Sök bostad eller innehåll

Norra Djurgårdsstaden

Din mäklare i Stockholm - Norra Djurgårdsstaden

Välkommen till Norra Djurgårdsstaden – En fantastisk stadsdel med innerstadens kvaliteter, modern arkitektur och med charmiga Hjorthagen och vackra nationalstadsparken som granne. Vill du bo exklusivt i en marin miljö med känslan av att bo i skärgården och samtidigt ha promenadavstånd till Östermalm och City? Då har du hittat hem.

Norra Djurgårdsstaden erbjuder ett boende i fantastisk miljö med parker, strandbryggor, kommande småbåtshamnar, badplatser, butiker samt restauranger och caféer. 2020 kommer Gasverksområdet att slå upp portarna med en mängd butiker, restauranger och rikt kulturutbud. Området sträcker sig från Husarviken i norr, över hamnområdet, till Loudden i söder och är ett av Europas mest omfattande och spännande stadsutvecklingsområden. Totalt planeras 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser.

Fastighetsbyrån har varit största aktör i området sen start både på andrahandsmarknaden och på nyproduktion och som största aktören på området, i Stockholm och i hela riket har vi både köp- och säljkunder som är redo för nya bostadsaffärer. Välkommen till oss!

Brf Äril

Vid Husarvikens strand, 10 minuters cykeltur från Stureplan och en kort promenad från Stora Skuggans naturområden, skapar Tobin Properties tillsammans med några av Sveriges främsta arkitekter bostadshuset Äril om cirka 80 ljusa lägenheter. Huset ligger i bästa läge ner mot Husarvikens vatten längs Båthusparken. Vilket ger utsikt över vattnet och Nationalstadsparken samt fritt västerläge och kvällssol. www.aril.se 

Läs mer

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stockholm - Norra Djurgårdsstaden

Om Sarah Sjödin

Jag har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2009 och är en väletablerad mäklare med god lokalkännedom och många nöjda kunder. Mitt mål är att alltid leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer – följ mig gärna på reco.se/fastighetsbyran-ostermalm/sarah-sjodin. Välkommen att boka ett förutsättningslöst möte med mig!

Sarah Sjödin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Alvagard (fd Larsson)

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och hade den stora glädjen att bli utsedd till årets mäklare 2012. Jag är ägare av Östermalmskontoret, ett fantastiskt område med en härlig atmosfär och enastående arkitektur. Som mäklare är jag noggrann, positiv och engagerad, egenskaper jag har stor nytta av och kunderna uppskattar. Jag ser det som ett stort privilegium att få hjälpa människor i olika skeden i livet fram till en bra och smidig affär. Kontakta mig gärna om ni har några som helst frågor om bostadsmarknaden!

Anna Alvagard (fd Larsson)

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christoffer Perenkranz

Att få hjälpa människor att genomföra sin största affär i livet är ett privilegium. Vad som får mig att lyckas är att jag är väldigt målinriktad blandat med en god struktur och ett leende på läpparna. Jag älskar att överträffa mina kunders förväntningar och jag ger alltid 110 % i varje affär!

Om Elena Persson

Om Erik Andersson

Mitt intresse för fastigheter gjorde att mitt val som mäklare var en självklarhet. Att träffa nya människor och att hjälpa till med ens livs största affär är något jag brinner för. Har varit mäklare sen 2010 och stortrivs verkligen med mitt jobb. Driver kontoret i Norra Djurgårdstaden / Hjorthagen sedan 2016. Som mäklare är jag driven, noggrann och engagerad. Mitt mål är att leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Tveka inte att höra av dig till mig om du vill ha hjälp med försäljningen av just din bostad eller söker efter dit nya drömboende. Gå in på min www.reco.se/fastighetsbyran-ostermalm/erik-andersson för att se vad mina tidigare säljare skrivit om mig.

Erik Andersson

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Matilda Lundgren

Matilda Lundgren

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Ann Brohmé

Ann Brohmé

Rådgivare Swedbank

Om Anna Järås

Anna Järås

Kontorschef Swedbank

Om Gustav Enhörning

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.