Sök bostad eller innehåll

Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Din mäklare i Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Ska du sälja eller köpa bostad i Sigtuna kommun? Varmt välkommen att kontakta Sveriges och Sigtuna kommuns största fastighetsmäklare!

Vi finns nära dig på två centralt belägna kontor Märsta centrum och i Sigtuna stad på Stora Torget:

Fastighetsbyrån Sigtuna 
Stora Torget 1, 193 30 Sigtuna
Kontoret direkt: 08-594 725 20
sigtuna@fastighetsbyran.se

Fastighetsbyrån Märsta
Nymärsta gränd 4, 195 30 Märsta                           
Kontoret direkt: 08-594 725 20
marsta@fastighetsbyran.se                          

2015 och 2016 förmedlade Fastighetsbyrån flest antal bostäder i Sigtuna kommun.
(Källor: Värderingsdata och Hemnetstatistik). 

Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för både köpare och säljare genom personligt engagemang, hårt arbete och affärsmässighet. Varje affär är unik och ska vara trygg, enkel och framgångsrik. Vi har verktygen som krävs. Vårt lokala samarbete med Swedbank och Juristbyrån kan gynna din affär.

På grund av närheten till Arlanda flygplats väljer människor från hela världen att bosätta sig i vår kommun. ”Sigtuna where Sweden begins”. Med Arlanda, Sveriges största arbetsplats och nya expanderande arbetsplatsen Rosersberg logistikområde så växer Sigtuna kommuns befolkning kraftigt, därmed också behovet av bostäder. Vi är stolta att få jobba med denna viktiga uppgift i kommunen och satsar på och medverkar även till förmedling av nyproduktion.

Genom vår kunskap, gedigna lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm.

Vi ser fram emot att få prata bostäder med just dig! Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte eller värdering av din bostad. Eller så ses vi på någon av våra många bostadsvisningar i Sigtuna, Märsta eller Rosersbergs området!  

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Om Erik Wennberg

Erik Wennberg

Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig

Om Jakob Ekerot

Jakob började arbeta på Fastighetsbyrån i juni 2004 efter studier på Malmö Högskola. Dessförinnan tog Jakob en ingenjörsexamen och arbetade som projektledare/konstruktör i två år. Trots att Jakob arbetat över 10 år och med över 800 försäljningar i bagaget tycker Jakob att det fortfarande är lika roligt att gå till jobbet idag, som när han började. Jakob drivs av att se att han kan hjälpa människor i både roliga och mindre roliga situationer. Tack vare Jakobs tidigare yrkesval har han lärt sig att nyckeln till framgång är att alla parter är nöjda med den slutgiltiga lösningen. Jakob har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt. Varje dag får man tillfälle att träffa nya människor och man vet aldrig i förväg hur arbetsdagen kommer att se ut. Detta medför att det är ett mycket omväxlande jobb med nya utmaningar varje dag. Mellan 2014 och 2016 var Jakob delägare i Fastighetsbyrån Uppsala. Sedan april 2016 driver han Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg. Fastighetsbyrån har två kontor i Sigtuna kommun, ett längs gågatan i Sigtuna och ett i Märsta centrum. På fritiden spenderar Jakob sin tid åt familj och i viss mån även flugfiske och numera pingis. Jakob har en son som är född 2010 så numera är det full fart efter arbetstid. Vid längre ledigheter när det behövs lite extra avkoppling, brukar Jakob åka norrut för lite flugfiske. Det finns inget så rofyllt som att försöka locka rödingen till hugg. Tidigare har Jakob även utövat fotboll och skidåkning. Jakob ritar och designar även många av hans egna möbler då han tycker det är kul att ha möbler med sin egen personliga "touch". Tveka inta att kontakta Jakob om det uppkommer några frågor eller funderingar. Jakob gör det här dagligen, men för er så kanske det är första gången ni säljer en bostad och då är det naturligt att man undrar över saker och ting. Det finns inga dumma frågor, så hör av er om det är något ni undrar över!

Jakob Ekerot

Franchisetagare / Fastighetsmäklare Jakob talar svenska, engelska

Om Carina Helin

Jag heter Carina Helin och är registrerad fastighetsmäklare sedan mars 2005. Jag har lång och gedigen erfarenhet av försäljningar av både fastigheter och bostadsrätter. Jag har även en jur kand från Uppsala Universitet och har tidigare arbetat som jurist och även med rekrytering och organisationsutveckling innan jag blev mäklare 2005. Att hjälpa människor är en genomgående röd tråd i mitt yrkesliv. När det gäller förmedling av bostäder är framgången förståelse för både köpares och säljares situation. Att hitta rätt målgrupp, när och hur ska försäljningen ske mm, är viktiga beslut att ta. Att kunna ge råd och stöd i en så viktig situation som en bostadsaffär är självklart för mig. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor! Att förmedla bostäder är min vardag men troligtvis inte din. Inga frågor är för stora eller för små. Som person är jag noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Jag ser till att du som säljare har god inblick i vad som händer i din bostadsaffär. Det ska vara ett samarbete oss emellan för att få ut det bästa av affären. Av mig kommer du att få goda råd för att optimera din försäljning. Varmt välkommen att boka ett förutsättningslöst möte vare sig du går i säljtankar eller vill få en uppfattning om hur marknaden ser ut just nu för din bostad! Om du bestämt dig för att sälja kan du tryggt lämna din bostadsaffär i mina händer.

Carina Helin

Fastighetsmäklare / Jur. Kand. Carina talar svenska, engelska, spanska

Om Cecilia Pattyranie

Cecilia Pattyranie

Fastighetsmäklare / Nyproduktion Cecilia talar svenska, engelska, spanska, franska
Diplomerad nyproduktion

Om Emma Kafle

Emma Kafle

Fastighetsmäklare

Om Kicki Gillbrand

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Sigtuna kommun i snart 10 år och har bott här sedan 1989. Jag har under åren förmedlat mängder av villor, gårdar och bostadsrätter i hela kommunen. Innan jag blev fastighetsmäklare har jag ett förflutet inom flygbranschen. Service sitter i ryggmärgen och att få hjälpa människor i deras förmodligen största affär någonsin ser jag som ett stort privilegium! Jag är noggrann, tillmötesgående och engagerad och strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Jag trivs fantastiskt bra i vår vackra kommun och ser mig som en god ambassadör i mötet med nya spekulanter som överväger att flytta hit. Går ni i sälj- eller köptankar eller vill få inblick i hur den lokala marknaden ser ut just nu, är ni varmt välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Kicki Gillbrand

Fastighetsmäklare / Nyproduktion Kicki talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Maria Lincoln

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Sigtuna kommun 2007. Trots att jag jobbat drygt 10 år och med över flera hundra försäljningar i bagaget tycker jag fortfarande det är lika roligt att gå till jobbet idag som när jag började. Jag drivs av att se att jag kan hjälpa människor i deras livs kanske största affär. Jag är född och uppvuxen i Odensala utanför Märsta och bor just nu på landet utanför Sigtuna, så jag har en god lokalkännedom i vår fina kommun. Förutom några år på universitet i Uppsala och några år på resande fot runt om i världen har Sigtuna Kommun alltid varit mitt hem. Nyckeln till min framgång är att i allra största mån få alla parter nöjda när affären är avslutad. Jag har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt, för alla parter. Varje dag får man tillfälle att träffa nya människor och man vet aldrig i förväg hur arbetsdagen kommer att se ut. Detta medför att det är ett mycket omväxlande jobb med nya utmaningar varje dag.

Maria Lincoln

Fastighetsmäklare / Nyproduktion Maria talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Robin Rodrigues

Om Ros-Marie Kokkonen

Jag har många års erfarenhet som fastighetsmäklare. Åren i yrket har naturligtvis lärt mig mycket om människors olika sätt att hantera sin köp- eller säljprocess. Som mäklare är jag angelägen att alla berörda förstår varje steg. En av de egenskaper som mina kunder brukar uppskatta hos mig är förmågan att se nya lösningar i kritiska situationer. Jag kan kommunen eftersom jag bott här under många år.

Ros-Marie Kokkonen

Fastighetsmäklare Ros-Marie talar svenska, engelska, finska

Om Birgitta Ahlinder

Birgitta Ahlinder

Mäklarassistent Birgitta talar svenska, engelska, spanska, franska

Om Hanna Eriksson

Hanna Eriksson

Mäklarassistent Hanna talar svenska, engelska

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.