Sök bostad eller innehåll

Partille

Din mäklare i Partille

Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område. Vi arbetar i hela Partille kommun, Fräntorp, Utby, Kviberg och Gamlestaden.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär. Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat.

Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering vilket kan gynna dig i din affär. Vårt nära samarbete med Swedbank och Swedbank juristbyrå står till köparens och säljarens förfogande om så önskas.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att flytta. Vi hjälper dig gärna med att hitta något nytt eller att sälja din nuvarande bostad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Partille

Om Frida Thorell

Frida Thorell är franchisetagare och kontorschef på Fastighetsbyrån Partille. Utöver arbetet som kontorschef så förmedlar hon även bostäder, i första hand nyproduktion, och tycker att mötet med kunderna är det roligaste av allt. Att få förtroendet att vara med i samband med någons största affär i livet tar Frida på största allvar. Idag har Frida varit mäklare i närmare tio år. Hon är tydlig, noggrann och vet hur viktigt det är att engagera sig i rätt saker. För Frida är det viktigt att alltid vara flexibel och att anpassa lösningar för olika kunder. Det hon gillar med Partille är att oavsett var du bor i kommunen finns allt på nära håll. Dessutom gillar hon att Partille är expansivt och de goda pendelmöjligheterna till Göteborg. Frida bor själv i Partille – och stortrivs.

Frida Thorell

Franchisetagare / Kontorschef

Om John Englund

John Englund har jobbat som mäklare sedan 2006. Han startade sin gedigna mäklarkarriär på ett av kontoren inne i Göteborg och jobbar idag i Partille. John har tidigare arbetat som byggnadsarbetare och har renoverat sitt eget hus från grunden. Även på jobbet handlar det om villor – belägna i Partille kommun, Utby, Fräntorp och Kviberg. John kommer ursprungligen från Umeå och drivs som mäklare av att ständigt göra en bra affär för alla parter. Han är arbetsam och lägger stor vikt vid att ständigt anpassa sig efter säljarens önskemål. Han gillar friheten att kunna planera sin egen arbetstid och är en tävlingsmänniska av rang: på fritiden spelar han fotboll eller tränar för en bättre placering i årets upplaga av Göteborgsvarvet. John gillar Partille för att kommunen erbjuder det bästa av världar: närhet till Göteborgs myllrande innerstad i ett naturskönt och barnvänligt område.

John Englund

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

Om Magnus Nolbeck

Magnus Nolbeck tycker det är roligt med försäljning, gillar att träffa nya människor och har ett stort intresse för arkitektur och inredning. Slår vi ihop detta blir mäklaryrket det självklara valet. Att få spendera dagarna med att göra det man gillar mest har sina fördelar: Magnus gillar alla sorters försäljningar och jobbar målinriktat med att göra en god affär för alla parter. Sedan 2008 har Magnus arbetat inom Fastighetsbyrån – idag är han franchisetagare i Partille, Gamlestaden och Kviberg och spenderar sina dagar med att sälja bostadsrätter. Det stora intresset för att möta människor gör Magnus till en god människokännare, då han förstår vikten av att vara lyhörd i alla lägen. Dessutom har han en envis sida som ständigt driver honom framåt. Kanske kommer de tävlingsinriktade egenskaperna från hans idrottsbakgrund, vilken rymmer allt från tennis till fotboll.

Magnus Nolbeck

Franchisetagare / Fastighetsmäklare

Om Adam Baidori

Med beteendevetenskap och ekonomi i bagaget passar mäklaryrket mig som handen i handsken. Nya människor och utmaningar samt strävan efter att ständigt slå nya rekord motiverar mig. Tryggheten i en bostadsaffär kommer genom att inte låta någon stå med frågetecken, och att ha trygga köpare och trygga säljare gör att jag kan leverera precis det jag vill: bäst betalt för dig som kund.

Adam Baidori

Fastighetsmäklare

Om Maria Rohdén

Maria Rohdén är ett engagerat villaproffs som började på Fastighetsbyrån 2009. Hon är mycket respektfull inför det faktum att bostadsaffärer är en process som de flesta inte gör särskilt ofta i livet. Detta kräver hänsyn, lyhördhet och en stor dos ödmjukhet. Maria valde att bli fastighetsmäklare då hon får möjlighet att kombinera intresset för hus och arkitektur med att arbeta med människor. Hon lägger stort vikt vid tryggheten och tycker därför att fastighetsjuridiken är A och O för att vara en bra fastighetsmäklare. Mest ser hon fram emot visningar för att få träffa folk och visa upp alla fina bostäder. Framförallt är Maria en glad människa som gillar att göra sina kunder glada och nöjda, vilket hon ser mer som en livsstil än ett jobb.

Maria Rohdén

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Damgren

Rebecca Damgren tycker att det allra viktigaste som fastighetsmäklare är att bry sig om sina kunder och att kunden ska vara nöjd när affären är klar. För att uppfylla detta ställer hon stenhårda krav på sig själv och ger sig inte förrän kunderna är nöjda. Detta kräver ett brinnande engagemang utöver det vanliga, där Rebecca alltid satsar det där lilla extra. Rebecca har en examen som fastighetsekonom i bagaget. Ända sedan barnsben har hon varit en social person som gillar att träffa människor. Intresset för försäljning började även det tidigt – Rebecca sålde jultidningar som liten och har sedan dess alltid jobbat med försäljning och människor. Dessutom tycker hon att inredning är roligt och har ett stort intresse för juridik. Det roligaste med att vara mäklare tycker hon är att se glädjen hos säljare och köpare när de har hittat sin nya bostad. Rebecca är villamäklare och förmedlar villor och radhus i hela Partille kommun samt Utby, Kviberg, Gamlestan och Fräntorp.

Rebecca Damgren

Fastighetsmäklare

Om Tina Dahl

Tina Dahl arbetar som säljstöd. För henne handlar service om personligt engagemang och att se och förstå kundernas behov. I jobbet som säljstöd handlar detta väldigt mycket om att ha förståelse för att bostadsaffären i många fall är den största man gör i sitt liv. Att vara säljstöd är en ny tjänst som får en allt större roll på flera kontor. Jobbet syftar till större tillgänglighet för kunderna och snabbare återkoppling. Bland annat så har hon mycket kundkontakt med köpare och säljare och skapar tillsammans med mäklarna ett team för att bostadsaffären ska bli den bästa upplevelsen för kunden. Tina har arbetet på Fastighetsbyrån sedan 2011 och är fortfarande registrerad fastighetsmäklare, vilket hon har stor nytta av i sina dagliga uppgifter. Det hon tycker bäst om med sitt jobb är kontakten med kunderna – att vägleda dem genom deras bostadsaffär.

Tina Dahl

Säljstöd/ Fastighetsmäklare

Om Titti Törnvall (fd Ekstrand)

Titti Törnvall är mäklarassistenten som ser fram emot varje dag på jobbet. Under en vanlig dag görs allt från administrativa uppgifter till att se till att kontoret är i toppskick. Titti gillar mixen som hennes jobb innebär – här får hon använda både sin matematiska och sin kreativa ådra. En av hennes starkaste sidor som mäklarassistent är en hög stresstålighet och en vana av att ta många intryck samtidigt. Titti är ofta den som möter kunden allra först, vilket alltid görs med ett strålande humör. 2008 var året som Titti bytte bana från restaurangbranschen till fastighetsbranschen efter att hon studerat en mäklarassistentutbildning på distans. Förmågan att hålla igång flera saker samtidigt och att ständigt vara lyhörd är egenskaper som hon har tagit med sig från tidigare arbetserfarenheter. Titti gillar att organisera runt affärerna och är en mästare på att kunna prioritera rätt i sitt fullspäckade schema.

Om Anna Nyth

Anna Nyth

Bolånerådgivare

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.