Sök bostad eller innehåll

Skövde

Din mäklare i Skövde

Skövde är beläget vid foten av berget Billingen mellan Vänern och Vättern. Tack vare sitt näringsliv, sin roll som utbildningsort och sina goda kommunikationer är Skövde en centralort i Skaraborg.

Här finns fina rekreations- och naturområden och ett rikt kulturliv. Skövde kommun erbjuder god kommunal service och man satsar mycket på barnomsorg och utbildning. Dessutom är Skövde en välkänd evenemangs-, arrangemangs- och konferensstad. Som boende i Skövde har du alltid nära till spännande sevärdheter, upplevelser och en aktiv fritid.

Vårt försäljningsområde omfattar Skövde kommun där vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter, lantbruk och kommersiella fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån kännetecknas av god lokalkännedom, engagemang och affärsmässighet – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vi kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte med någon av våra kunniga fastighetsmäklare.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skövde

Om Anders Ahlm

”Trygghet och livskvalitet genomsyrar livet i Skaraborg” Anders Ahlm, VD på Fastighetsbyrån i Skövde, Hjo, Tibro och Karlsborg Anders har varit verksam som fastighetsmäklare sedan i början av 90-talet och startade Fastighetsbyrån i Skövde 2001. Då hade han tre anställda. Sedan dess har han tagit över Fastighetsbyråerna i Hjo, Tibro och Karlsborg. Idag jobbar sammanlagt 12 personer på de olika orterna. År 2012 nominerades Fastighetsbyrån i Skövde till Årets kontor. Numera går stor del av arbetstiden åt till att leda och coacha personalen, men han är fortfarande aktiv som mäklare. Själv bor han i en prästgård från 1810.

Anders Ahlm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carl Johan Malm

Carl Johan har jobbat länge som mäklare och har arbetsuppgifterna i blodet, hans pappa hade samma yrke. Han tycker att jobbet handlar om en kombination av affärssinne och mjukare sidor, då det är mycket känslor i samband med ett bostadsköp. En av hans styrkor är att han är uppvuxen i Skövde och känner staden utan och innan, själv bor han i villa i Dälderna.

Carl Johan Malm

Fastighetsmäklare

Om Elin Edlander

Elin tycker om att få guida säljare och köpare genom en stor affär, för många livets största. Vägen till mäklaryrket har inte varit spikrak, hon har bland annat jobbat som servitris, barista och hon har haft shejken av Quatar som arbetsgivare då hon arbetade med hästar.

Elin Edlander

Fastighetsmäklare

Om Elisabeth Flodkvist

Elisabeth är bra på att få kunderna att känna sig lugna och trygga. Det roligaste är att kunna göra skillnad, att hjälpa kunden att genomföra en affär de bävat för och känna att de blir nöjda. Hon trivs med det höga tempot och har mer än tio års erfarenhet av yrket.

Om Frans Jonsson

Efter tolv år som lärare sadlade Frans om till fastighetsmäklare. Båda yrkena handlar om att bygga goda relationer, åren som lärare har gett honom en bra förmåga att pedagogiskt förklara för både säljare och köpare hur affären går till. Själv bor han i villa i Hentorp.

Frans Jonsson

Fastighetsmäklare

Om Leo Johansson

Leo har lång och bred erfarenhet av yrket och har jobbat som fastighetsmäklare i över tio år. Först på Fastighetsbyrån i Göteborg, sedan på två andra byråer innan han återvände till hemstaden och Hentorp där han är född och uppvuxen. Leo tycker om att göra affärer och har haft många återkommande kunder genom åren. Han är noggrann, alltid påläst och hjälpsam, något som han ser som nyckeln till nöjda kunder. Själv bor han i Hentorp och spenderar gärna tid i Grebbestad med omnejd.

Leo Johansson

Fastighetsmäklare

Om Malin Weiler-Ingves

Malin är verkligen navet i verksamheten på Fastighetsbyrån i Skövde. Hon finns på plats hela tiden och kan snabbt få tag i mäklarna ute på fältet. Hennes långa erfarenhet gör henne till ett självklart bollplank i de flesta frågor och hon är den som både inspirerar och skapar lugn på kontoret. Malin tycker om att hitta det lilla extra för varje kund, något som gör att de känner sig trygga. Att köpa eller sälja ett hem kan ibland kännas svårt och som administratör tar hon hand om sådant som kunderna inte ska behöva tänka på, hon fixar och håller i trådarna helt enkelt! Malin bor i villa i Dälderna och trivs i Skövde som har ett stort utbud av allt men utan några avstånd.

Om Maria Lundgren

Maria har alltid varit intresserad av hus och inredning och drömde om att bli fastighetsmäklare redan som liten. Efter gymnasiet gick hon utbildningen i Karlstad och fick sedan jobb direkt på Fastighetsbyrån. Hennes ambition är att bli ett namn på marknaden och hon gör alltid sitt bästa för kunden.

Maria Lundgren

Fastighetsmäklare

Om Ann-Sofi Jansson

Ann-Sofi sköter administrationen på företaget och trivs med jobbet som är självständigt och omväxlande. Hon är också delaktig i utvecklingen av byrån och den långsiktiga planeringen. Hon har arbetat på Fastighetsbyrån sedan våren 2007. Ann-Sofi har stor lokalkännedom eftersom hon är uppvuxen i Hjo och tidigare har arbetat i Tibro och Karlsborg. Numera bor hon i lägenhet i Hentorp, drömmen är att så småningom flytta till ett hus på landet.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.