Sök bostad eller innehåll

Sälen

Din mäklare i Sälen

Vi som arbetar på kontoret i Sälen bor i området och har arbetat på orten under många år, både som fastighetsmäklare men också inom turistnäringen. Vi har därför god kännedom av fastighetsmarknaden, vad vårt vackra närområde har att erbjuda samt ett stort och värdefullt kontaktnät.

Vi vill tryggt leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar, vare sig det rör sig om permanentboende eller fritidshus. Vår ambition är att du som kund verkligen ska känna vårt starka engaemang.

Du kanske har frågor och funderingar om marknaden, värdering, rådgivning, deklaration, försäkringar, bankkontakter, värdehöjande reparationer eller annat. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sälen

Om Anna Sjögren Andersson

Jag började arbeta i Fastighetsbyrån 2003 och driver Fastighetsbyrån kontor i Malung och Sälen sen 2010. Jag är glad och tacksam att få arbeta i så varierade orter som Malung och Sälen. Malung har en lugn och vacker natur och Sälen en aktiv ort med hög puls.

Anna Sjögren Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Englund

Elin Englund

Mäklarassistent

Om Emma Eriksson

Emma Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Marika Dalmans

Marika Dalmans

Fastighetsmäklare

Om Stine Hinders

Stine Hinders

Mäklarassistent

Om Terése Olsson

Jag ser fastighetsmäklaryrket som en utmaning fyllt av många intressanta möten med människor från hela landet. Jag uppskattar den variation som arbetet erbjuder, där den ena dagen aldrig är den andra lik. Mitt mål är att på ett tryggt sätt kunna hjälpa såväl säljare som köpare genom sin bostadsaffär, som för många är en av livets största affärer! Jag tog min examen i Fastighetsekonomi på Karlstad Universitet våren 2011 och började sedan arbeta för Fastighetsbyrån i Sälen, Juni samma år. Min lediga tid gillar jag att spendera med familj och vänner och sedan 2013 har jag en son som förgyller min tillvaro.

Terése Olsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.