Sök bostad eller innehåll

Östhammar

Din mäklare i Östhammar

Den idylliska tätorten Östhammar ligger vackert belägen vid Östhammarsfjärden.
Här kan man ta sig med båt ända in till centrum och slå sig ner på en restaurang och äta en bit mat, ta en kaffe på ett café eller nyttja ortens service som mataffärer, bank, butiker och annat. Närmsta grannstaden är Uppsala som man enkelt når man buss eller bil på en timme. Fastighetsbyrån kontor i Östhammar omfattar även bland annat områdena Öregrund/Gräsö, Alunda, Gimo och Österbybruk. Den stora fördelen med att vara mäklare i mindre områden som de här är det stora men nära kontaktnätet som utvecklas genom åren. Här finns en stor lokalkännedom och erfarenhet samlad bland mäklarna som gör att du kan lita på att det blir en trygg och säker bostadsaffär med bästa möjliga utfall.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Östhammar

Om Ann-Marie Bromark

Om Anders Lindgren

Tycker det är viktigt att ha kundens behov i focus för att kunna hjälpa dem att genomföra försäljningen eller köpet av en bostad på bästa sätt. Ser det som en stor förmån att få jobba i ett företag som Fastighetsbyrån där målsättningen är att erbjuda de bästa tjänsterna till våra kunder. Har jobbat 10 år som fastighetsmäklare och förmedlar utöver villor, och bostadsrätter även gårdar och kommersiella fastigheter.

Anders Lindgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Ingemarsson

Anna Ingemarsson

Fastighetsmäklare

Om Emelie Stendahl

Emelie Stendahl har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012. Hon kom till Östhammar från vårt Brommakontor under 2013. Emelie är uppväxt på Gräsö och bor idag i Östhammar och känner därför till de flesta områdena i kommunen. Hon tror själv att det är viktigt att själv trivas där man jobbar för att kunna förmedla samma känsla till spekulanterna. Det viktigaste i jobbet som mäklare tror Emelie är att vara lyhörd och lyssna på varje människas unika önskemål i deras kanske livs viktigaste affär. Hennes utstrålning samt lugna och trygga sätt uppskattas av hennes kunder!

Emelie Stendahl

Fastighetsmäklare / Säljstöd

Om Linnéa Lund

Mitt mål som fastighetsmäklare är guida dig genom din bostadsaffär på bästa möjliga sätt. För att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär med nöjda kunder är tydlig kommunikation och en affärsmässig process, stort engagemang och målmedvetenhet viktigt i mitt arbete. Min ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att Du ska bli så nöjd som möjligt. Därför är jag noggrant påläst, strukturerad och hittar ett så bra samarbete med mina kunder som möjligt. Funderar du på att byta boende? Hör av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar till en lyckad affär.

Linnéa Lund

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.