Sök bostad eller innehåll

Skara

Din mäklare i Skara

Varje år hjälper vi många kunder att förverkliga sitt drömboende. Vi är verksamma i Skara kommun där vi förmedlar villor, bostadsrätter, tomter, lantbruk, kommersiella fastigheter och industrifastigheter. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete.

Vi erbjuder dig som säljer en effektiv marknadsföring med skyltning, både på vårt kontor och på bankkontor. Vi marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Önskar du tips och råd från "homestylist" bjuder vi på detta! Villa och fritidshussäljare hjälper vi även till med kapitalvinstberäkningen.

Går du i säljtankar kommer vi gärna hem till dig och gör en kostnadsfri muntlig värdering samt nettokalkyl. Det är stor efterfrågen i Skara!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Skara

Om Lars Johansson

Jag trivs mycket bra som fastighetsmäklare. Det är ett fritt och omväxlande yrke och man får mycket kundkontakter i tex vår husaffär och på visningar. Det som sätter extra krydda på yrket tycker jag är den förmedlande rollen som en mäklare har, att företräda både säljare och köpare. Jag gillar utvecklingen av hur bostäder marknadsförs på internet. Att kunna ge en så rättvisande och bra bild och så mycket information som möjligt till kunden via dator, sms m.m är ett mål som jag eftersträvar. F.n. jobbar jag mest med att leda och driva kontor i sex kommuner i Västra Skaraborg.

Lars Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Holsendahl

Amanda Holsendahl

Fastighetsmäklare

Om Calle Lövgren

Calle Lövgren

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.