Sök bostad eller innehåll

Stenungsund

Din mäklare i Stenungsund

Stenungsund är den södra porten till den vackra Bohuskusten med kala klippor, stora skogar, vackra fjordar, pittoreska fiskelägen, landsbygd och mindre samhällen. Här finns boendemiljöer av de mest skiftande slag.

Centralorten Stenungsund har under flera år legat i tillväxttopp med ett rikt utbud på arbete och rekreation. Stora industrier blandas med ett väl differentierat småföretagande. Grannskapet till landets sjunde största ö, Tjörn, ger omedelbar närhet till Västerhavet.

Arbetet på kontoret leds av mäklarna och franchisetagarna Mikael Johansson och Sandra Nordenstam. Här finns även mäklarna Elin Magnusson och Joakim Pettersson samt våra säljkoordinatorer Maria Lundgren och Nicklas Björn.

Du kan lita på oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Stenungsund

Om Mikael Johansson

Under drygt 20 år har jag haft förmånen att få jobba som mäklare i min hemkommun. Jag har på nära håll fått följa kommunens fantastiska utveckling. Att hitta rätt är för mig väldigt lätt, jag har varit på dom flesta ställen i kommunen. Min lokalkännedom, mitt stora kontaktnät kombinerat med mitt tidigare jobb som snickare gör att jag känner mig trygg i alla lägen och kan lotsa er genom ert livs största affär.

Mikael Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sandra Nordenstam

Jag har världens bästa jobb! På Fastighetsbyrån i Stenungsund har jag arbetat sedan 2010 och trivs verkligen jättebra. Arbetet är utmanande och utvecklande och ingen dag är den andra lik. Att möta människor i olika skeden i livet och kunna få hjälpa till med mångas kanske största affär ser jag som ett privilegium. Jag är positiv, utåtriktad och driven. Dessutom är jag uppvuxen i Stenungsund och kan mitt närområde utan och innan. Tveka inte på att kontakta mig om du har några som helst frågor kring ditt boende. Hoppas att vi ses!

Sandra Nordenstam

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Magnusson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare inom STO-regionen sedan 2011. För mig är det självklart att mina affärer ska präglas av lyhördhet och engagemang. Ingen försäljning är den andra lik och jag sätter stort värde i att skapa individuella lösningar för varje kund. Med mottot: ”Trygg försäljning ger bäst betalt” hjälper jag dig till en lyckad bostadsaffär.

Elin Magnusson

Fastighetsmäklare

Om Joakim Pettersson

Joakim Pettersson

Fastighetsmäklare

Om Maria Lundgren

Jag är en glad och positiv tjej som gillar mitt jobb. Det roligaste är naturligtvis alla människor man träffar. Utmanande är att ge bästa service samt att prioritera vad som är viktigast när man har massor att göra samtidigt! Jag vill finnas till för kunderna och hjälpa dem när de har frågor om fastighetsförsäljningar m.m.

Om Madeleine Zetterström

Om Nicklas Björn

Jag är det senaste tillskottet på kontoret i Stenungsund och har precis gett mig in i branschen. Jag påbörjade mina studier till fastighetsmäklare i April -16 och kommer vara klar 2017. Kundkontakt är något jag brinner för och tycker är otroligt roligt! Då jag är uppvuxen i Stenungsund och dessutom har en bakgrund inom Posten har jag en extrem lokalkännedom inom STO området som kommer att vara till nytta vid framtida försäljningar. Vi kommer säkert att springa på varandra i framtiden.

Nicklas Björn

Blivande Mäklare

Om Sara Hasselberg

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.