Sök bostad eller innehåll

Skellefteå

Din mäklare i Skellefteå

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja, med över 300 genomförda affärer här i Skellefteå under 2015. 

Vi är ett engagerat team som har den mest kompletta mäklartjänsten, vi kallar den för Skellefteåmodellen. Den ger högsta möjliga pris och är smidigare och snabbare än traditionell mäklartjänst. Vår mäklartjänst bygger bl.a. på att våra spekulanter är köpklara. Det innebär att vi känner våra spekulanter. Vi vet var de bor, vad de söker, värdet på deras bostad, vilka budgivningar de varit på och har lånelöfte klart. Dessa bjuder vi in till en särskild visning, VIP-visning.

För att lyckas, ger vi allt i alla situationer.  För oss är det viktigt att alla känner sig speciella. Våra mäklare och säljstöd är de bästa. De är specialiserade på villa/fritid, bostadsrätter respektive skog/kommersiella fastigheter. De brinner för sitt jobb och vill alltid nå bästa resultat, oavsett om det gäller högsta totalpriset eller högsta kvadratmeterpriset.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt spekulantregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad. Vi hoppas därför att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor kring ditt boende och ditt livs kanske största och viktigaste affär. Vi är redo att hjälpa dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skellefteå

Om Jan-Erik Lööf

Jan-Erik har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och varit kontorschef de senaste 10 åren. Han brinner för sitt jobb och lämnar inget åt slumpen. Oavsett du är säljare eller köpare kan du förvänta dig en kunnig och engagerad mäklare som alltid vill göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd! Jan-Erik är uppvuxen i Skellefteå och bor med familj på Morön. Han har studerat och arbetat på en rad platser i vårt avlånga land, men återvänt till sin hemstad för ca 10 år sedan. Borta bra men hemma alltid bäst!

Jan-Erik Lööf

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elisabet Lidström

Elisabet är en av Skellefteås mest rutinerade fastighetsmäklare med lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Erfarenheten är gedigen som administratör, mäklarassistent, sedan examen och fastighetsmäklare, totalt över 30 år i branschen. Lokalkännedomen över kommunen och kommundelarna är välgrundad med ett stort antal fastighetsaffärer genomförda. Elisabet har varit branschen trogen i många år och anledningen är främst den uppskattning som är belöningen av nöjda kunder och goda affärer. En bra fastighetsaffär bygger på erfarenhet och förtroende, en utmaning som passar Elisabet!

Om Julia Mellqvist

Julia Mellqvist

Fastighetsmäklare

Om Linda Olsson

Linda Olsson

Fastighetsmäklare

Om Matilda Ederlöf

Matilda brinner för att med trygghet och förtroende guida dig genom en av livets största affärer. Varje person är unik och så ska även varje uppdrag vara. Matilda började sin karriär som Mäklare 2009, hon stormtrivs med sitt jobb och ser ljust på framtiden tillsammans med kollegor och kunder. Hon beskrivs ofta som professionell, ödmjuk, glad, hjälpsam och lugn.

Matilda Ederlöf

Fastighetsmäklare

Om Sofie Strandberg

Sofie har jobbat som kundkoordinator på Fastighetsbyrån i Skellefteå sedan hösten 2013. Hon är ny i mäklarbranschen, men det är ett yrke hon har kommit att finna mycket utmanande och stimulerande.Sofie är den som ser till så att allt fungerar på kontoret, hjälper mäklarna så att dem på bästa sätt kan hjälpa kunden i deras livs största affär. Sofie har bott i Skellefteå hela sitt liv så hon har stor lokalkänndom och kan på ett snabbt sätt hjälpa kunden att få hjälp med vad den önskar av kontorets kunniga och erfarna mäklare.

Sofie Strandberg

Kundkoordinator/ Mäklarassistent

Om Sofie Lundberg

Sofie har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2011, hon älskar sitt jobb och ser varje dag som en utmaning. Då det är stora affärer det handlar om, vill hon överträffa kundens förväntningar, och ger alltid 110%, därav är driv och engagemang hennes nyckelord. Sofie är född och uppvuxen i Skellefteå, och har därigenom en god lokalkännedom. Hon stortrivs i ”staan” och hjälper med hela hjärtat sina kunder att hitta rätt bostad. Sofie är utbildad fastighetsmäklare, samt Säljtränare.

Sofie Lundberg

Fastighetsmäklare

Om Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Fastighetsmäklare

Om Emil Stenlund

Om Stefan Lönnefjord

Stefan har under dom senaste tjugo åren, haft förmånen att få jobba med försäljning både mot företag som privatpersoner. Efter sin tid som entreprenör i Sverige valde Stefan att åka ner till Spanien för att jobba på Fastighetsbyrån Barcelona. Barcelona är en stad som han för övrigt älskar på många sätt, pulsen, kulturen samt närheten till havet. Stefans framgångsfaktorer bygger på lyhördhet, lova inte mer än du kan hålla, tydlighet mot kunden samt hårt arbete. Ett absolut krav för Stefan är att kunden står i fokus med resultat till absolut kundnöjdhet. Vid en avslutad affär säger Stefan inte adjö utan på återseende.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.