Sök bostad eller innehåll

Sjöbo

Din mäklare i Sjöbo

Välkommen till Fastighetsbyrån Sjöbo!

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja, med över 240 kontor i hela landet. Med oss får du alla fördelar i att ha en stor mäklare, exempelvis tryggheten i att vända sig till en rikstäckande organisation. Men du får också fördelarna hos en liten och lokal. Vi kan Sjöbo och har en gedigen information om de potentiella köpare som letar efter bostad i kommunen. Kanske viktigast av allt, vi finns alltid nära till hands.

Vår ambition är att vara Sjöbos mest efterfrågade mäklarföretag. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Välkommen att ringa oss på 0416-190 40 eller titta förbi vårt kontor på Gamla Torg 2A för bokning av fri värdering eller rådgivning inför ett kommande bostadsbyte.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sjöbo

Om Jenny Thulander

Jenny är en person som trivs som "spindeln i nätet" och just därför passar hon bra som backofficechef. Hon har arbetat som mäklare i 6 år och har nu valt att arbeta med det administrativa i företaget. Jenny vill alltid göra sitt bästa och älskar att få hjälpa både kunder och sina kollegor, genom att arbeta på Fastighetsbyrån får hon alla de verktyg som krävs för att göra en lyckad bostadsförsäljning. Jenny bor i Ystad och har en bra kännedom om sin stad. Jenny har seglat hela sitt liv och ni träffar henne säkert nere i Ystads småbåtshamn under sommaren.

Om Lina Thörnkvist

Lina har arbetat som mäklare i Sjöbo sedan sju år tillbaka och är uppvuxen på en gård en bit norr om Sjöbo. Hennes styrka ligger i en mycket god lokalkännedom och att hon verkligen brinner för att lyfta fram alla de positiva sidor som hennes hemort har. Lina anser att vara fastighetsmäklare inte är ett jobb, utan en livsstil, som hon älskar. Hon menar att få möta och hjälpa människor i olika skeenden i livet gör att ingen dag är den andra lik och att arbetet är spännande och mycket givande. Lina är en engagerad mäklare som alltid ger 100%.

Lina Thörnkvist

Fastighetsmäklare

Om Emil Malmer

Emil brinner för att både han och teamet skall leverera stans mest efterfrågade och kopierade mäklartjänst. Han ser utmaningar i allt och tycker det roligaste med arbetet är skillnaden han kan göra för att kunna skapa ett framgångsrikt och glatt mäklarteam. Att glädja kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar honom att gå till jobbet! Emil är en målfokuserad mäklare som levererar resultat som gör att både köpare och säljare rekommenderar honom och Fastighetsbyrån till sina vänner och bekanta!

Emil Malmer

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anki Axrup

Anki Axrup

Mäklarassistent

Om Emelie J. Falkman

Emelie J. Falkman

Mäklarassistent/ Blivande Mäklare

Om Peter Åkesson

Peter har arbetat som fastighetsmäklare i Sjöbo kommun sedan juni 2012 och han tycker att det är fantastiskt kul. Peters huvudsakliga mål att hjälpa de personer han träffar i bostadsaffären med ett stort engagemang i varje affär. Han strävar alltid efter att både säljare och köpare ska vara mer än nöjda med hela bostadsaffären och först då kan Peter vara nöjd med sitt arbete. Han bor själv utanför Sjöbo och tror att det hjälper honom med en god lokalkännedom om Sjöbo och dess angränsande orter.

Peter Åkesson

Fastighetsmäklare

Om Peter Nörklit

Peter har jobbat som mäklare sedan 5 år tillbaka. Han trivs med att jobba i Sjöbo för att här erbjuds ett väldigt varierande utbud av bostäder. Att få hjälpa människor i sin kanske livs största affär är något Peter brinner för. Med trygghet, engagemang och lyhördhet lotsar han kunderna till bästa resultat. Först när både säljare och köpare är nöjda kan Peter känna sig helt nöjd. Det bästa betyget han kan få är att bli rekommenderad av sina kunder. Ska ni byta boende eller bara har några frågor, kontakta Peter. Han skräddarsyr ett paket som passar er situation och era önskemål på bästa sätt.

Peter Nörklit

Fastighetsmäklare

Om Olivia Sjöberg

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.