Sök bostad eller innehåll

Sala

Din mäklare i Sala

Välkommen till silverstaden Sala och oss på Fastighetsbyrån. Vårt kontor hittar du på Fredsgatan 22 i Sala centrum. Fastighetsbyrån har sedan sin etablering för cirka 40 år sedan haft en stark position och ett välrekommenderat namn.

Vår lokala förankring, kunskap och banknära samarbete ger dig som kund goda förutsättningar att genomföra både en trygg och lyckad bostadsaffär. Vi förmedlar alla typer av fastigheter samt bostadsrätter.

På kontoret arbetar alla aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi är engagerade mäklare som skräddarsyr och anpassar våra tjänster efter just dina behov. Vi är ett rikstäckande företag med stort kontaktnät i storstadsområden som Stockholm och Uppsala men även i utlandet. Söker du bostad i området har du alla chanser att finna det du söker i vårt stora utbud.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Sala

Om Christina Segerstedt

Som fastighetsmäklare är jag lösningsorienterad och trivs med att möta människor i olika och ofta stressade situationer. Genom att på ett engagerande och affärsmässigt sätt kunna leda köpare och säljare rätt i deras stora affärer har jag fått återkommande kunder som är trygga med att lägga bostads och fastighetsfrågorna i mina händer. När jag inte mäklar tillbringar jag tiden med familjen, antingen på resa eller grävande i vår trädgård. Med jord under naglarna och sol i sinnet :-) mår jag som bäst och presterar bra på alla plan.

Christina Segerstedt

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Christina talar svenska, engelska

Om John Ekblad

Med Sveriges största mäklarkedja i ryggen ser jag till att kunden får den hjälp den förtjänar, nämligen den bästa. Med ett stort engagemang och entusiasm hjälper jag kunden och håller den informerad under hela processen. Att sälja en bostad medför ett stort ansvar. Därför är det viktigt att kunden känner sig trygg när vi tillsammans tittar på bostadens värde, för att sedan jobba vidare med rådgivning om möjliga val och sedan en eventuell försäljning. Det viktiga för mig är att du känner dig trygg från start till mål. Jag var tidigare mäklare i Strängnäs kommun men numera i Enköping där jag också är bosatt. Fritiden späckas med sport och musik. Kanske möts vi på golfbanan i sommar? Hör av er till mig om ni har frågor kring försäljning, eller är intresserad av en fri värdering! Väl mött!

John Ekblad

Franchisetagare John talar svenska, engelska

Om Torbjörn Segerstedt

För mig är det personliga mötet med människor i olika situationer det som gör arbetsdagen spännande. Min utmaning ligger i att tillsammans med personalen ge dig bästa tänkbara service i sambande med fastighetsaffären. Jag är stolt över att vi har hög kundnöjdhelt vilket visar dig i återkommande kunder och att vi är marknadsledande på vår ort.

Om Emelie Gehlin

Emelie Gehlin

Mäklarassistent

Om Emelie Videll

Emelie Videll

Fastighetsmäklare

Om Henrik Johansson

Om Ingela Nordgren

Ingela har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och tycker att det bästa med yrket är att möta och skapa relationer med människor som befinner sig i olika skeden av livet. Stort engagemang, bra kommunikation och lyhördhet för köpare och säljare anser Ingela vara a och o för en lyckad affär där både köpare och säljare är nöjda.

Ingela Nordgren

Fastighetsmäklare

Om Nicke Holmgren

Det roligaste med yrket är det förtroende jag får att förmedla en familjs bostad, och att träffa människor inför en av deras viktigaste och största affärer i livet. I slutändan ska både säljare OCH köpare känna sig nöjd och trygg.

Nicke Holmgren

Fastighetsmäklare

Om Emma Johansson Florsjö

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Linneskåpet

Välkommen till Linneskåpet, Rådmansgatan 15 i Sala, specialaffären i gardiner, hemtextil och inredningsdetaljer. Mot uppvisande av Fastighetsbyråns värdecheck lämnar vi 20% rabatt vid köp av gardiner och gardinstänger vid ett köptillfälle. Välkomna!

Aktiebolaget Linneskåpet

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

En timmes fri byggrådgivning

Som kund hos Fastighetsbyrån i Sala och Heby erhålles en timmes fri byggrådgivning, antingen i bygghandel i Sala eller hemma hos er. Möjlighet till ett individuellt rabattavtal och en personlig säljare / kontakt erbjuds även.

Karl Hedin Bygghandel AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus - 1st Floor

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – Byggplåten

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Byggplåten Sala AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – HJ Måleri

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Håkan Johansson Måleri

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – Jakobssons måleri

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Jakobssons Måleri

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – Kaj Enström Måleri

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – Kelo Bygg AB

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Kenneth Loinder Bygg i Sala AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – Silverstadens el

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Silverstadens Elektriska AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus – Stidelius Fastighetsservice

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Johan Stidelius Fastighetsservice Aktiebolag

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarnas hus - Stidelius Bygg-& Ritkonusult AB

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Stidelius Bygg-& Ritkonusult AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Hantverkarna hus - T.Svenssons Bygg

Vi bjuder på samordningskostnaden!

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Eldabutikerna ger dig som fastighetsbyråkund 10% rabatt och rådgivning

Eldabutiken i Västerås har verkat i branschen i över 30 år, 2006 flyttades butiken från Irsta till nya lokaler på Hässlö i Västerås. 2010 öppnades en butik Avesta för att bli mer lätttillgängliga och med egna montörer och murare kan de erbjuda god service och gott genomförande. De gör allt från renovering av kakelugnar och skorstenar till rena nyinstallationer av tunga och lätta elstäder Sälj eller köp din bostad genom Fastighetsbyrån i Sala och Heby så bjuder Eldabutiken i Västerås eller Avesta på ett kostnadsfritt besök med rådgivning och offert, dessutom 10 % i rabatt vid köp av eldstad ur ordinarie sortiment vid ett tilfälle. Erbjudandet kan ej nyttjas i samband med andra erbjudanden eller kampanjer.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Colorama Rulles färg

Colorama Rulles Färg välkomnar er till ert nya hem. Vi finns i Sala centrum som vi har gjort sedan 1897. Hos oss hittar ni färg från två ledande fabrikanter – Alcro och Jotun, ett stort utbud av tapeter, golv, mattor, inredning, städprodukter m.m. Vårt motto är service, kunskap och kvalitet. Med Fastighetsbyråns värdecheck bjuder vi på 20 % rabatt vid köp av tapeter och färg till ert nya hem. Välkomna hälsar Stefan med personal

Colorama Rulles Färg

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Renton Vattenrening

Renton Vattenrening Erbjuder gratis vattenanalys vid köp av vattenfilter för minst 5 000 kr (värde 645 kr). Problem med vattnet? Kontakta oss så hjälper vi dig! Vi har flera års erfarenhet inom vattenrening med tusentals nöjda kunder. Besök oss gärna i Ransta där vi har fler filtermodeller uppställda samt vår tillverkning och försäljning. Förutom vattenfilter så erbjuder vi vattenanalyser enligt Socialstyrelsens riktlinjer i samarbete med ackrediterade laboratorium. Vi har även reservdelar och filtermaterial till de flesta filterfabrikat på lager och för beställning. Erbjudandet om gratis analys avser Kemisk analys vid ackrediterat laboratorium.

Renton

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Bostäder vi sålt

Visa fler

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.