Sök bostad eller innehåll

Skövde

Din mäklare i Skövde

Skövde är beläget vid foten av berget Billingen mellan Vänern och Vättern. Tack vare sitt näringsliv, sin roll som utbildningsort och sina goda kommunikationer är Skövde en centralort i Skaraborg.

Här finns fina rekreations- och naturområden och ett rikt kulturliv. Skövde kommun erbjuder god kommunal service och man satsar mycket på barnomsorg och utbildning. Dessutom är Skövde en välkänd evenemangs-, arrangemangs- och konferensstad. Som boende i Skövde har du alltid nära till spännande sevärdheter, upplevelser och en aktiv fritid.

Vårt försäljningsområde omfattar Skövde kommun där vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter, lantbruk och kommersiella fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån kännetecknas av god lokalkännedom, engagemang och affärsmässighet – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vi kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning. Kontakta oss redan idag för att boka ett möte med någon av våra kunniga fastighetsmäklare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skövde

Om Anders Ahlm

”Trygghet och livskvalitet genomsyrar livet i Skaraborg” Anders Ahlm, VD på Fastighetsbyrån i Skövde, Hjo, Tibro och Karlsborg Anders har varit verksam som fastighetsmäklare sedan i början av 90-talet och startade Fastighetsbyrån i Skövde 2001. Då hade han tre anställda. Sedan dess har han tagit över Fastighetsbyråerna i Hjo, Tibro och Karlsborg. Idag jobbar sammanlagt 12 personer på de olika orterna. År 2012 nominerades Fastighetsbyrån i Skövde till Årets kontor. Numera går stor del av arbetstiden åt till att leda och coacha personalen, men han är fortfarande aktiv som mäklare. Själv bor han i en prästgård från 1810.

Anders Ahlm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carl Johan Malm

Carl Johan har jobbat länge som mäklare och har arbetsuppgifterna i blodet, hans pappa hade samma yrke. Han tycker att jobbet handlar om en kombination av affärssinne och mjukare sidor, då det är mycket känslor i samband med ett bostadsköp. En av hans styrkor är att han är uppvuxen i Skövde och känner staden utan och innan, själv bor han i villa i Dälderna.

Carl Johan Malm

Fastighetsmäklare

Om Elin Edlander

Elin tycker om att få guida säljare och köpare genom en stor affär, för många livets största. Vägen till mäklaryrket har inte varit spikrak, hon har bland annat jobbat som servitris, barista och hon har haft shejken av Quatar som arbetsgivare då hon arbetade med hästar.

Elin Edlander

Fastighetsmäklare

Om Elisabeth Flodkvist

Elisabeth är bra på att få kunderna att känna sig lugna och trygga. Det roligaste är att kunna göra skillnad, att hjälpa kunden att genomföra en affär de bävat för och känna att de blir nöjda. Hon trivs med det höga tempot och har mer än tio års erfarenhet av yrket.

Elisabeth Flodkvist

Fastighetsmäklare Elisabeth talar svenska, engelska

Om Frans Jonsson

Efter tolv år som lärare sadlade Frans om till fastighetsmäklare. Båda yrkena handlar om att bygga goda relationer, åren som lärare har gett honom en bra förmåga att pedagogiskt förklara för både säljare och köpare hur affären går till. Själv bor han i villa i Hentorp.

Frans Jonsson

Fastighetsmäklare Frans talar svenska, engelska

Om Leo Johansson

Leo har lång och bred erfarenhet av yrket och har jobbat som fastighetsmäklare i över tio år. Först på Fastighetsbyrån i Göteborg, sedan på två andra byråer innan han återvände till hemstaden och Hentorp där han är född och uppvuxen. Leo tycker om att göra affärer och har haft många återkommande kunder genom åren. Han är noggrann, alltid påläst och hjälpsam, något som han ser som nyckeln till nöjda kunder. Själv bor han i Hentorp och spenderar gärna tid i Grebbestad med omnejd.

Leo Johansson

Fastighetsmäklare Leo talar svenska, engelska

Om Malin Weiler-Ingves

Malin är verkligen navet i verksamheten på Fastighetsbyrån i Skövde. Hon finns på plats hela tiden och kan snabbt få tag i mäklarna ute på fältet. Hennes långa erfarenhet gör henne till ett självklart bollplank i de flesta frågor och hon är den som både inspirerar och skapar lugn på kontoret. Malin tycker om att hitta det lilla extra för varje kund, något som gör att de känner sig trygga. Att köpa eller sälja ett hem kan ibland kännas svårt och som administratör tar hon hand om sådant som kunderna inte ska behöva tänka på, hon fixar och håller i trådarna helt enkelt! Malin bor i villa i Dälderna och trivs i Skövde som har ett stort utbud av allt men utan några avstånd.

Om Maria Lundgren

Maria har alltid varit intresserad av hus och inredning och drömde om att bli fastighetsmäklare redan som liten. Efter gymnasiet gick hon utbildningen i Karlstad och fick sedan jobb direkt på Fastighetsbyrån. Hennes ambition är att bli ett namn på marknaden och hon gör alltid sitt bästa för kunden.

Maria Lundgren

Fastighetsmäklare

Om Ann-Sofi Nilsson

Ann-Sofi sköter administrationen på företaget och trivs med jobbet som är självständigt och omväxlande. Hon är också delaktig i utvecklingen av byrån och den långsiktiga planeringen. Hon har arbetat på Fastighetsbyrån sedan våren 2007. Ann-Sofi har stor lokalkännedom eftersom hon är uppvuxen i Hjo och tidigare har arbetat i Tibro och Karlsborg. Numera bor hon i lägenhet i Hentorp, drömmen är att så småningom flytta till ett hus på landet.

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Timmersdala Bygg

Vi på Timmersdala Bygg är specialiserade på byggnation av nyproducerade villor, något som vi arbetat med de senaste 30 åren. Vi samarbetar med flera olika husföretag och du som kund har ett brett utbud att välja mellan.Hos oss kan du känna dig trygg med ditt husbygge. Vi jobbar hårt för att allt ska bli bra och klart i tid så att du blir ännu en av våra nöjda kunder! Vi kan även hjälpa till med renovering och tillbyggnationer. www.timmersdalabygg.se

Timmersdala Bygg

Intresseanmälan

användarvillkoren

Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud AB

Vi är ett företag etablerat i Skövde sedan 20 år tillbaks. I huvudsak utför vi bohags/kontorsflyttningar inom Sverige, men har även möjligheter att göra Europaflyttningar och exportpackningar. Vår personal har utrustning för att utföra tyngre transporter såsom piano och säkerhetsskåp & dyl. Har även magasinering av bohag i varmförråd, där vi använder oss utav boxsystem. Utöver detta så för att ge kunden en komplett lösning vid flytt så har vi ett eget städteam som utför flyttstädningar. Även försäljning av packmaterial/emballage. Vid beställning av flytt via oss ingår material kostnadsfritt.

Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud AB

Intresseanmälan

användarvillkoren

Hushållsnära tjänster & serviceinsatser

Hushållsnära tjänster för dig med dina önskemål i centrum. Erbjudande: Flyttstäd 20% Avtal på 10 st hemstädningar så bjuder de på det 1:a tillfället Fönsterputs 20% rabatt

Systrarna Odh´s hemtjänst

Intresseanmälan

användarvillkoren

SLA - Skaraborgs Allehanda

Din lokaltidning nära dig. Här hittar du senaste nytt. En upplaga på 22 000 ex i området Skövde, Tibro, Karlsborg och Hjo, 41 500 unika besökare i veckan på sla.se. Vill du nå ut med ditt budskap? Vi hjälper dig! Kontaktperson: Mia Eklund Säljledare

SLA - Skaraborgs Allehanda

Intresseanmälan

användarvillkoren

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.