Sök bostad eller innehåll

Skärholmen

Din mäklare i Skärholmen

Storstockholms mest expansiva område i ständig förändring! Här växer spännande nya platser fram samtidigt som andra delar utökas och utvecklas.

Upplev en härlig blandning av natur, kultur och shopping i området som på senare tid fått flera nya pulserande "hot spots". Byggkranar arbetar med att uppföra nya bostäder som spännande blandas med ett stort antal funkishus och vackra sekelskiftesbyggnader.

Utöver arkitekturblandningen finns här även en stor och unik mix av människor som aktivt valt att bosätta sig här. Denna positiva utveckling har präglat området under flera år.

Det är inte alls långt till Stockholms stadskärna men här har vi det mesta på skalan från småstads- till stadskaraktär. "Staden flyttar ut" eller med våra ord "staden flyttar in i vårt område".

Närheten till vattnet gör att listan över vikar, sjöar, klippbad, båthamnar och grönområden är lång. Här finns vackra promenadstråk hela vägen från Gröndal ner till Skärholmen. Njut av en promenad längs med Mälarens vatten och känn dig varmt välkommen till vårt vackra område.
Vi ses!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skärholmen

Om Daniel Yilmaz

Daniel Yilmaz

Personal- och affärsstödsansvarig

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Hammoud

Att hjälpa människor med en av de största affärerna de gör i sitt liv och att de i slutändan blir nöjda är något som driver mig framåt i mitt arbete. Jag är en initiativrik, kreativ och målinriktad människa och bemöter alltid utmaningar positivt. Jag är uppvuxen i Söderort vilket har gett mig en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Som mäklare har jag en passion för affärer och nöjer mig aldrig förrän kunderna är nöjda.

Adam Hammoud

Fastighetsmäklare

Om Enkidu Afram

Enkidu är mycket driven och står för hög tillgänglighet samt helhjärtat engagemang. En lyckad försäljning för Enkidu är när han överträffat kundernas förväntningar och är det han alltid strävar efter. Att jobba för Fastighetsbyrån var ett självklart val då dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang är något Enkidu jobbar efter!

Enkidu Afram

Fastighetsmäklare

Om John Borja

Som person gillar jag fart, fläkt och raka rör, därför var det en självklarhet att välja Fastighetsbyrån som arbetsgivare! Det roligaste med mitt jobb är att få göra affärer, träffa nya spännande människor och att få hjälpa till att hitta deras drömboende. Jag älskar att mäkla och gör alltid det lilla extra för att alla omkring mig inklusive mig själv ska bli nöjda. Jag ser fram emot att få hjälpa till med era kommande bostadsaffärer. Bästa hälsningar John Borja.

John Borja

Fastighetsmäklare

Om Sofie Thunberg

Sofie Thunberg

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.