Sök bostad eller innehåll

Östra Göinge

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Östra Göinge

Om Dan Sandelin

Dan Sandelin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Björn Persson

Björn Persson är 57 år gammal och har arbetat 21 år som fastighetsmäklare. Han brinner fortfarande för sitt arbete och det är roligt att ständigt möta nya utmaningar, att utveckla mäklartjänsten, med en hög kundnöjdhet. Med stor affärsmässighet vill han hjälpa kunderna igenom bostadsbytet. Med en hög kvalitet rakt igenom hela mäklartjänsten är Björn Perssons mål är att bli Kristianstads mest rekommenderade mäklare.

Björn Persson

Fastighetsmäklare

Om Erik Rosdahl

Mäklaryrket för mig är både drivande och utmanande. Med bakgrund från bla. byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan därmed ge trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje möte och förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande men samtidigt väldigt stimulerande. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig bostadsaffär!

Erik Rosdahl

Fastighetsmäklare

Om Isabell Nilsson

Isabell Nilsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.