Sök bostad eller innehåll

Sävsjö

Din mäklare i Sävsjö

Välkommen till idylliska Sävsjö. Här finner du vacker natur med många sjöar, ett aktivt näringsliv och ett stort utbud vad gäller fritidsaktiviteter.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vår strävan är att vara det naturliga alternativet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad. Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor eller funderingar gällande ditt boende.

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sävsjö

Om Johan Axelsson

Att arbeta som mäklare är ett mycket trevligt och varierande arbete där jag får hjälpa kunden i köp- och säljprocessen. Att byta bostad är för de flesta en stor affär och det är viktigt för mig att kunden känner förtroende och trygghet när de anlitar mig som mäklare. Jag började på Fastighetsbyrån 1999 Sedan 2000 har jag varit delägare i företaget och driver det idag tillsammans med mina kollegor Tina och Roger.

Johan Axelsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Roger Johansson

Att arbeta som Fastighetsmäklare är mycket stimulerande och jag ser fram emot att få hjälpa till med Er livs viktigaste affär.

Roger Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Tina Andreasson

Det är en förmån att arbeta i ett område med så fin natur - gott om skog, sjöar och ängsmark.

Tina Andreasson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emelie Sjöstrand

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.