Sök bostad eller innehåll

Skutskär

Din mäklare i Skutskär

Där Dalälven möter havet ligger Skutskär. Här finns de kilometerlånga stränderna Rullsand och Brämmen där man gärna tar en långpromenad eller ett bad varma sommardagar.
Skutskär-bornas eget lilla smultronställe Kläckgrund återfinns precis vid Dalälvens mynning. Fastighetsbyrån kontor i Skutskär omfattar även Långsand, som främst varit ett fritidshusområde men där folk i allt större utsträckning börjat bosätta sig permanent med havet som granne. Älvkarleby tillhör också kontorets ansvarsområde och här är laxfisket fantastiskt och strövområdena vid Fallen underbara. I samtliga delar finns det ett rikt natur- och friluftsliv med havet som sätter en stor prägel på områdenas karaktärer. Kontoret omfattar områdena bland annat Skutskär, Älvkarleby Långsand och Gårdskär. Den stora fördelen med att vara mäklare i mindre områden som de här är det stora men nära kontaktnätet som utvecklas genom åren. Här finns en stor lokalkännedom och erfarenhet samlad bland mäklarna som gör att du kan lita på att det blir en trygg och säker bostadsaffär med bästa möjliga utfall.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skutskär

Om Annika Eriksson

Annika Eriksson har arbetat som mäklare i norra Uppland sedan 1995 och sedan drygt tio år tillbaka är hon franchisetagare i Tierp och Älvkarleby kommun. Hon strävar alltid efter att kunderna ska känna sig trygga och nöjda vid en försäljning eller ett köp av en bostad. Annika har ett brinnande intresse för både affärer och bostäder vilket hon tror är nyckeln till framgång. Att hon dessutom är född, uppväxt och har levt hela sitt vuxna liv här gör att hon vet allt som är värt att veta om Tierp och områdena häromkring. Något av det mest utvecklande med arbetet är alla möten med människor och deras livshistorier som hon får ta del av.

Annika Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Frida Eriksson

Frida Eriksson arbetar som fastighetsmäklare i Tierps kommun. Hon är uppvuxen i Örbyhus och har arbetat och bott på flera ställen runt om i kommunen vilken gör att hon har bra koll på sitt område. Frida arbetar engagerat för att uppfylla sina kunders unika behov och att överträffa deras förväntningar. Det bästa med försäljningsprocessen tycker hon är att få förtroendet att hjälpa till i kundernas kanske livs största affär. Funderar du på att byta boende? Kontakta Frida så kan ni prata om just dina förutsättningar till en lyckad bostadsaffär!

Frida Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Gustav Norlin

Gustav Norlin arbetar som fastighetsmäklare i Tierp kommun. Han är uppvuxen, har gått i skolan och jobbat i Tierp samt spelat fotboll i Tierps IF vilket har resulterat i ett stort och brett kontaktnät och väldigt bra koll på Tierp samt intilliggande orter. Funderar du på att sälja din bostad? Varför inte vända dig till en driven och hårt arbetande mäklare som har stenkoll på området?

Gustav Norlin

Fastighetsmäklare

Om Sofia Edberg

Sofia Edberg utbildade sig till mäklare på Högskolan i Gävle 2001 och har sedan dess arbetat som mäklare. 2006 landade hon med både familj och arbete i Älvkarleby kommun. Det var närheten till Dalälven och den vackra naturen omkring som lockade och det är också där hon tillbringar mycket av sin fritid. Hon har sedan barnsben tillbringat alla sina somrar här i kommunen, i familjens sommarstuga. Sofia vill ge bästa möjliga service till sina kunder och en viktig del är även att de ska känna sig fullständigt trygga. Ingen av dem ska behöva tveka att höra av sig om de har frågor eller funderingar.

Sofia Edberg

Fastighetsmäklare

Om Karin Sedvall

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.