Sök bostad eller innehåll

Salem

Din mäklare i Salem

Salems kommun är en modern förortskommun med rötter i 1100-talet. Som en av Stockholms läns minsta kommuner har man fördelen av närhet till storstaden samtidigt som kommunen kan erbjuda familjevänliga bostäder i vacker natur. Med sitt unika geografiska läge och bra förbindelser gör att man med tåg eller bil når Stockholms city på cirka 30 minuter.

I drygt tre decennier har vi funnits på plats i området och därför finner du hos oss en gedigen lokal förankring. Här finns familjer som gjort sina bostadsköp i flera generationer genom oss. Vi är marknadsledande i området och har kraftigt ökat vår försäljning de senaste åren då efterfrågan är stor.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi är lyhörda och samarbetar alltid för att kunna skräddasy vår tjänst och tillgodose dina önskemål på bästa sätt. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill byta bostad. Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Salem

Om Alexandra Odell

Alexandra ser det som ett privilegium att genom hög service, noggrannhet och personlig kontakt få hjälpa nöjda kunder med en av livets största affärer. Av erfarenhet vet hon att ingen förmedling är den andra lik, vilket är en ständig möjlighet till utveckling. Hon har varit mäklare i området sedan 2009 och är uppvuxen söder om Stockholm, vilket gör att hon kan både området och bostadsmarknaden väl. Alexandra har en fastighetsmäklarutbildning och kandidatexamen i fastighetsekonomi. Hon trivs med det sociala yrket och att få träffa många nya samt återkommande kunder.

Alexandra Odell

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ann Sjöblom Bytner

Ann har jobbat som mäklare i området i tio år och är uppvuxen i en grannkommun. De senaste fem åren har hon arbetat på kontoret i Salem centrum och bor även i närområdet. Det har gett henne en väldigt god lokalkännedom och kunskap om marknaden. Ann vet vad kunder söker och hur hon på bästa sätt ska sammanföra rätt köpare med rätt säljare – en egenskap som resulterat i många smidiga affärer och nöjda kunder. Ann kom i kontakt med Fastighetsbyrån när hon köpte sin egen lägenhet. Efter sin utbildning kontaktade hon det lokala kontoret; ett steg hon aldrig har ångrat.

Ann Sjöblom Bytner

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Rosén

Om Sara Engberg

Sara arbetar som fastighetsmäklare i Salem och Rönninge. Området ligger henne varmt om hjärtat eftersom det är där hon är född och uppvuxen. Då Sara löptränar mycket på fritiden uppskattar hon framförallt Rönninges fina naturstråk längs Garnudden och Flaten. För Sara är det viktigt att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna och hennes mål är att bygga långsiktiga relationer. I grunden är Sara nationalekonom och har en bred kunskap om bostadsaffärens olika delar, ekonomi och andra faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Sara Engberg

Fastighetsmäklare

Om Sofia Hellberg

Sofia Hellberg

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.