stener

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån, Södermalm sedan 2000. Tempot är högt och kundkontakterna många – något som passar mig väldigt bra. Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Swedbank är ett av Sveriges starkaste varumärken. Affärsmässighet, trygghet och engagemang är nyckelord för Fastighetsbyrån. Detta är viktigt för mig eftersom jag vill arbeta för ett företag som jag tycker om och kan stå för. Fastighetsbyrån är den klart ledande mäklarföretaget i Sverige idag. Det känns verkligen att vi är det mäklarföretaget som leder och utvecklar framtidens mäklartjänster. Inledde min yrkesbana som fastighetsmäklare i början av 90-talet och har sedan dess varit verksam inom Stockholmsområdet. Eftersom jag är en av kontorets två delägare arbetar jag också med att leda och utveckla vår verksamhet. Min tid utanför jobbet tillbringar jag mest med min familj. Om jag får tid över, vill jag gärna ägna mig åt skidåkning vintertid, vilket är ett mycket stort intresse jag har. På sommaren åker jag gärna upp till Norrland, då jag gillar natur och fiske.

Urban Stener

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Hanwik

Jag är ursprungligen från Göteborg och har jobbat på Södermalm i flertalet år som fastighetsmäklare, och tycker fortfarande att det är lika roligt och givande. Det som driver mig är att överträffa både mina säljare och köpares förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och stort engagemang. Varje affär är unik och kräver lyhördhet och anpassning efter kundens behov. Jag hoppas på att förmedla kunskap och trygghet, vilket hjälper mina kunder med sitt livs största affär och därmed gör det till en positiv upplevelse. Kontakta mig gärna för ett första möte.

Om Andreas Nyberg

Andreas är en meriterad säljare med bakgrund som egenföretagare i byggbranschen. Han brinner för att överträffa sina kunders förväntningar och lämnar ingenting åt slumpen. Med sitt norrländska lugn och sin kompetens hjälper han er genom hela säljprocessen. Andreas har som mål att alla parter efter avslutad affär ska vara supernöjda. Tveka inte på att kontakta Andreas om du vill anlita en professionell och resultatorienterad mäklare.

Andreas Nyberg

Fastighetsmäklare

Om Carin Halling

Carin har jobbat på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2002. Hon har en lång erfarenhet av både branschen och området, som hon tycker har alla godbitar; innerstadens puls och trevliga människor. Carin har en mäklarassistentutbildning hos Mäklarsamfundet och uppskattar möjligheten att få hjälpa människor med en så viktig del i livet som att byta bostad. Carin gillar yrkets administrativa delar och försöker ständigt hitta förbättringar i servicen till såväl köpare, säljare som övriga kunder.

Carin Halling

Mäklarassistent

Om Carl-Filip Öster

Carl-Filip har alltid som mål att leverera toppresultat. Varje affär är unik och ett förtroende han värnar om. Därför är hans kunder alltid i fokus och genom nöjda köpare och säljare generera rekommendationer. Carl-Filip har bakgrund som elitidrottare och tävlat i alpin skidåkning på Europa cup nivå. Erfarenheterna från idrotten ser han som en stor nytta då likheterna till mäklaryrket är många.

Om Cecilia Hjelmér

Cecilia är en erfaren fastighetsmäklare som lägger stort engagemang i varje affär. Hon gör det lilla extra för sina kunder, vilket leder till nöjda köpare och säljare. Tillsammans med många års erfarenhet av försäljning, ger det Cecilia de bästa förutsättningarna för att smidigt lösa de komplexa situationer som kan uppstå vid en bostadsaffär. Cecilia värdesätter kommunikation och förtroende, vilket är grundläggande för en trygg affär. Cecilia erbjuder, med Fastighetsbyrån i ryggen, den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Om Dag Jönsson

Dag är en engagerad mäklare som älskar människor och sitt arbete. Hans kunder beskriver honom som resultatinriktad, lyhörd och någon man kan vända sig till med frågor och funderingar. Med många års erfarenhet av kundkontakt gör han alltid sitt yttersta för att du som kund skall bli nöjd. Hans förmåga att sätta upp och nå mål kommer från en bakgrund som simmare på elitnivå med flertal SM-guld i bagaget. Dag tillsammans med Fastighetsbyrån är det bästa valet för dig som kund.

Dag Jönsson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Davidov

Vill du vända dig till en mäklare som älskar sitt jobb, engagerar sig i varje affär, och som gör det lilla extra? Ta då kontakt med mig så skall jag se till att vår resa tillsammans blir den absolut bästa möjliga, med målet att alltid bli rekommenderad vidare. Som person beskrivs jag som ödmjuk, driven och serviceinriktad, och tillsammans med min affärsmässighet och öppenhet kommer jag inte lämna din bostadsaffär åt slumpen. Vill du samarbeta med en resultatorienterad mäklare som alltid gör sitt yttersta för att överträffa dina förväntningar? Tveka då inte att höra av dig.

Daniel Davidov

Fastighetsmäklare

Om Emilia Grund

Emilia är en utav de mäklare som har jobbat längst på Södermalmskontoret, vilket har gett henne en stor erfarenhet om områdets bostadsmarknad. Emilia har jobbat som mäklare sedan 2006 och är även utbildad fastighetsekonom. Hon är väldigt förtjust i Södermalm som stadsdel, med dess vackra byggnader, natur och trevliga människor. Som mäklare strävar Emilia efter en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. En drivkraft som har gett henne många återkommande kunder och fina rekommendationer.

Emilia Grund

Fastighetsmäklare

Om Evelina Schmekel

Om Jenny Löthman

Jenny Löthman

Kundkoordinator/ Mäklarassistent

Om Jonna Sarstedt

Jonna har arbetat som fastighetsmäklare och varit aktiv på Södermalm sedan 2007. Hon har sina rötter i Norrland och är som mäklare driven, positiv och noggrann – vilket verkligen uppskattas av hennes kunder! Jonnas mål är att leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer – följ henne gärna på reco.se/fastighetsbyran-sodermalm/jonna-sarstedt . Ta gärna kontakt med henne om du har frågor kring bostadsmarknaden, hon hjälper gärna till!

Om Lars Falk

Lars har sjutton års erfarenhet som mäklare och har jobbat på Södermalm i fem år, ett område han själv har bott i och känner väl. Lars tycker att det unika med söder är det rika utbudet och att det är en levande stadsdel; oavsett klockslag och årstid är det alltid människor på gatorna. För Lars känns det naturligt att jobba på Fastighetsbyrån eftersom de står för den kvalitet, kunskap och etik som han själv jobbat efter. Lars drivs av att tillsammans med kunden lyfta lägenhetens unika fördelar och med ett stort engagemang nå ett så bra slutresultat som möjligt.

Lars Falk

Fastighetsmäklare

Om Malin Miura

Malin har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och ser det som en stor fördel att få förmedla bostäder i sin favoritstadsdel som hon tycker har en härlig blandning av storstadspuls och vacker natur. Malin kombinerar en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och engagemang. De egenskaperna, tillsammans med att hon alltid har ett leende på läpparna, medför att hon har hög kundnöjdhet och får många rekommendationer.

Malin Miura

Fastighetsmäklare

Om Olivia Raaé

Olivia Raaé

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Lindblom

Rebecca är född och uppvuxen i Norrbotten men flyttade till Stockholm och började arbeta som fastighetsmäklare 2010. Hon trivs utomordentligt bra med att arbeta på Södermalm som har en härlig blandning av både människor och arkitektur, och har själv bott vid såväl Nytorget som Hornstull. Som mäklare är Rebecca noggrann och drivs av en stark vilja att prestera sitt yttersta. Hennes fokus är att alltid göra köpare och säljare fullständigt nöjda och menar på att en lyckad affär kantas av bra kommunikation, lyhördhet och högt engagemang – något som gett henne många rekommendationer och återkommande kunder genom åren!

Rebecca Lindblom

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Rebecca Andersson

Rebecca har jobbat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon uppskattar särskilt mycket att arbeta på söder, eftersom det är ett område hon är född och uppvuxen i.

Om Sandra Eriksson

Sandra har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm sedan 2007. Förutom sin mäklarutbildning är hon även utbildad civilekonom. Hon har bott på Södermalm sedan 2000, vilket har gett henne en mycket god lokalkännedom. Tack vare sin stora kunskap om området kan Sandra förmedla bostaden och området på ett trovärdigt och naturligt sätt. Sandra ser det som ett privilegium att få vara delaktig i den största affären i många människors liv. Med ett stort engagemang och Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Sandra den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Om Åsa von Zweigbergk

Åsa är en välmeriterad mäklare sedan starten 2009 och har flertalet återkommande kunder och goda rekommendationer. Åsa strävar alltid efter att hålla extra hög servicekvalitet gentemot både köpare och säljare genom hela processen och hon har den stora fördelen att arbeta i samma område som hon bott i sedan 1995.

Åsa von Zweigbergk

Fastighetsmäklare

Om Filippa Fagerros

Filippa Fagerros

Blivande Mäklare

Om Johan Staflund

Johan Staflund

Blivande Mäklare

Om Jonas Åfors

Jonas Åfors

Blivande Mäklare

Om Pontus Sjödin

Pontus Sjödin

Blivande Mäklare

Om Tim Bohman

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.