Sök bostad eller innehåll

Oxelösund

Din mäklare i Oxelösund

Skärgårdsstaden som har ett vackert läge vid havet och som ger möjligheter till havsbad, segling och fantastisk skärgårdsnatur. Oxelösund är kontrasternas stad; där industri möter natur och motorväg möter hav.

Mitt i denna stad, med närmare 12 000 invånare har vi vårt kontor. Tillsammans med Sörmlands sparbank är vi marknadsledande och har stor erfarenhet av bostadsmarknaden, staden och det fantastiska som finns ute på havet. Vårt nära samarbete med banken gör att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning av bostad.

Vi är tio medarbetare, med försäljningsområde Oxelösund och Nyköping, som arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang anpassar vi vår tjänst efter dina önskemål för en lyckad försäljning. Vi har till exempel tillgång till båt! Äger ni fritidshus eller villa som ligger antingen sjönära eller på strandtomt så vill vi gärna framhålla denna möjlighet.

Det är alltid nära till din lokala mäklare, välkommen att kontakta oss!

Brf Bastenen

På Norra Arnö, med vattnet som närmaste granne, producerar Maison Forte ett modernt och spännande boende. Här byggs totalt 17 exklusiva 2-plans kedjehus i storlekarna 111 respektive 148 kvm med ett ytskikt av vackert tjärvitriolbehandlade träpaneler. Husen om 111 kvm har en balkong om ca 24 kvm samt en stor altan. Till bostäderna ingår båtplats och gemensam bastuflotte i Stadsfjärden, anlagd tomt med gräsmatta, häck, asfalterad infart, uteplats, laddbox för elbil samt stora möjligheter att sätta sin personliga prägel på huset, både gällande planlösning och utrustning. Läs mer här >>

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Oxelösund

Om Anders Wallén

Anders har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1990 och har sedan 1993 drivit eget kontor med flera anställda. Anders har stor erfarenhet av mäklarbranschen och har förmedlat alla typer av fastigheter och bostadsrätter. Sedan 2009 driver Anders kontoren i Nyköping och Oxelösund . Anders har varit programledare i tv programmet ”Nytt Läge” som gick i tv3 2008 och 2009 där han hade till uppgift att hjälpa unga par att köpa sin första bostad. Som fastighetsmäklare är Anders trovärdig och noggrann. Har lätt att få kontakt med människor och göra sig förstådd. ”Det är kul och inspirerande att få leda människor genom sin kanske största affär i livet”. Anders stora mål med sitt företag är att bli den mest anlitade och kopierade mäklarfirman i Nyköping/Oxelösund.

Anders Wallén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Stiglund

Att arbeta för Fastighetsbyrån var för mig ett självklart val. Min inställning går hand i hand med Fastighetsbyråns kärnvärden vilket är trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen – oavsett om du är köpare eller säljare. Tillägger vi sedan min målmedvetenhet och vinnarskalle så har ni en mäklare som arbetar för er och gör det som krävs för en lyckad affär. Min stora drivkraft i mäklaryrket är att alltid ha nöjda kunder. Mitt mål är att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare till nära och kära, men givetvis även återkomma själva. Att få nöjda kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar mig att gå till jobbet. Bland det roligaste jag vet är att hjälpa mina kunder med deras livs största affär och tillsammans skräddarsy en tjänst som passar dem bäst. Jag lyssnar på mina kunders behov och finns alltid där oavsett om det handlar om att bolla idéer eller att svara på frågor under processens gång. För att nå det gemensamma målet, en lyckad affär, är jag inte rädd för att prova nya vägar. Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig!

Andreas Stiglund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikaela Karlsson

Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Jag är en typisk tävlingsmänniska, både som mäklare och privat och drivs av utmaningen att ge er det bästa resultatet. Förra året fick jag förtroendet att förmedla över 100 bostäder genom att skräddarsy den bästa lösningen för varje specifik kund. Jag vill arbeta på det sätt som jag vet ger bäst slutpris och tryggast affär. Mitt mål är att ni ska vara så nöjda att ni efter avslutad affär ska kunna rekommendera mig till era vänner och bekanta. Jag hoppas få förtroendet att hjälpa er och få möjligheten att berätta mer om varför ni ska välja mig som er mäklare.

Mikaela Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Vrethammar

Charlotte har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2000. Nio av de åren arbetade hon i USA, på en tuff marknad med höga krav på service. Mäklaryrket är ansvarsfullt och mycket omväxlande och Charlotte trivs med att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en fastighetsaffär utgör. Fritiden tillbringar hon helst med familj och vänner. Hon är mycket hundintresserad och går gärna skogspromenader eller arbetar aktivt inom föreningslivet. Välkommen att kontakta Charlotte för förmedling av bostäder i Nyköping och Oxelösund!

Om Jens Öhling

Jens Öhling

Fastighetsmäklare

Om Jonna Wintstigen

Jonna Wintstigen

Fastighetsmäklare

Om Lena Ekström

Lena är uppvuxen i Nyköping och har arbetat som Fastighetsmäklare i sin hemstad i 7 år. Hon förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter sedan 2008. - Det känns stort och ansvarsfullt att få hjälpa till vid livets största affär, som ju en bostadsförsäljning är. Till vardags är det familjen och barnen som gäller. Och får jag tid över blir det gärna sång och musik!

Lena Ekström

Fastighetsmäklare

Om Lennart Andersson

Målet i mitt arbete är att med erfarenhet, engagemang, trovärdighet och affärsmässighet hjälpa säljare och köpare till en smidig affär med nöjda parter. Jag har verkat som mäklare sedan 1992 och finns sedan 2005 på Fastighetsbyrån. På den fritid som gives så spelar jag gärna golf och tennis och umgås med familj och vänner.

Om Frida Nilsson

Om Josefine Karlsson

Josefine har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2010. Hon är en engagerad mäklarassistent, som alltid vill hjälpa kunden och finnas tillgänglig för frågor och funderingar. Josefine trivs mycket bra på Fastighetsbyrån och ser sitt arbete som väldigt lärorikt och utvecklande. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet så intressant. Josefine tycker om att få hjälpa människor i deras livs största affär, vilket ger henne både energi och glädje. Nyproduktion ligger Josefine varmt om hjärtat.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.