Sök bostad eller innehåll

Kungsholmen

Din mäklare på Stockholm - Kungsholmen

Fastighetsbyrån är idag Sveriges ledande mäklarkedja med drygt 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet.  På Kungsholmen har vi varit verksamma sedan 1999 och är idag områdets ledande aktör med hundratals genomförda affärer varje år. Därmed är vi alltid grundligt uppdaterade på såväl marknad, trender och området som sådant.   

Vi brinner för det vi gör och vi slår oss aldrig till ro; att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Vår storlek gör oss till en attraktiv arbetsplats för bra mäklare. Det gör det lätt för oss att rekrytera de allra bästa; vi behöver helt enkelt inte nöja oss med något annat.

På vårt kontor på Hantverkargatan 27 är vi 16 engagerade mäklare och assistenter. Vi vill att våra medarbetare ska göra det de är bäst på. Vi vill också att mäklarna ska ha tid och möjlighet att bistå dig som kund med passion, kunskap och erfarenhet. Därför hjälper våra assistenter till med mycket av det administrativa; allt för att mäklaren ska kunna fokusera helt och fullt på att optimera din försäljning.  

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Vårt nära samarbete med Swedbank och Juristbyrån gynnar våra kunder och skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter behov och situation. Genom ett starkt varumärke och engagerade mäklare med målmedvetenhet och trovärdighet i fokus optimerar vi dina förutsättningar för en god affär.

Tveka inte att ta kontakt med oss när du känner dig redo att diskutera ditt boende, vi är nyfikna på dig! Välkommen till Fastighetsbyrån på Kungsholmen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Altitude

Mitt i Stockholm, på centrala Kungsholmen, högt över takåsar och stadens puls finner ni lugnet i någon av de 31 exklusiva lägenheterna med vidsträckt utsikt över Stockholm. Ett boende som inte liknar någonting annat. Säljstart vår 2017. Inflyttning höst 2018. 

Läs mer

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Stockholm - Kungsholmen

Om Thomas Persson

Thomas Persson

Försäljningschef

Om Christel Brännström

Jag är uppväxt på Kungsholmen och brinner verkligen för den vackraste stadsdelen i Stockholm. Hög lokalkännedom, fullt engagemang, och en mycket hög service-nivå utlovar jag till alla mina kunder, både säljare och köpare. Då varje affär är unik och det ofta är den största affär man gör som privatperson krävs mycket kunskap och fingertoppskänsla, det har vi här på Fastighetsbyrån. Jag började i företaget 2002 med tidigare erfarenhet från Kinnevikskoncernen. Har en examen vid Karolinska Institutet samt fastighetsmäklarexamen från Gävle Högskola. Människor, mat och resor är mina stora intressen. Med familj i Hälsingland och SydFrankrike uppskattar jag såväl en boulematch med pastis som en hambo med ostkaka. Tveka inte att ta kontakt med oss när du känner dig redo att diskutera ditt boende. Vänligen Christel

Christel Brännström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Malin Carlens

Jag älskar nöjda kunder, både säljare och köpare. Service fullt ut ger jag er. Alla ska känna sig som vinnare. Säljare i priset och köpare i lägenheten jag förmedlar. Jag är trygg och säker i min mäklarroll. Glöd, passion och engagemang är vad jag utlovar alla mina kunder. Välkomna att kontakta mig! Jag började arbeta på Fastighetsbyråns kontor på Kungsholmen 2004 och anser att jag har världens roligaste jobb.

Malin Carlens

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Hellstedt

Anna Hellstedt

Fastighetsmäklare

Om David Daging

Sportgalen östgöte som älskar Stockholm i allmänhet och Kungsholmen i synnerhet. Med 5 år som fastighetsmäklare i bagaget har jag den kunskap som behövs för att vi tillsammans skall göra ditt livs bästa affär!

David Daging

Fastighetsmäklare

Om Ida Karlsson

Ida Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Louise Rasmussen

Louise Rasmussen

Fastighetsmäklare

Om Malin Siekkinen

Malin Siekkinen

Fastighetsmäklare

Om Natalie Strand

Natalie Strand

Fastighetsmäklare / Säljcoach Natalie talar svenska, engelska

Om Nicole Åman

Nicole Åman

Fastighetsmäklare

Om Niklas Hedin

Niklas Hedin

Fastighetsmäklare Niklas talar svenska, engelska

Om Patrik Fischer

Patrik Fischer

Fastighetsmäklare

Om Anna Jonsson

Anna Jonsson

Säljstöd / Kundkoordinator

Om Jesper Täktblad

Om Josefin Sjöström

Om Josefin Vidman

Josefin Vidman

Kundkoordinator

Om Michael Forsberg

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.