Sök bostad eller innehåll

Partille

Din mäklare i Partille

Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område. Vi arbetar i hela Partille kommun, Fräntorp, Utby, Kviberg och Gamlestaden.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär. Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat.

Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering vilket kan gynna dig i din affär. Vårt nära samarbete med Swedbank och Swedbank juristbyrå står till köparens och säljarens förfogande om så önskas.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att flytta. Vi hjälper dig gärna med att hitta något nytt eller att sälja din nuvarande bostad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Partille

Om Frida Thorell

Frida Thorell är franchisetagare och kontorschef på Fastighetsbyrån Partille. Utöver arbetet som kontorschef så förmedlar hon även bostäder, i första hand nyproduktion, och tycker att mötet med kunderna är det roligaste av allt. Att få förtroendet att vara med i samband med någons största affär i livet tar Frida på största allvar. Idag har Frida varit mäklare i närmare tio år. Hon är tydlig, noggrann och vet hur viktigt det är att engagera sig i rätt saker. För Frida är det viktigt att alltid vara flexibel och att anpassa lösningar för olika kunder. Det hon gillar med Partille är att oavsett var du bor i kommunen finns allt på nära håll. Dessutom gillar hon att Partille är expansivt och de goda pendelmöjligheterna till Göteborg. Frida bor själv i Partille – och stortrivs.

Frida Thorell

Franchisetagare / Kontorschef

Om John Englund

John Englund har jobbat som mäklare sedan 2006. Han startade sin gedigna mäklarkarriär på ett av kontoren inne i Göteborg och jobbar idag i Partille. John har tidigare arbetat som byggnadsarbetare och har renoverat sitt eget hus från grunden. Även på jobbet handlar det om villor – belägna i Partille kommun, Utby, Fräntorp och Kviberg. John kommer ursprungligen från Umeå och drivs som mäklare av att ständigt göra en bra affär för alla parter. Han är arbetsam och lägger stor vikt vid att ständigt anpassa sig efter säljarens önskemål. Han gillar friheten att kunna planera sin egen arbetstid och är en tävlingsmänniska av rang: på fritiden spelar han fotboll eller tränar för en bättre placering i årets upplaga av Göteborgsvarvet. John gillar Partille för att kommunen erbjuder det bästa av världar: närhet till Göteborgs myllrande innerstad i ett naturskönt och barnvänligt område.

John Englund

Franchisetagare / Fastighetsmäklare John talar svenska, engelska

Om Magnus Nolbeck

Magnus Nolbeck tycker det är roligt med försäljning, gillar att träffa nya människor och har ett stort intresse för arkitektur och inredning. Slår vi ihop detta blir mäklaryrket det självklara valet. Att få spendera dagarna med att göra det man gillar mest har sina fördelar: Magnus gillar alla sorters försäljningar och jobbar målinriktat med att göra en god affär för alla parter. Sedan 2008 har Magnus arbetat inom Fastighetsbyrån – idag är han franchisetagare i Partille, Gamlestaden och Kviberg och spenderar sina dagar med att sälja både bostadsrätter och hus. Det stora intresset för att möta människor gör Magnus till en god människokännare, då han förstår vikten av att vara lyhörd i alla lägen. Dessutom har han en envis sida som ständigt driver honom framåt. Kanske kommer de tävlingsinriktade egenskaperna från hans idrottsbakgrund, vilken rymmer allt från tennis till fotboll.

Magnus Nolbeck

Franchisetagare / Fastighetsmäklare Magnus talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Adam Baidori

Med beteendevetenskap och ekonomi i bagaget passar mäklaryrket mig som handen i handsken. Nya människor och utmaningar samt strävan efter att ständigt slå nya rekord motiverar mig. Tryggheten i en bostadsaffär kommer genom att inte låta någon stå med frågetecken, och att ha trygga köpare och trygga säljare gör att jag kan leverera precis det jag vill: bäst betalt för dig som kund.

Adam Baidori

Fastighetsmäklare

Om Jasmine Johansson

Jasmine Johansson har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2013 och stormtrivs i yrkesrollen. Hennes mål är att ditt livs största affär ska bli ditt livs bästa affär, oavsett om du är köpare eller säljare. Med en stor portion av tydlighet och noggrannhet i kombination med ett helhjärtat engagemang, får du en mäklartjänst med det lilla extra. Hon älskar variationen som mäklaryrket innebär och framförallt att få träffa så mycket människor. Att alltid vara väl förberedd är en av alla viktiga saker med att vara mäklare enligt Jasmine. Lediga dagar spenderar hon gärna i sin trädgård – hon har ett stort intresse för trädgårdsodling. Välkommen att kontakta Jasmine när du ska sälja din bostadsrätt, villa eller radhus i Partille kommun, Utby, Kviberg, Gamlestaden eller Fräntorp.

Jasmine Johansson

Fastighetsmäklare

Om Maria Rohdén

Maria Rohdén är ett engagerat villaproffs som började på Fastighetsbyrån 2009. Hon är mycket respektfull inför det faktum att bostadsaffärer är en process som de flesta inte gör särskilt ofta i livet. Detta kräver hänsyn, lyhördhet och en stor dos ödmjukhet. Maria valde att bli fastighetsmäklare då hon får möjlighet att kombinera intresset för hus och arkitektur med att arbeta med människor. Hon lägger stort vikt vid tryggheten och tycker därför att fastighetsjuridiken är A och O för att vara en bra fastighetsmäklare. Mest ser hon fram emot visningar för att få träffa folk och visa upp alla fina bostäder. Framförallt är Maria en glad människa som gillar att göra sina kunder glada och nöjda, vilket hon ser mer som en livsstil än ett jobb.

Maria Rohdén

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Damgren

Rebecca Damgren tycker att det allra viktigaste som fastighetsmäklare är att bry sig om sina kunder och att kunden ska vara nöjd när affären är klar. För att uppfylla detta ställer hon stenhårda krav på sig själv och ger sig inte förrän kunderna är nöjda. Detta kräver ett brinnande engagemang utöver det vanliga, där Rebecca alltid satsar det där lilla extra. Rebecca har en examen som fastighetsekonom i bagaget. Ända sedan barnsben har hon varit en social person som gillar att träffa människor. Intresset för försäljning började även det tidigt – Rebecca sålde jultidningar som liten och har sedan dess alltid jobbat med försäljning och människor. Dessutom tycker hon att inredning är roligt och har ett stort intresse för juridik. Det roligaste med att vara mäklare tycker hon är att se glädjen hos säljare och köpare när de har hittat sin nya bostad. Rebecca är villamäklare och förmedlar villor och radhus i hela Partille kommun samt Utby, Kviberg, Gamlestan och Fräntorp.

Rebecca Damgren

Fastighetsmäklare Rebecca talar svenska, engelska

Om Simon Hammarstedt

Simon har arbetat som mäklare inom Fastighetsbyrån sedan 2011. Det som lockade honom till att välja mäklaryrket var det egna ansvaret och möjligheten till att arbeta i en utvecklande bransch. Simons motto är att hela tiden vara mot sina kunder som han själv önskat att en mäklare skulle vara mot honom. Simon känner sig väldigt trygg i sin roll som mäklare, vilket smittar av sig på kunderna. Han får alltid höra av nöjda kunder att det som uppskattas mest med honom är att han är lugn i alla situationer. Det som Simon värdesätter allra högst är att kunden ska bli nöjd. Han har stor respekt för varje individuell affär och har god förståelse för att detta kanske är en ”once in a life time” händelse för kunden. Simon har en naturlig anknytning till Partille genom släkt och vänner. På yngre dagar spenderade han nästan all sin tid här för att spela fotboll och innebandy. Sportintresset håller sig fast och 2016 genomförde han en Svensk Klassiker för första, men absolut inte sista gången.

Simon Hammarstedt

Fastighetsmäklare

Om Tina Dahl

Tina Dahl arbetar som säljstöd. För henne handlar service om personligt engagemang och att se och förstå kundernas behov. I jobbet som säljstöd handlar detta väldigt mycket om att ha förståelse för att bostadsaffären i många fall är den största man gör i sitt liv. Att vara säljstöd är en ny tjänst som får en allt större roll på flera kontor. Jobbet syftar till större tillgänglighet för kunderna och snabbare återkoppling. Bland annat så har hon mycket kundkontakt med köpare och säljare och skapar tillsammans med mäklarna ett team för att bostadsaffären ska bli den bästa upplevelsen för kunden. Tina har arbetet på Fastighetsbyrån sedan 2011 och är fortfarande registrerad fastighetsmäklare, vilket hon har stor nytta av i sina dagliga uppgifter. Det hon tycker bäst om med sitt jobb är kontakten med kunderna – att vägleda dem genom deras bostadsaffär.

Tina Dahl

Säljstöd/ Fastighetsmäklare

Om Titti Törnvall

Titti Törnvall är mäklarassistenten som ser fram emot varje dag på jobbet. Under en vanlig dag görs allt från administrativa uppgifter till att se till att kontoret är i toppskick. Titti gillar mixen som hennes jobb innebär – här får hon använda både sin matematiska och sin kreativa ådra. En av hennes starkaste sidor som mäklarassistent är en hög stresstålighet och en vana av att ta många intryck samtidigt. Titti är ofta den som möter kunden allra först, vilket alltid görs med ett strålande humör. 2008 var året som Titti bytte bana från restaurangbranschen till fastighetsbranschen efter att hon studerat en mäklarassistentutbildning på distans. Förmågan att hålla igång flera saker samtidigt och att ständigt vara lyhörd är egenskaper som hon har tagit med sig från tidigare arbetserfarenheter. Titti gillar att organisera runt affärerna och är en mästare på att kunna prioritera rätt i sitt fullspäckade schema.

Titti Törnvall

Mäklarassistent

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Nyproduktion / Föräldraledig

Om Lovisa Hedlund

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Brf Göteborgsvägen 81

Sävedalen

Mitt på gemytliga Sävedalens paradgata Göteborgsvägen uppförs ett flerfamiljshus med nio lägenheter med var sin tillhörande parkeringsplats. Försäljningen pågår, hör av dig vid intresse! Bo i en helt nyproducerad bostad och ägna din tid åt det du tycker är roligt. Påta i den gemensamma trädgården, eller drick en god kopp kaffe på något av de mysiga caféerna på Sävedalens levande köpgata. Ett besök till mataffären tar inte lång stund oavsett om du föredrar Ica eller Willys. Även ditt möte med tandläkaren och besöket hos vårdcentralen är över på ett kick, och när det är dags för ett besök hos frisören har du många salonger att välja emellan. Vill du vidga dina vyer och ta dig till andra delar av kommunen, eller för den delen Göteborg, så står bussen dig till hands strax utanför fastighetsgränsen. För söndagspromenaden står många trevliga promenadvägar till buds. Strosa runt i det trevliga villakvarteret som är din granne, eller ta dig uppför backen till Bockemossen. Gillar du långpromenader så bjuder är Härlanda tjärn och Björnåsberget på härliga naturupplevelser. Fastigheten kommer att bebyggas under 2018. Huset kommer att inrymma nio lägenheter fördelade på tre stycken tvårumslägenheter om 56 kvm, och sex stycken fyrarumslägenheter om 88 kvm. Lägenheterna i entréplan har var sin uteplats medan merparten av de övriga lägenheterna har balkonger, samtliga i soligt söderläge. Inflyttning planeras till vintern 2018. Är du intresserad av projektet så rekommenderar jag dig att ta kontakt med din bank för att stämma av olika finansieringsalternativ. Behöver du en värdering av din nuvarande bostad så hjälper vi dig gärna.
Läs mer
Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.