Sök bostad eller innehåll

Partille

Din mäklare i Partille

Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område. Vi arbetar i hela Partille kommun, Fräntorp, Utby, Kviberg och Gamlestaden.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär. Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat.

Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering vilket kan gynna dig i din affär. Vårt nära samarbete med Swedbank och Swedbank juristbyrå står till köparens och säljarens förfogande om så önskas.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att flytta. Vi hjälper dig gärna med att hitta något nytt eller att sälja din nuvarande bostad.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Partille

Om Frida Thorell

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan våren 2008. Det viktigaste, och roligaste, i mitt yrke är att få förtroendet att vara med i samband med din kanske största affär i livet. Det ställer höga krav och erbjuder många utmaningar vilket gör mig än mer motiverad. Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt rådgivningsmöte!

Frida Thorell

Franchisetagare / Kontorschef

Om John Englund

Natursköna omgivningar, många skolor/förskolor, bra utbud av shopping och goda kommunikationer är alla kännetecken för de populära områdena Sävedalen, Partille, Utby, Öjersjö, Fräntorp och Jonsered. Till dig som är intresserad av att köpa eller sälja en villa i dessa områden kan jag erbjuda bästa möjliga hjälp tack vare den marknadsledande position vi har och min långa erfarenhet som mäklare. Välkommen att höra av dig.

John Englund

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

Om Magnus Nolbeck

Magnus har jobbat som mäklare sedan 2008 och tycker det är otroligt givande att få jobba i så expansiva, vackra och varierade områden som Partille kommun, Kviberg och Gamlestaden. Valet var lätt när han skulle välja arbetsplats: Fastighetsbyrån säljer flest bostäder i området och den som säljer mest kan mest! Det absolut viktigaste för Magnus som mäklare är att ha nöjda kunder efter en avslutad försäljning; att de känner att han har gjort precis allt för att nå bästa resultat. Magnus ser det som ett privilegium att få hjälpa människor till en smidig och lyckad process under en av deras viktigaste affärer i livet.

Magnus Nolbeck

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

Om Adam Baidori

Med beteendevetenskap och ekonomi i bagaget passar mäklaryrket mig som handen i handsken. Nya människor och utmaningar samt strävan efter att ständigt slå nya rekord motiverar mig. Tryggheten i en bostadsaffär kommer genom att inte låta någon stå med frågetecken, och att ha trygga köpare och trygga säljare gör att jag kan leverera precis det jag vill: bäst betalt för dig som kund.

Adam Baidori

Fastighetsmäklare

Om Jasmine Johansson

Jag förmedlar bostadsrätter i Partille, Gamlestaden och Kviberg. Tjusningen med mäklaryrket är att det är varierande med många inspirerande utmaningar. Mitt mål är att mina kunder ska få sitt livs största affär att bli sitt livs bästa affär. Målet nås genom noggrannhet, engagemang, tillgänglighet och att vara serviceminded. Dessa mål och egenskaper är något jag verkligen brinner för. Varmt välkomna att höra av er till mig så kan vi prata vidare.

Jasmine Johansson

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Maria Rohdén

Med flera års erfarenhet av mäklaryrket har jag kunskapen om hur jag ska hjälpa mina kunder till en riktig bra bostadsaffär. Efter utbildningen till fastighetsmäklare har jag arbetat som mäklare sedan 2008. Varje dag innebär nya utmaningar, trevliga kundmöten och ett stort ansvar för att guida köpare och säljare till lyckade affärer. Målet är att överträffa mina kunders förväntningar och bästa belöningen är när de är så nöjda och glada att de återvänder när det är dags att flytta igen. Kontakta mig för att boka in ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Maria Rohdén

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Damgren

Mitt mål är att köpare och säljare alltid ska vara nöjda efter avslutad affär! Som fastighetsmäklare ställer jag därför höga krav på mig själv. Jag brinner för att hjälpa mina kunder att få livets största affär att bli till den bästa! Detta genom att vara engagerad, driven, tillgänglig och alltid sträva efter kvalité för kunden. Hör gärna av dig till mig så kan vi prata mer om just dina förutsättningar för en lyckad affär!

Rebecca Damgren

Fastighetsmäklare

Om Tina Dahl

Tina Dahl

Fastighetsmäklare

Om Titti Törnvall (fd Ekstrand)

Stortrivs med mitt arbete som assistent till mäklarna på kontoret. Jag har många olika arbetsuppgifter vilket gör ingen dag den andra lik. Går alltid till jobbet med ett leende på läpparna.

Om Anna Nyth

Anna Nyth

Bolånerådgivare

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.