Sök bostad eller innehåll

Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm - Kungsholmen

Fastighetsbyrån är idag Sveriges ledande mäklarkedja med drygt 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet.  På Kungsholmen har vi varit verksamma sedan 1999 och är idag områdets ledande aktör med hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknad, trender och området som sådant.   

Vi brinner för det vi gör och vi slår oss aldrig till ro; att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Vår storlek gör oss till en attraktiv arbetsplats för bra mäklare. Det gör det lätt för oss att rekrytera de allra bästa; vi behöver helt enkelt inte nöja oss med något annat.

På vårt kontor på Hantverkargatan 27 är vi 16 engagerade mäklare och assistenter. Vi vill att våra medarbetare ska göra det de är bäst på. Vi vill också att mäklarna ska ha tid och möjlighet att bistå dig som kund med passion, kunskap och erfarenhet. Därför hjälper våra assistenter till med mycket av det administrativa; allt för att mäklaren ska kunna fokusera helt och fullt på att optimera din försäljning.  

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Vårt nära samarbete med Swedbank och Juristbyrån gynnar våra kunder och skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter behov och situation. Genom ett starkt varumärke och engagerade mäklare med målmedvetenhet och trovärdighet i fokus optimerar vi dina förutsättningar för en god affär.

Tveka inte att ta kontakt med oss när du känner dig redo att diskutera ditt boende, vi är nyfikna på dig! Välkommen till Fastighetsbyrån på Kungsholmen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Altitude

Mitt i Stockholm, på centrala Kungsholmen, högt över takåsar och stadens puls finner ni lugnet i någon av de 31 exklusiva lägenheterna med vidsträckt utsikt över Stockholm. Ett boende som inte liknar någonting annat. Säljstart vår 2017. Inflyttning höst 2018. 

Läs mer

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Stockholm - Kungsholmen

Om Thomas Persson

Thomas Persson

Försäljningschef

Om Christel Brännström

Jag är uppväxt på Kungsholmen och brinner verkligen för den vackraste stadsdelen i Stockholm. Hög lokalkännedom, fullt engagemang, och en mycket hög service-nivå utlovar jag till alla mina kunder, både säljare och köpare. Då varje affär är unik och det ofta är den största affär man gör som privatperson krävs mycket kunskap och fingertoppskänsla, det har vi här på Fastighetsbyrån. Jag började i företaget 2002 med tidigare erfarenhet från Kinnevikskoncernen. Har en examen vid Karolinska Institutet samt fastighetsmäklarexamen från Gävle Högskola. Människor, mat och resor är mina stora intressen. Med familj i Hälsingland och SydFrankrike uppskattar jag såväl en boulematch med pastis som en hambo med ostkaka. Tveka inte att ta kontakt med oss när du känner dig redo att diskutera ditt boende. Vänligen Christel

Christel Brännström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Malin Carlens

Jag älskar nöjda kunder, både säljare och köpare. Service fullt ut ger jag er. Alla ska känna sig som vinnare. Säljare i priset och köpare i lägenheten jag förmedlar. Jag är trygg och säker i min mäklarroll. Glöd, passion och engagemang är vad jag utlovar alla mina kunder. Välkomna att kontakta mig! Jag började arbeta på Fastighetsbyråns kontor på Kungsholmen 2004 och anser att jag har världens roligaste jobb.

Malin Carlens

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Aulivia Schmidt

Det jag uppskattar med mitt arbete är att det är omväxlande, spännande och varje dag ställs man inför nya utmaningar. Jag sätter stor fokus på relationen till mina kunder, säljare, spekulanter och köpare. Det som är viktigt för mig att alla känner sig trygga i deras lägenhetsförsäljning eller köp.

Aulivia Schmidt

Fastighetsmäklare

Om David Daging

Sportgalen östgöte som älskar Stockholm i allmänhet och Kungsholmen i synnerhet. Med 5 år som fastighetsmäklare i bagaget har jag den kunskap som behövs för att vi tillsammans skall göra ditt livs bästa affär!

David Daging

Fastighetsmäklare

Om Ida Karlsson

Ida Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Louise Rasmussen

Louise Rasmussen

Fastighetsmäklare

Om Malin Siekkinen

Malin Siekkinen

Fastighetsmäklare

Om Natalie Strand

Natalie Strand

Fastighetsmäklare / Säljcoach

Om Nicole Åman

Nicole Åman

Fastighetsmäklare

Om Jesper Täktblad

Om Josefin Vidman

Josefin Vidman

Kundkoordinator

Om Josefin Sjöström

Josefin Sjöström

Kundkoordinator / Säljstöd

Om Michael Forsberg

Michael Forsberg

Kundkoordinator

Om Niklas Hedin

Niklas Hedin

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.