Sök bostad eller innehåll

Perstorp

Din mäklare i Perstorp

Perstorp är en typisk bruksort med Perstorp AB som en klart dominerande arbetsgivare. Perstorp har växt i samband med Perstorp AB:s expansion under 1900-talet. Naturen i Perstorp är mycket vacker med sjöar och bokskog söder om orten. Norra delarna av kommunen är en typisk lantbruks- och skogsbygd med många gårdar och fritidshus. Kommunen har rika tillfällen till friluftsliv i den omgivande naturen, med möjlighet för bad och fiske.

Fastighetsbyrån i Perstorp startade 1971 och vi är det enda mäklarföretaget som har kontor i Perstorps kommun. Vårt kontor är centralt beläget i Swedbanks lokaler på Allégatan 4. Här arbetar en mäklare med support av Fastighetsbyrån i Hässleholm. Vi har även gemensam telefonväxel med Hässleholmskontoret.

Hör gärna av dig till oss så fort du har frågor och funderingar gällande ditt boende!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Perstorp

Om Johan Nilsson

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar Johan. Johan är född och uppvuxen i Hässleholm. Han har arbetat som mäklare sedan 2012 och har under alla sina år jobbat som fastighetsmäklare i ert område. Varje bostadsaffär är unik och Johan tror på att man tillsammans med kunden skapar den perfekta modellen för affären. För Johan är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd genom hela processen genom att ni får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna. Han strävar alltid efter alla parter ska vara 100% nöjda efter avslutad affär. Han har kompetens inom villa, fritid, skog och lantbruksfastigheter. Johan ser framemot att hjälpa just er med er största affär i livet på bästa möjliga sätt. Han har ett stort intresse för fastigheter, människor och affärer.

Johan Nilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Susanne Hansen

Susanne Hansen

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Christian Austen

Christian Austen

Säljkoordinator/ Blivande Mäklare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.