Sök bostad eller innehåll

Skellefteå

Din mäklare i Skellefteå

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja, med över 300 genomförda affärer här i Skellefteå under 2018.

 Vi är ett engagerat team som har den mest kompletta mäklartjänsten. Vår mäklartjänst bygger bl.a. på att våra spekulanter är köpklara innan de kommer till våra visningar. Köpklara kunder (=lånelöfte är klart, spekulanterna vet vad deras bostad är värd, vi vet var de bor, vad de söker, vilka budgivningar de medverkat i mm) är en förutsättning för att Du ska få högsta möjliga pris och en smidig och snabb försäljning. För att lyckas, ger vi allt i alla situationer.  För oss är det viktigt att alla känner sig speciella. Våra mäklare och säljstöd är de bästa. De är specialiserade på villa/fritid, bostadsrätter respektive skog/kommersiella fastigheter. De brinner för sitt jobb och vill alltid nå bästa resultat, oavsett om det gäller högsta totalpriset eller högsta kvadratmeterpriset.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt spekulantregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad.

Vi skryter inte om att vi är bäst. Vi bara konstaterar att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare – och att den som säljer mest också kan mest. Så varför inte välja oss du också?

Välkommen till Fastighetsbyrån Skellefteå!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skellefteå

Om Jan-Erik Lööf

Jan-Erik har arbetat som fastighetsmäklare i 16 år och varit kontorschef de senaste 10 åren. Han brinner för sitt jobb och lämnar inget åt slumpen. Oavsett du är säljare eller köpare kan du förvänta dig en kunnig och engagerad mäklare som alltid vill göra sitt yttersta för att du ska bli nöjd! Jan-Erik är uppvuxen i Skellefteå och bor med familj på Morön. Han har studerat och arbetat på en rad platser i vårt avlånga land, men återvänt till sin hemstad för ca 10 år sedan. Borta bra men hemma alltid bäst!

Jan-Erik Lööf

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Camilla Nilsson

Camilla är född och uppvuxen i Skellefteå, hon har stenkoll på marknaden och är inriktad bostadsrättsspecialist. Började arbeta som mäklare 2015 och har stormtrivts med sitt yrke sedan dess. Driftig och engagerad mäklare som alltid strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar.

Camilla Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Julia Mellqvist

Julia Mellqvist

Fastighetsmäklare

Om Matilda Ederlöf

Matilda brinner för att med trygghet och förtroende guida dig genom en av livets största affärer. Varje person är unik och så ska även varje uppdrag vara. Matilda började sin karriär som Mäklare 2009, hon stormtrivs med sitt jobb och ser ljust på framtiden tillsammans med kollegor och kunder. Hon beskrivs ofta som professionell, ödmjuk, glad, hjälpsam och lugn.

Matilda Ederlöf

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Fastighetsmäklare

Om Sofie Lundberg

Sofie har jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2011, hon älskar sitt jobb och ser varje dag som en utmaning. Då det är stora affärer det handlar om, vill hon överträffa kundens förväntningar, och ger alltid 110%, därav är driv och engagemang hennes nyckelord. Sofie är född och uppvuxen i Skellefteå, och har därigenom en god lokalkännedom. Hon stortrivs i ”staan” och hjälper med hela hjärtat sina kunder att hitta rätt bostad. Sofie är utbildad fastighetsmäklare, samt Säljtränare.

Sofie Lundberg

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Stefan Lönnefjord

Stefan har under dom senaste tjugo åren, haft förmånen att få jobba med försäljning både mot företag som privatpersoner. Efter sin tid som entreprenör i Sverige valde Stefan att åka ner till Spanien för att jobba på Fastighetsbyrån Barcelona. Barcelona är en stad som han för övrigt älskar på många sätt, pulsen, kulturen samt närheten till havet. Stefans framgångsfaktorer bygger på lyhördhet, lova inte mer än du kan hålla, tydlighet mot kunden samt hårt arbete. Ett absolut krav för Stefan är att kunden står i fokus med resultat till absolut kundnöjdhet. Vid en avslutad affär säger Stefan inte adjö utan på återseende.

Stefan Lönnefjord

Fastighetsmäklare Stefan talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Emil Stenlund

Diplomerad nyproduktion

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Samhall

Samhall i Skellefteå kan b.l.a erbjuda •Trädgårdsarbete •Transporter till miljö/sopstation •Utrensing förråd/garage •Demontering av inredning •Enklare underhållsarbete(t ex staket) •Flyttstäd

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Ljusexperten

Rätt ljus för ditt hem. Hos Ljusexperten hittar du Skellefteås bredaste sortiment av belysning för alla ändamål. Ljusexperten erbjuder även ljussättning av ditt hem & din trädgård.

Ljusexperten

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Boas bygg och inredningsservice

Om du drömmer om att bygga ut, bygga om eller bygga nytt så kan Boas bygg hjälpa till. Boa´s fixar det mesta och strävar efter att ha Skellefteås nöjdaste kund.

Boas bygg och inredningsservice

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Björks El

Björks El fixar allt inom el, tele, data, belysning, larm osv AllHemma erbjudande: Installation Jordfelsbrytare 1500kr, Kontroll elanläggning (EIO-Eltest) 3900kr (ord. pris 4900kr) Läs mer om våra erbjudanden på: www.bjorksel.se/allthemma

Björks El

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Nymålat AB

Nymålat är ett måleriföretag som erbjuder ett komplett tjänstutbud inom byggnadsmåleri in- och utvändigt. Nymålat tar ett personligt kvalitetsansvar från första till sista penseldraget i små som stora arbeten.

Nymålat AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Shell

Shell E4 Norr finns på norra sidan stan, smidigt till längs E4:an. Ring och boka en släpvagn. Öppet till 22.00. AlltHemma erbjudande: Kåpsläpar stor och liten 30% rabatt. Erbjudandet gäller ett år.

Shell

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Byggkonsult K

Byggkonsult K är den nya sortens byggkonsult som sätter helheten i första rummet. Jag erbjuder ett ansvar för genomförandet alltifrån första skissen, bygglov, anbudshantering till byggkoordinering, inredning och ljussättning. AlltHemma erbjudande: 1h kostnadsfri rådgivning.

Byggkonsult K

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.