Sök bostad eller innehåll

Sandviken

Din mäklare i Sandviken

Sandviken är en småstad med ett stort utbud av aktiviteter för alla. Här finns närheten till Storsjön med fina badstränder, Kungsberget och dess alpina anläggning samt Högbo Bruk med sin vackra miljö. Sandvik är vår största arbetsgivare och har funnits i 150 år på orten. Sandviken erbjuder bra kommunikationer med bra tågförbindelser och motorväg vilket underlättar vid pendling

Fastighetsbyrån har funnits i Sandviken sedan 1971. Vi är klart marknadsledande och säljer mer än varannan bostad i Sandvikens kommun. Kontoret har 9 anställda som är specialister på villor/fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Personligt engagemang och affärsmässighet är vårt kännetecken. Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare.

Välkommen att ringa oss eller titta in på vårt kontor! Med våra generösa öppettider är det enkelt för dig att komma i kontakt med oss. Som marknadsledande har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sandviken

Om Gustav Björkman

Gustavs framgång som mäklare beror mycket på hans högt ställda krav på nöjda och trygga kunder, på hans engagemang och tillgänglighet men också för att han verkligen gillar mötet med alla olika människor. Bostadsaffären är en av våra största affärer i livet. Att få vara med om när kunderna genomgår hela denna process och i slutändan, när dom går från kontoret med ett leende på läpparna, det är det som driver Gustav att göra det där lilla extra för varje kund. Gustav började sin mäklarkarriär i Stockholm år 2006 men flyttade hem till sina rötter i Sandviken 2010 då han blev franchisetagare tillsammans med Lena. Tillsammans stimuleras dom av att coacha medarbetarna till framgång. När Gustav inte jobbar är han mest med sina två barn Melker och Selma. Även löpning och skidåkning ligger honom varmt om hjärtat och varje år kan vi heja på honom i fädrens spår.

Gustav Björkman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lena Rolander

Lena är den mäklare som arbetat längst i Sandviken vilket har givit henne stor erfarenhet och god lokalkännedom. Hon är född och uppvuxen i Sandviken och efter några år i Spanien började hon på Sparbankernas Fastighetsbyrå 1982 och blev mäklare 1988. 2000 blev hon ägare till Fastighetsbyrån som hon drivit sedan dess, numera tillsammans med Gustav Björkman. Om man frågar Lena vad som driver henne så säger hon nöjda kunder. Att hjälpa människor i deras största privataffär är något somkänns väldigt angeläget. Fritiden ägnar hon åt familjen med bl a fyra barnbarn och hund. Att umgås med goda vänner, resa, motionera och vistas i fritidshuset är också något som Lena gärna gör när hon är ledig.

Lena Rolander

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Adam Hultman

Adam är en engagerad och lyhörd mäklare som har högt ställda krav på ett affärsmässigt och kvalitativt genomförande av varje fastighetsförmedling. Nöjda och trygga kunder är av största prioritet, något som Adam skapar genom tillgänglighet, förtroende och ett stort engagemang. Det bästa med yrket är interaktionen med alla olika människor samt variationen mellan kontor och fält. Adam startade sitt yrkesval genom att studera till fastighetsmäklare på högskolan i Gävle och har sedan dess arbetat på Fastighetsbyrån i Sandviken. På fritiden föredrar Adam att umgås med sin sambo och sina vänner. Sport ligger nära till hands och diverse sportsliga aktiviteter som innebandy och fotboll utövas på korpnivå sen blir det även en och annan tur till Kungsbergets alpina anläggning.

Adam Hultman

Fastighetsmäklare

Om Alina Zinkevitch

Om Camilla Fagerström

Camilla jobbar som assistent på kontoret och hon vill att alla ska känna sig omhändertagna och välkomna till Fastighetsbyrån. Hon har många varierande arbetsuppgifter på kontoret. Efter en kontraktsskrivning ordnar Camilla med alla handlingar och bokningar inför tillträdet. Camilla ansvarar även för tidningsannonserna. Hon har jobbat som assistent på Fastighetsbyrån sedan 2008. När hon inte jobbar finns hon i Sandviken och oftast då vid storsjön där hon bor med sin familj.

Om Emelie Larsson

För Emelie är målet att skapa nöjda kunder genom att inge förtroende och engagemang samt att göra alla parter i affären nöjda. Att arbeta som mäklare i Sandviken känns självklart för Emelie då hon är både född och uppvuxen här samt har en god kännedom om området. Emelie har studerat till fastighetsmäklare på högskolan i Gävle. Fritiden ägnas åt motion i olika former, gärna i fina Högbo.

Emelie Larsson

Fastighetsmäklare

Om Emma Hedin

Att skapa förtroende och trygghet i mötet med människor, med målet att göra alla parter i varje bostadsaffär nöjd, är något Emma värdesätter högt i sitt arbete. För att nå dit krävs personligt engagemang och affärsmässighet. Emma är uppvuxen i Sandviken och att arbeta som fastighetsmäklare på sin hemort betyder mycket. På sin fritid vill hon umgås med familj och vänner. Sommartid spenderas tiden i stugan vid Öjaren.

Emma Hedin

Fastighetsmäklare

Om Johanna Berggren

Johannas prioritet är att skapa förtroende och få nöjda kunder såväl säljare som köpare. För Johanna handlar det om att lyssna på kunden, vara tillgänglig och engagerad vid varje kundmöte. Hon har 15 års erfarenhet av kundmöten med privatkunder och företagare då hon närmast kommer från sin anställning hos Swedbank på kontoret i Sandviken. När Johanna är ledig ägnar hon den mesta tiden till att vara med familjen i huset vid Storsjön. Ett annat stort intresse är att motionera av alla dess slag och att resa.

Om Nicklas Winestedt

Nicklas har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och har god lokalkännedom i Sandvikens kommun. Då Nicklas har bott kring Sandviken i hela sitt liv tyckte han att det var naturligt att börja jobba i en stad som han känner sig hemma i. Att Nicklas köpare och säljare blir nöjda är det absolut viktigaste för honom inom varje förmedling. För att alla parter ska bli nöjda bidrar Nicklas med stort engagemang, genom att alltid försöka göra det lilla extra. Innan Nicklas började jobba studerade han på fastighetsmäklarprogrammet på högskolan i Gävle. När Nicklas inte jobbar umgås han gärna med sin flickvän och sina vänner. Det blir även en hel del fotboll på fritiden. Då spelar han med sin moderklubb Järbo IF som huserar i division 4. På vintern sätter han på sig skidorna och åker till Högbos elljusspår för att förbereda sig inför Vasaloppet. Vasaloppet har blivit lite som tradition. Årligen utspelar sig kampen om kontorets bästa Vasalöpare.

Nicklas Winestedt

Fastighetsmäklare

Om Sanne Jäderberg

Sanne är en glad och engagerad tjej som tycker att det viktigaste i mäklaryrket är kontakten mellan människor. Det Sanne främst vill hjälpa till med är genomföra din bostadsaffär så smidigt som möjligt. Att sälja sin bostad är ingenting man gör varje dag och därför är det viktigt att kunna bolla sina tankar med någon som kan. Att arbeta i Sandviken är för Sanne helt naturligt då hon är både född och uppvuxen här. Att dessutom få representera Fastighetsbyrån gör bara saken bättre, det är kul att vara en del av ett serviceinriktat företag med så många duktiga medarbetare. Sanne har studerat till fastighetsmäklare vid högskolan i Gävle, och när hon inte jobbar så lagar hon gärna mat eller umgås med nära och kära!

Sanne Jäderberg

Fastighetsmäklare

Om Synnöve Jemt

För Synnöve är kvalité ett viktigt ledord då det kommer till bostadsförsäljning, att arbeta med människor och därav representera Fastighetsbyrån är en självklarhet för Synnöve. Att få tillfället att hjälpa just er i den viktigaste affären i livet är något Synnöve finner mycket stimulerande då hon kan ge Er kunskap, service, kvalité och den trygghet som behövs för en lyckad försäljning. Synnöve är en positiv, kunnig och hjälpsam mäklare som startade sitt yrkesval på Ekonomi och fastighetsteknikprogrammet med inriktning på fastighetsförmedling på Högskolan i Gävle. Hon är född och uppvuxen i Mora, men har bott i Gävle sedan 2004. På Fastighetsbyrån i Sandviken har Synnöve jobbat sedan 2008 och har därav stor lokalkännedom samt mycket god kunskap om marknaden. När Synnöve har en ledig dag ägnar hon den helst i huset tillsammans med sin sambo, inredning i alla dess former, motion i form av skidåkning eller långpromenader, matlagning, resor samt umgås med nära och kära.

Synnöve Jemt

Fastighetsmäklare

Om Isabelle Edlund

Isabelle Edlund

Mäklarpraktikant

Om Jan Hedvall

Jag är född Västeråsare som sedan 1995 varit och är bosatt i Gästrikland. Bor sedan sommaren 2004 i Hedgrind-Sandviken med närhet till Storsjön. Ivrar för motion i alla dess former...........bandy, golf, skidåkning, löpning, segling............. Mäklare sedan 1975 då jag började arbeta på Sparbankenas Fastighetsbyrå i Sala. Därefter har resan fortsatt via Västerås (där jag är född och uppväxt)med bl a en 10-års period som egen företagare i Jan Hedvall Fastighetsbyrå AB. Fortsättning i Gästrikland från 1995 samt en period i Uppsala, som även innehöll utbildningsuppdrag över hela landet. Från 2002 har jag glädjen att få serva bostadsmarknaden i Sandviken med omnejd.

Jan Hedvall

Styrelseledamot

Om Mattias Jonsson

Mattias Jonsson

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.