Sök bostad eller innehåll

Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Din mäklare i Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Ska du sälja eller köpa bostad i Sigtuna kommun? Varmt välkommen att kontakta Sveriges och Sigtuna kommuns största fastighetsmäklare!

Vi finns nära dig på två centralt belägna kontor Märsta centrum och i Sigtuna stad på Lilla Torget:

Fastighetsbyrån Märsta                                  Fastighetsbyrån Sigtuna             Nymärsta gränd 4, 195 30 Märsta               Stora Torget 1, 193 30 Sigtuna
Kontoret direkt: 08-594 725 20                   Kontoret direkt: 08-594 725 20  marsta@fastighetsbyran.se                          sigtuna@fastighetsbyran.se

2015 förmedlade vi flest antal bostäder i Sigtuna kommun.
(Källa: Värderingsdata).  

Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för både köpare och säljare genom personligt engagemang, hårt arbete och affärsmässighet. Varje affär är unik och ska vara trygg, enkel och framgångsrik. Vi har verktygen som krävs. Vårt lokala samarbete med Swedbank och Juristbyrån kan gynna din affär.

På grund av närheten till Arlanda flygplats väljer människor från hela världen att bosätta sig i vår kommun. ”Sigtuna where Sweden begins”. Med Arlanda, Sveriges största arbetsplats och nya expanderande arbetsplatsen Rosersberg logistikområde så växer Sigtuna kommuns befolkning kraftigt, därmed också behovet av bostäder. Vi är stolta att få jobba med denna viktiga uppgift i kommunen och satsar på och medverkar även till förmedling av nyproduktion.

Genom vår kunskap, gedigna lokalkännedom och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm.

Vi ser fram emot att få prata bostäder med just dig! Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte eller värdering av din bostad. Eller så ses vi på någon av våra många bostadsvisningar i Sigtuna, Märsta eller Rosersbergs området!  

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Om Erik Wennberg

Erik Wennberg

Franchisetagare/ Nyproduktionsansvarig

Om Jakob Ekerot

Jakob började arbeta på Fastighetsbyrån i juni 2004 efter studier på Malmö Högskola. Dessförinnan tog Jakob en ingenjörsexamen och arbetade som projektledare/konstruktör i två år. Trots att Jakob arbetat över 10 år och med över 800 försäljningar i bagaget tycker Jakob att det fortfarande är lika roligt att gå till jobbet idag, som när han började. Jakob drivs av att se att han kan hjälpa människor i både roliga och mindre roliga situationer. Tack vare Jakobs tidigare yrkesval har han lärt sig att nyckeln till framgång är att alla parter är nöjda med den slutgiltiga lösningen. Jakob har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt. Varje dag får man tillfälle att träffa nya människor och man vet aldrig i förväg hur arbetsdagen kommer att se ut. Detta medför att det är ett mycket omväxlande jobb med nya utmaningar varje dag. Mellan 2014 och 2016 var Jakob delägare i Fastighetsbyrån Uppsala. Sedan april 2016 driver han Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg. Fastighetsbyrån har två kontor i Sigtuna kommun, ett längs gågatan i Sigtuna och ett i Märsta centrum. På fritiden spenderar Jakob sin tid åt familj och i viss mån även flugfiske och numera pingis. Jakob har en son som är född 2010 så numera är det full fart efter arbetstid. Vid längre ledigheter när det behövs lite extra avkoppling, brukar Jakob åka norrut för lite flugfiske. Det finns inget så rofyllt som att försöka locka rödingen till hugg. Tidigare har Jakob även utövat fotboll och skidåkning. Jakob ritar och designar även många av hans egna möbler då han tycker det är kul att ha möbler med sin egen personliga "touch". Tveka inta att kontakta Jakob om det uppkommer några frågor eller funderingar. Jakob gör det här dagligen, men för er så kanske det är första gången ni säljer en bostad och då är det naturligt att man undrar över saker och ting. Det finns inga dumma frågor, så hör av er om det är något ni undrar över!

Jakob Ekerot

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Birgitta Ahlinder

Om Cecilia Pattyranie

Cecilia Pattyranie

Fastighetsmäklare

Om Christina Gillbrand

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Sigtuna kommun i snart 10 år och har bott här sedan 1989. Jag har under åren förmedlat mängder av villor, gårdar och bostadsrätter i hela kommunen. Innan jag blev fastighetsmäklare har jag ett förflutet inom flygbranschen. Service sitter i ryggmärgen och att få hjälpa människor i deras förmodligen största affär någonsin ser jag som ett stort privilegium! Jag är noggrann, tillmötesgående och engagerad och strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Jag trivs fantastiskt bra i vår vackra kommun och ser mig som en god ambassadör i mötet med nya spekulanter som överväger att flytta hit. Går ni i sälj- eller köptankar eller vill få inblick i hur den lokala marknaden ser ut just nu, är ni varmt välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Om Jennyfer Namazi

Om Maria Lincoln

Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Sigtuna kommun 2007. Trots att jag jobbat drygt 10 år och med över flera hundra försäljningar i bagaget tycker jag fortfarande det är lika roligt att gå till jobbet idag som när jag började. Jag drivs av att se att jag kan hjälpa människor i deras livs kanske största affär. Jag är född och uppvuxen i Odensala utanför Märsta och bor just nu på landet utanför Sigtuna, så jag har en god lokalkännedom i vår fina kommun. Förutom några år på universitet i Uppsala och några år på resande fot runt om i världen har Sigtuna Kommun alltid varit mitt hem. Nyckeln till min framgång är att i allra största mån få alla parter nöjda när affären är avslutad. Jag har som målsättning att alltid sätta kunden i centrum och fokusera på att hela affären går så smidigt som möjligt, för alla parter. Varje dag får man tillfälle att träffa nya människor och man vet aldrig i förväg hur arbetsdagen kommer att se ut. Detta medför att det är ett mycket omväxlande jobb med nya utmaningar varje dag.

Maria Lincoln

Fastighetsmäklare

Om Robin Johansson

Robin Johansson är specialiserad på friköpta fastigheter men förmedlar även bostadsrätter och han har hela Sigtuna kommun som sitt arbetsområde. Robin har varit verksam inom Fastighetsbyrån sedan 2013. Han har studerat fastighetsmäklarprogrammet på högskolan i Gävle och ekonomiprogrammet på Uppsala universitet. Robin är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och har nu dragit nytta av det i sitt yrkesval och strävar alltid efter att göra det lilla extra i varje affär. Robin har varit aktiv på elitnivå i simning vilket gör att han aldrig lämnar något åt slumpen. Det bästa med försäljningsprocessen tycker han är att få förtroendet att hjälpa till i kundernas kanske livs största affär och sätter kundnöjdhet som största fokus.

Om Ros-Marie Kokkonen

Jag har många års erfarenhet som fastighetsmäklare. Åren i yrket har naturligtvis lärt mig mycket om människors olika sätt att hantera sin köp- eller säljprocess. Som mäklare är jag angelägen att alla berörda förstår varje steg. En av de egenskaper som mina kunder brukar uppskatta hos mig är förmågan att se nya lösningar i kritiska situationer. Jag kan kommunen eftersom jag bott här under många år.

Om Sofie Edin

Sofie Edin

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Jens Karlsson

Jens Karlsson

Jurist Juristbyrån / Familjerätt

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.