Sök bostad eller innehåll

Sollentuna

Din mäklare i Sollentuna

Sollentuna ligger precis "mellan". Kommunen gränsar på ena sidan mot Stockholms stad och på andra mot Edsvikens vatten och Rösjöskogens naturreservat. 

Med pendeltåg, otaliga bussar som går dygnet runt och motorväg kommer man snabbt till Stockholms innerstad. Runt knuten finns naturen i form av Edsviken (en vik av Östersjön), egna badsjöar som Rösjön och Norrviken (som dock inte är en vik av havet). Det finns två stora naturreservat i kommunen. Mellan stadens möjligheter och naturens skönhet och ro.

Samtidigt behöver man inte lämna kommunen om man inte vill. I Sollentuna Centrum finns ett av Stockholms största köpcentrum med över 120 olika butiker – och i Stinsens köpcentrum några kilometer norrut i kommunen hittar man närmare 100 butiker till. Lite söder ut i kommunen är det istället en mycket kort promenad till Kista Centrum med ett enormt utbud.

Sollentuna har den femte lägsta kommunalskatten i landet – nästan 20 procent lägre än genomsnittet i hela landet (motsvarar mer än tre kronor per intjänad hundralapp).

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sollentuna

Om Rickard Wiklund

Engagemang och service gentemot köpare och säljare är för mig en självklarhet, hos mig finner du både ett glatt humör och ett positivt bemötande. Hög kompetensnivå, utpräglad servicekänsla samt nöjda kunder är något jag alltid strävar efter. Funderar du på att byta boende? Hör av dig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.m.

Rickard Wiklund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Thomas Wallin

Har varit fastighetsmäklare sedan 1990. Fastighetsbyrån är ett dynamiskt och nytänkande företag med unga hungriga mäklare som det är en förmån att få vara en del av.

Thomas Wallin

Mäklare/ Franchisetagare/ Nyproduktion

Om Caroline Åström

Caroline Åström

Fastighetsmäklare

Om Hanna Ekfäldt

Om Jessica Gunnarsson

Att jobba som fastighetsmäklare är både utvecklande och spännande då ingen dag är den andra lik och varje bostadsförsäljning är unik. Det gör att varje försäljning måste anpassas efter kundens behov och det är viktigt för mig som mäklare att både säljare och köpare känner sig trygga i sitt livs kanske viktigaste affär. Med mig som driven och engagerad mäklare och Fastighetsbyrån som företag, kan jag erbjuda den bästa kombinationen av en mäklartjänst. Har ni frågor kring bostadsmarknaden eller ert boende - kontakta mig!

Jessica Gunnarsson

Fastighetsmäklare

Om Lina Hagelberg

Lina Hagelberg

Fastighetsmäklare

Om Linn Strindemark

Linn Strindemark

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Marcus Bäck

Marcus Bäck

Fastighetsmäklare

Om Victoria Nyblom

Victoria Nyblom

Fastighetsmäklare

Om Elin Andersson

Om Ulrika Olofsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.