Sök bostad eller innehåll

Rättvik

Din mäklare i Rättvik

Vårt kontor i Rättvik har funnits sedan 1983. Med dessa många år har vi skaffat oss både kunskap och god lokalkännedom samt haft förmånen att lära känna många människor lokalt som regionalt vilket bidragit till vårt unika kontaktnät.
Fastighetsbyrån är marknadsledare och vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Därför skräddarsyr vi våra uppdrag efter dina enskilda behov. Vi har dessutom ett bra och nära samarbete med Swedbank och Sparbanken vilket kan gynna dig i din bostadsaffär. Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Du kan med förtroende vända dig till oss på Fastighetsbyrån när du funderar på att byta bostad!”

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Rättvik

Om Anders Permats

Anders genomför sitt arbete som fastighetsmäklare med goda kunskaper och ett gediget engagemang för att sammanföra köpare och säljare vid sin kanske livs största affär. Han har varit verksam hos Fastighetsbyrån i Rättvik sedan 2008 och driver numera kontoret sedan 2012. Anders är uppvuxen och bor i Rättvik. Han tycker att orten är unik med sin natursköna miljö i hjärtat av Dalarna med god närhet till angränsande orter och städer.

Anders Permats

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Karin Daniels

Karins målsättning är att alltid överträffa kundens förväntningar, med god kunskap och engagemang ser hon till att sammanföra köpare och säljare. Hon har jobbat på Fastighetsbyrån i Rättvik sedan hösten 2012 och bor själv i den södra delen av orten. Karin tycker att Rättvik är har ett unikt värde både som turistort och som året runt-boende, med ett brett utbud av aktiviteter oavsett årstid.

Karin Daniels

Fastighetsmäklare

Om Maria Leander

Maria Leander

Mäklarassistent

Om Kennet Kniif

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.