Sök bostad eller innehåll

Piteå

Din mäklare i Piteå

Vi är en av Piteås mest anlitade fastighetsbyråer och hjälper årligen cirka 250 familjer genom deras köp- och säljprocess. Vi förmedlar i huvudsak villor, fritidshus, tomter, bostadsrätter, hyreshus och lantbruk i hela Piteås kommun.

Vi erbjuder er som säljare stans bästa skyltmöjligheter genom vårt kontors placering i Sparbanken Nords fastighet på Storgatan samt genom skyltar i flera av de lokala bankkontoren runt om i kommunen. Vi använder oss av den senaste tekniken och marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt.

Vårt stora utbud innebär att ni som köpare har mycket stor chans att finna vad ni söker. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På vårt nya fräscha kontor finner du välutbildade mäklare med god lokalkännedom där alla aktivt arbetar med att erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Piteå!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Piteå

Om Stefan Bergstedt

Att jobba som fastighetsmäklare är stimulerande. Jag uppskattar mötet med nya människor och att den ena dagen aldrig är den andra lik. Varje affär är unik och man stöter allt som oftast på nya frågor och funderingar. Att medverka till att hitta nya bostäder åt kunder tröttnar man aldrig på. Jag började på Piteå-kontoret 2001. Dessförinnan hade jag jobbat som fastighetsmäklare både i Halmstad och Falkenberg. Sammanlagt har jag varit verksam som fastighetsmäklare i 23 år. Sedan 2004 driver jag Fastighetsbyrån i Piteå i egen regi. Fritiden spenderar jag helst med familjen. På sommaren tar vi gärna båten ut till vår stuga på ön Pite-Rönnskär. Jag försöker också hinna med några golfrundor per år.

Stefan Bergstedt

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Bergman

Amanda Bergman

Fastighetsmäklare

Om Daniel Johansson

Jag ser mitt arbete som väldigt varierande och roligt, med många sociala kontakter. På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner. Jag gillar att motionera och är allätare av sport. Kopplar gärna av till en bra film.

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare

Om Eva Hedström

Eva Hedström

Mäklarassistent

Om Inga-Britt Pettersson

Hösten 2005 började jag arbeta på Fastighetsbyrån, efter att i många år jobbat på bank. Min fritid tillbringar jag helst tillsammans med min familj, som består av man och två söner.Jag ser bara fördelar med att jobba i ett relativt litet företag, och samtidigt ha fördelarna med att vara en del av den stora, rikstäckande kedja, som Fastighetsbyrån är. Det bästa av två världar, liksom.

Om Marie-Louise Kaarle

Om Jessica Nordsvahn

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.