Sök bostad eller innehåll

Solna

Din mäklare i Solna

Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med närhet till många härliga grönområden samt storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud.

På våra tre trevliga kontor i Solna , Solna Centrum, Råsundavägen 131 och Huvudsta Centrum, arbetar 9 mäklare och två kundvårdsansvariga. På vårt kontor i  Solna Norra, Centralvägen 17, arbetar sex mäklare och 1 kundvårdsansvarig. 
På vårt kontor i  Sundbyberg, Stationsgatan 2, arbetar åtta mäklare och två kundvårdsansvariga.

Vi känner mycket väl till vårt område, som innefattas av hela Solna och Sundbyberg. Under de år som vi varit verksamma här har vi hjälpt många att finna sina nya hem samtidigt som vi har varit delaktiga vid försäljningen av den tidigare bostaden.

Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål.
Vi har ett banknärasamarbete, de rätta verktygen och den kunskap och mångåriga erfarenhet som krävs för att kunna uppnå ett lyckat resultat.
Vill du på ett tryggt sätt förverkliga din boendedröm? Kanske få en kostnadsfri värdering och vid försäljning få bra betalt för din nuvarande bostad?
Ring oss redan idag så står vi gärna till er tjänst, eller välkommen in på något av våra kontor.

I Solna finner man oss på adresserna:
Solna Torg 2
Storgatan 70
Råsundavägen 131 
Centralvägen 17 

Och i Sundbyberg finner man oss på adress:
Stationsgatan 2

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Solna

Om Sam Edvinsson

Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din förmodligen största affär i livet. Jag har lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande; områden jag har arbetat med hela mitt yrkesverksamma liv. Detta, i kombination med mitt lugn och sätt att ta hand om både säljare och köpare, leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder. Mina rekomendationer finner du nedan: http://www.reco.se/fastighetsbyran-solna-sundbyberg

Sam Edvinsson

Kontorschef / Fastighetsmäklare Sam talar svenska, engelska, persiska

Om Tony GH Lundberg

Tony är en mäklare som har jobbat med försäljning och företagsledning i snart 15 år. Han sätter alltid kunden i fokus och ser lösningar där andra ser problem. Tony ser varje uppdrag som en ny utmaning där han gör allt för att överträffa båda köparens- och säljarens förväntningar. Tony bor själv i området och kan det utan och innan.

Tony GH Lundberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om David Ghanbari

David Ghanbari

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Behrang Jamal

Behrang Jamal

Fastighetsmäklare

Om Björn Eriksson

Björn Eriksson

Fastighetsmäklare Björn talar svenska, engelska

Om Danial Gandomani

Danial Gandomani

Fastighetsmäklare Danial talar svenska, engelska, persiska

Om Elisabeth Strandenborg

Elisabeth Strandenborg

Fastighetsmäklare Elisabeth talar svenska, engelska

Om Erika Berglund

Erika Berglund

Fastighetsmäklare / Kundvårdsansvarig

Om Ilker Cengiz

Ilker Cengiz

Fastighetsmäklare Ilker talar svenska, engelska, turkiska

Om Jannis Nikopoulos

Jannis Nikopoulos

Fastighetsmäklare Jannis talar svenska, engelska, nygrekiska (1453-)

Om Jennifer Törnkvist

I varje affär lägger jag ner enormt med driv, engagemang och tid för att skapa de bästa resultaten för både säljare och köpare. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, tillgänglighet och personlig kontakt skapa trygghet och bygga långsiktiga relationer. 2 För mig är det viktigt att alltid överträffa mina kunders förväntningar för att sedan bli rekommenderad vidare. Förutom erfarenhet inom branschen har jag en kandidatexamen i företagsekonomi, vilket ger mig fördelen att även hjälpa till vid ekonomiska frågor. Jag representerar Fastighetsbyråns nyckelord: affärsmässighet, trygghet och engagemang! Med Fastighetsbyrån i ryggen som ett etablerat och välkänt företag kan jag ge dig de bästa förutsättningarna för din försäljning av din bostad! Det absolut roligaste är att skapa framgångsrika affärer tillsammans med mina kunder! Vill du ha en driven och engagerad mäklare som hjälper dig genom ditt livs viktigaste affär, ring mig!

Jennifer Törnkvist

Fastighetsmäklare Jennifer talar svenska, engelska, thailändska

Om Patrik Ekdahl

Som mäklare är jag affärsmässig, tydlig och full av energi. Jag har jobbat som säljare under en lång tid och är mycket medveten om hur en riktigt bra försäljning går till. Med glimten i ögat så ser jag till att affären blir korrekt, till bästa pris och att vi har trevligt längs vägen. Sedan jag började på Fastighetsbyrån så jobbar jag endast i Solna. Det gör att jag är expert på varje liten vrå av stadsdelen. Här vet jag vad kunderna söker och till vilket pris de är villiga att betala för det. Ta kontakt med mig om du vill veta mer.

Patrik Ekdahl

Fastighetsmäklare

Om Robin Lind

Robin Lind

Fastighetsmäklare Robin talar svenska, engelska, norska, danska

Om Sarah Stolt

Sarah Stolt

Kundvårdsansvarig / Fastighetsmäklare Sarah talar svenska, engelska

Om Victor Öfverberg

Victor Öfverberg

Fastighetsmäklare Victor talar svenska, engelska

Om Yassin Mermer

Det viktigaste i mitt arbete är att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna genom hela processen. En lyckad affär beror aldrig på slumpen utan enbart på målinriktat arbete och att skapa de bästa förutsättningarna inför försäljningen. Mitt personliga engagemang och höga servicenivå är två viktiga beståndsdelar av de förutsättningarna.

Yassin Mermer

Fastighetsmäklare

Om Erika Waldehagen

Erika Waldehagen

Kundvårdsansvarig Erika talar svenska, engelska

Om Hozan Shaly

Hozan Shaly

Säljkoordinator

Om Jasmine Halldén

Jasmine Halldén

Kundvårdsansvarig

Om Maryam Ghanbari

Maryam Ghanbari

Kundvårds-/ Ekonomiansvarig Maryam talar svenska, engelska, persiska

Om Nina Shisha

Nina Shisha

Säljstöd Nina talar svenska, engelska

Om Tannaz Kakavand

Tannaz Kakavand

Blivande Kundvårdsansvarig

Om Victoria Schiller

Victoria Schiller

Kundvårdsansvarig

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Stobo AB

Städning

Stobo AB

Intresseanmälan

användarvillkoren

Ombildningsgruppen

Ombildning av hyresrätter

Ombildningsgruppen

Intresseanmälan

användarvillkoren

Panjetas Rent & Fint AB

Städning

Panjetas Rent & Fint AB

Intresseanmälan

användarvillkoren

LindbergLisnell AB

Homestyling

LindbergLisnell AB

Intresseanmälan

användarvillkoren

Clean Living - Där nöjda kunder är det viktiga

För våra kunders trygghet lämnar vi nöjdhetsgaranti på alla våra tjänster. Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte behöva lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Som kund hos Fastighetsbyrån kommer du få 10 % rabatt vid val av flyttstädning eller andra städtjänster!

Clean Living

Intresseanmälan

användarvillkoren

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.