Sök bostad eller innehåll

Ronneby

Din mäklare i Ronneby

Vi har funnits i Ronneby sedan 1974 och hjälper årligen omkring 250 familjer med deras bostadsaffärer. Fastighetsbyrån är marknadsledare och vi har mångårig erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden.

Oavsett om  du ska sälja eller köpa är det viktigt att du pratar med människor som kan marknaden. Vi på Fastighetsbyrån säljer fler bostäder i Ronneby än någon annan. Det gör att vi har bra koll på prisbilden, gott om kontakter och ett stort antal köpare i våra register.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av engagerade personer som anpassar vår tjänst efter just dina önskemål för att nå ett lyckat resultat.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ronneby

Om Katarina Månsson

En kvinna i mina bästa år som älskar att vara fastighetsmäklare! Jag försöker att alltid ha "kundens bästa" för ögonen.

Katarina Månsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mia Hagwaern

Att vara fastighetsmäklare är ett mycket spännande jobb. Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik går jag varje morgon till ett mycket varierande och roligt jobb med nya utmaningar och möjligheter. Att ansvara och vara delaktig i en av människors största affärer är ett stort förtroende. Min uppgift som Er fastighetsmäklare är att med god kunskap och på ett professionellt sätt genomföra Er bostadsaffär på ett så tryggt och bra sätt som möjligt. Vi vet vad en bostadsaffär innebär för våra kunder och därför kan vi också erbjuda det bästa möjliga! Så jag ser redan framemot att få hjälpa Er och tillgodose era behov och önskemål.

Mia Hagwaern

Fastighetsmäklare

Om Tobias Malving

Tobias Malving

Fastighetsmäklare

Om Christian Gustafsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.