Sök bostad eller innehåll

Solna

Din mäklare i Solna

Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner, med närhet till många härliga grönområden samt storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud.

På våra trevliga kontor i Solna, Råsunda och Frösunda arbetar tio mäklare och fem kundvårdsansvariga. På vårt kontor i Sundbyberg arbetar sex mäklare och två kundvårdsansvariga.

Vi känner mycket väl till vårt område, som innefattas av hela Solna och Sundbyberg. Under de år som vi varit verksamma här har vi hjälpt många att finna sina nya hem samtidigt som vi har varit delaktiga vid försäljningen av den tidigare bostaden.
Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål.
Vi har ett banknärasamarbete, de rätta verktygen och den kunskap och mångåriga erfarenhet som krävs för att kunna uppnå ett lyckat resultat.
Vill du på ett tryggt sätt förverkliga din boendedröm? Kanske få en kostnadsfri värdering och vid försäljning få bra betalt för din nuvarande bostad?
Ring oss redan idag så står vi gärna till er tjänst, eller välkommen in på något av våra kontor.

I Solna finner man oss på adresserna:
Solna Torg 2
Telegrafgatan 8
Råsundavägen 131 

Och i Sundbyberg finner man oss på adress:
Stationsgatan 2

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Solna

Om Sam Edvinsson

Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din förmodligen största affär i livet. Jag har lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande; områden jag har arbetat med hela mitt yrkesverksamma liv. Detta, i kombination med mitt lugn och sätt att ta hand om både säljare och köpare, leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder. Mina rekomendationer finner du nedan: http://www.reco.se/fastighetsbyran-solna-sundbyberg

Sam Edvinsson

Kontorschef / Fastighetsmäklare

Om Tony GH Lundberg

Tony är en mäklare som har jobbat med försäljning och företagsledning i snart 15 år. Han sätter alltid kunden i fokus och ser lösningar där andra ser problem. Tony ser varje uppdrag som en ny utmaning där han gör allt för att överträffa båda köparens- och säljarens förväntningar. Tony bor själv i området och kan det utan och innan.

Tony GH Lundberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om David Ghanbari

David Ghanbari

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexander Yavar

Alexander Yavar

Fastighetsmäklare

Om Andrea Hansers

Andrea Hansers

Fastighetsmäklare

Om Danial Gandomani

Danial Gandomani

Fastighetsmäklare

Om Elisabeth Strandenborg

Elisabeth Strandenborg

Fastighetsmäklare / Kontorschef, Råsunda

Om Erika Berglund

Erika Berglund

Kundvårdsansvarig / Fastighetsmäklare

Om Jennifer Törnkvist

Om Patrik Ekdahl

Som mäklare är jag affärsmässig, tydlig och full av energi. Jag har jobbat som säljare under en lång tid och är mycket medveten om hur en riktigt bra försäljning går till. Med glimten i ögat så ser jag till att affären blir korrekt, till bästa pris och att vi har trevligt längs vägen. Sedan jag började på Fastighetsbyrån så jobbar jag endast i Solna. Det gör att jag är expert på varje liten vrå av stadsdelen. Här vet jag vad kunderna söker och till vilket pris de är villiga att betala för det. Ta kontakt med mig om du vill veta mer.

Patrik Ekdahl

Fastighetsmäklare

Om Robin Lindström

Robin Lindström

Fastighetsmäklare

Om Robin Lind

Robin Lind

Fastighetsmäklare

Om Victor Öfverberg

Om Yassin Mermer

Det viktigaste i mitt arbete är att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna genom hela processen. En lyckad affär beror aldrig på slumpen utan enbart på målinriktat arbete och att skapa de bästa förutsättningarna inför försäljningen. Mitt personliga engagemang och höga servicenivå är två viktiga beståndsdelar av de förutsättningarna.

Yassin Mermer

Fastighetsmäklare

Om Emma Köld

Emma Köld

Kundvårdsansvarig

Om Ilker Cengiz

Ilker Cengiz

Blivande Mäklare

Om Jannis Nikopoulos

Om Jasmine Halldén

Jasmine Halldén

Kundvårdsansvarig

Om Joanna Lövdahl

Joanna Lövdahl

Kundvårdsansvarig

Om Maryam Ghanbari

Maryam Ghanbari

Kundvårds-/ Ekonomiansvarig

Om Victoria Schiller

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.