Sök bostad eller innehåll

Säter

Din mäklare i Säter

Trästaden Säter präglas av både småstad och landsbygd och erbjuder genuin miljö med närhet till alla bekvämligheter. Fastighetsbyrån i Säter har varit etablerade sedan 1966. Med vår lokala förankring, kunskap samt banknära samarbete kan vi erbjuda en trygg och lyckad fastighetsaffär.

Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet. Vi tycker det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut, att köpa och sälja bostad. Vi arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är en av fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Vill du ha en välutbildad och målinriktad mäklare som kan ge trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Säter

Om Christer Andersson

Ingen situation är den andra lik och jag skulle inte kunna tänka mig ett jobb som inte innebar att jag jobbade med människor.

Christer Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Joakim Sultan

Joakim Sultan

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Jonsson

Jag är en social och utåtriktad person som älskar mitt jobb. Har jobbat som mäklare sedan 2007 och kom till Fastighetsbyrån 2008. Mitt mål med jobbet är att alltid göra mina kunder nöjda genom att själv vara på topp både mentalt och kunskapsmässigt. Det roligaste med jobbet är att vara den optimala mäklaren och på så sätt hjälpa kunden med det lilla extra, det är ju det lilla som är hela skillnaden.

Anna Jonsson

Fastighetsmäklare

Om Jenny Filipsson

Jenny Filipsson

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Jenny Lorenz

Jenny Lorenz

Fastighetsmäklare

Om Jenny Gamnis

Jenny Gamnis

Stylist / Mäklarassistent

Om Maja Sultan

Jag som person är engagerad och jag älskar mötet med människor. Jag gör alltid mitt yttersta för att få till en lyckad affär genom hela sälj- och köpprocessen. För mig är det viktigt att finnas där för dig som säljare och för dig som köpare och se till att ni ska känna er trygga när ni genomför en av de största affärerna i era liv.

Maja Sultan

Fastighetsmäklare

Om Natalie Johansson

Om Victor Andersson Pers

Att jag valde att börja som fastighetsmäklare var för att jag tidigt visste att jag ville jobba med människor. Det är både kul och inspirerande att träffa olika typer av människor i olika typer av situationer och hjälpa dem med deras livs största affär tycker. Sen att jag går i min morfars fotspår som även han jobbade som mäklare på Fastighetsbyrån i Borlänge är en kul anekdot.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.