Sök bostad eller innehåll

Östermalm

Din mäklare i Stockholm - Östermalm

Vi har förmedlat bostadsrätter här sedan år 2001 och är idag en av stadsdelens ledande aktörer med hundratals genomförda affärer varje år. Genom vår kunskap, stora lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm.

Välkomna till oss på Sibyllegatan 28 och Östermalmstorg 1, 2 tr. Vi erbjuder en komplett individanpassad mäklartjänst med fokus på hög kvalitet i alla leden. Våra mäklare arbetar med största engagemang och ödmjukhet för just dina önskemål.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina önskemål.

Hos oss finns verktygen för att din försäljning ska blir så bra som möjligt!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Brf Äril

Vid Husarvikens strand, 10 minuters cykeltur från Stureplan och en kort promenad från Stora Skuggans naturområden, skapar Tobin Properties tillsammans med några av Sveriges främsta arkitekter bostadshuset Äril om cirka 80 ljusa lägenheter. Huset ligger i bästa läge ner mot Husarvikens vatten längs Båthusparken. Vilket ger utsikt över vattnet och Nationalstadsparken samt fritt västerläge och kvällssol. www.aril.se 

Läs mer

The Fox

Exclusive by Fastighetsbyrån presenterar sista etappen av mycket exklusiva nybyggda vindsvåningar på Östermalm. I det mycket populära projektet finns nu endast en bostad kvar, 2 rum och kök med två terrasser i olika väderstreck. Modernt möter exklusivt boende högst upp!

 

Läs mer

Svea Symfoni

Här förverkligar vi drömmen om en modern och tidlös Östermalmsvåning med stadens toner strax intill. Intill anrika Musikhögskolan, Svea Artilleri och Stadion ligger Svea Symfoni. Läget vid Valhallavägen är unikt. Stadions tunnelbanestation har sin uppgång vid trapporna upp till grannhuset. Området trafikeras även av flera busslinjer och föredrar du cykel finns det många cykelbanor där du snabbt, tryggt och bekvämt tar dig dit du vill.

Läs mer

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Stockholm - Östermalm

Om Sarah Sjödin

Jag har arbetat som mäklare på Östermalm sedan 2009 och har själv varit bosatt i området i över tio år. Jag är en väletablerad mäklare med god lokalkännedom och många nöjda kunder. Jag har en magisterexamen i ekonomi och har sedan tidigare en lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Det var mitt intresse för arkitektur, inredning och livsstil i kombination med ett stort intresse för försäljning som gjorde att jag valde att bli mäklare. Jag jobbar hårt för att alltid vara proffsig, säljinriktad och med ett högt personligt engagemang.

Sarah Sjödin

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Anna Wikstrand

Jag har varit på Fastighetsbyrån Östermalm sedan 2011 och har över tio års erfarenhet av service och försäljning. För mig har det alltid varit en självklarhet att arbeta på Östermalm, eftersom jag alltid har trivts bra i kvarteren med dess vackra arkitektur. Jag ser det som ett mycket hedersfullt uppdrag att få hjälpa mina kunder i deras livs största affär och att tillsammans ta fram den försäljningsprocess som passar kunden bäst. Jag brinner för att ge mina kunder den bästa möjliga tjänsten och att överträffa deras förväntningar.

Anna Wikstrand

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Alvagard (fd Larsson)

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och hade den stora glädjen att bli utsedd till årets mäklare 2012. Jag är ägare av Östermalmskontoret, ett fantastiskt område med en härlig atmosfär och enastående arkitektur. Som mäklare är jag noggrann, positiv och engagerad, egenskaper jag har stor nytta av och kunderna uppskattar. Jag ser det som ett stort privilegium att få hjälpa människor i olika skeden i livet fram till en bra och smidig affär. Kontakta mig gärna om ni har några som helst frågor om bostadsmarknaden!

Anna Alvagard (fd Larsson)

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Björn Strömberg

Min största drivkraft är att överträffa mina kunders förväntan! Jag är mycket serviceinriktad, lyhörd och energisk och har många återkommande kunder. Att på ett tryggt och professionellt sätt ta hand om mina kunders livs affärer är mycket roligt och tillfredsställande. Jag bor själv på Östermalm och har därför god lokalkännedom. Funderar ni på att byta boende eller vill veta vad er bostad är värd, välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Björn Strömberg

Fastighetsmäklare

Om Caroline Lundin

Som fastighetsmäklare är jag mycket resultatinriktad, lyhörd och engagerad. Jag ser det som ett stort privilegium att få hjälpa till i den största affären och ser varje enskild affär, oberoende av storlek eller pris, som mitt viktigaste uppdrag. Varmt välkomna att kontakta mig om ni vill ha en tillgänglig fastighetsmäklare som kommer göra det lilla extra. Kolla gärna vad andra kunder tycker om mig på Reco.se!

Caroline Lundin

Fastighetsmäklare

Om Charlotte Winqvist

Jag är en erfaren fastighetsmäklare som har förmedlat bostäder på Östermalm i tio år, en fantastisk stadsdel med härlig puls och många möjligheter. Då jag har haft fördelen att tillbringa så mycket tid på Östermalm har jag mycket god lokalkännedom. Jag skapar med mitt stora engagemang i varje enskild affär ett stort förtroende samt ständigt nöjda och återkommande kunder.

Charlotte Winqvist

Fastighetsmäklare

Om Emma Strindin

Emma Strindin

Mäklarassistent / Blivande Mäklare

Om Erik Andersson

Mitt intresse för fastigheter gjorde att mitt val som mäklare var en självklarhet. Att träffa nya människor och att hjälpa till med ens livs största affär är något jag brinner för. Gör nu mitt femte år här på Östermalm och stortrivs att sitta ihop med Swedbank vid Östermalms centralpunkt Östermalmstorg. En härlig mix av sekelskiftesvåningar blandat med funkis fastigheter gör att jag träffar en bred målgrupp som alla har olika krav och kriterier, Att hitta rätt objekt till mina kunder är den härliga utmaningen med detta jobb. Med mångårig erfarenhet inom sälj- och servicebranschen har jag ett brinnande engagemang för det personliga mötet.

Erik Andersson

Fastighetsmäklare

Om Fredrik Viman

Mina ledord är att vara noggrann, tillmötesgående och engagerad! Bland det roligaste jag vet är att hjälpa mina kunder med deras livs största affär och tillsammans skräddarsy en tjänst som passar dem bäst! Jag lyssnar på mina kunders behov och finns alltid där oavsett om det handlar om att bolla idéer eller att svara på frågor under processens gång. Varmt välkomna att kontakta mig om ni funderar på att förändra ert boende eller om ni är nyfikna på vad er bostad är värd idag!

Fredrik Viman

Fastighetsmäklare

Om Lovisa Hidesten

Det var mitt intresse för försäljning i kombination med estetik, inredning och affärer som gjorde att jag valde att bli mäklare. Min envishet och kämpaglöd jag ger i varje affär har lett till att jag har många återkommande kunder, jag brinner för att alltid ge det där lilla extra som många söker hos en fastighetsmäklare. Med ett stort engagemang och öga för detaljer ser jag till varje enskild persons behov och driver hela säljprocessen för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Under 2014 var en utav mina försäljningar bland de dyraste som såldes det året vilket är en bedrift jag är stolt över att kunna presentera. Ring mig gärna så tar vi ett villkorslöst möte och pratar just din boendesituation.

Lovisa Hidesten

Fastighetsmäklare

Om Martin Sjöman

Martin Sjöman

Fastighetsmäklare

Om Matilda Lundgren

Om Richard Petersson

Det bästa med att jobba som fastighetsmäklare är möjligheten att kunna utmana sig själv att prestera på topp varje dag och leverera i varje affär varför det allra viktigaste för mig är nöjda kunder och långsiktiga relationer! För att lyckas med det tycker jag att det är av stort värde att alltid se möjligheter, vara positiv och lyhörd för mina kunders behov. Att jag skapar trygghet och ett etablerar ett förtroende både hos köpare och säljare i vad som för många är den viktigaste affären i livet är av allra största dignitet. Vad som gör att jag lyckas med det är att jag är väldigt målinriktad, förstår vikten av att arbeta med god struktur och värdesätta samtliga moment och kontakter i varje affär.

Richard Petersson

Fastighetsmäklare

Om Sofia Elfsson da Costa

Om Aras Ismail

Aras Ismail

Kundkoordinator

Om Kicki Pluhacek

Kicki Pluhacek

Koordinator/Projektledare

Om Linda Frisk

Linda Frisk

Försäljningschef Nyproduktion

Om Mia Rudnicki

Mia Rudnicki

Kundkoordinator/ Visningsvärd

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.