Sök bostad eller innehåll

Söderhamn

Din mäklare i Söderhamn

Vårt kontor i Söderhamn har verkat sedan 1971 och vi är i dag sex medarbetare på kontoret. Tillsammans har vi nästan 50 års erfarenhet inom branschen vilket gör att vi har den kunskap som krävs för att lotsa våra kunder rätt i vad som förmodligen är deras livs största affär. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov.

Vi är ortens mest anlitade mäklarbyrå och vår marknad består av cirka 8 000 villor och fritidshus. Därtill kommer alla bostadsrätter. Fastighetsmarknaden i Söderhamn är i stort sett konstant och vi har en jämn försäljning av villor, fritidshus och bostadsrätter varje år.

Med ett nära banksamarbete med Swedbank och goda kontakter med övriga banker samt har produkter som Kvalitetssäkrad budgivning, Steget-före-paketet, Besiktigat samt Köpcoach är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och lyckad affär som gagnar såväl säljare som köpare.

Vilken fas du än befinner dig i - välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Nu tar kvarteret Tigern form

Under våren görs den sista planeringen och när sommaren kommer så börjar bygget av kvarteret Tigern mitt i Söderhamn.
Är du med från början kan du dels välja den lägenhet som passar dig bäst och dels, få möjlighet att vara med och påverka ditt kommande kvarter.
För mer information och intresseanmälan, ring eller maila oss 0270-426570 soderhamn@fastighetsbyran.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Söderhamn

Om Jessica Edlund

Att byta boende är en av dom största affärerna man gör i livet och då är det viktigt att man som köpare och säljare kan känna sig trygg. Jag hoppas med min possitiva inställning, engagemang, kunskap och trygghet kunna lotsa mina kunder rätt i deras största affär.

Jessica Edlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Angelica Wallenborg

Om Emelie Westberg

Om Janne Färnstrand

Varför jag valde mäklaryrket har egentligen tre orsaker. Jag ville arbeta med människor, finna passande bostäder till mina kunder och att arbetet är omväxlande. Anledningen att jag började i företaget var ganska enkel, jag ville arbeta i ett rikstäckande företag med en stark kvalitetsprofil. Jag är född och uppvuxen i Söderhamn och bor för närvarande 6 km söder om Söderhamn i en by som heter Vad och som ligger mellan Söderhamn och Sandarne. Här bor jag med min familj, min fru Linda och två hundar. Mitt största intresse för närvarande, förutom familjen och villan, är att under sommarhalvåret glida fram på min Harley. Jag gillar också att dansa folkdans. God mat tackar man ej heller nej till. Jag började i företaget 1993 och har sedan dess arbetat på Söderhamnskontoret.

Om Josefine Blomqvist

Om Louice Frank

Louice Frank

Mäklarassistent

Om Sara Pålbrant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.