Sök bostad eller innehåll

Östersund

Din mäklare i Östersund

Östersund är staden vi älskar, lever och verkar i. Småstaden som omges av fjällvärlden och vidderna med Storsjön i mitten som i en gryta. Östersund är känd som Vinterstaden, då Storsjön fryser till is och samlar stadens invånare på långfärdsskridskor och skidanläggningen på ÖSK drar världens skidelit, med ett Världsmästerskap 2019 att se fram emot. Sommartid är dagarna och nätterna lika ljusa som långa. I mitten av juli bubblar hela staden upp till folkfest när en av Skandinaviens största musikfestivaler går av stapeln på våra gator och torg. Och på den nybyggda arenan kan östersundarna numera stolt heja på vårt allsvenska fotbollslag ÖFK! 

Fastighetsbyrån har funnits i Östersund sedan 1970-talet och vi är idag den största och ledande aktören på bostadsmarknaden. Med flest genomförda affärer har vi genom åren byggt upp marknadens starkaste kundregister och vi är alltid grundligt uppdaterade på marknadsvärden och området i sig.

På kontoret är vi ett engagerat gäng med fastighetsmäklare och assistenter. Några av oss med lång och gedigen erfarenhet och några purfärska medarbetare som snabbt klättrat upp och blivit Östersunds mest anlitade fasighetsmäklare. Med professionalism, trygghet och en rak och ärlig kommunikation hjälps vi åt att varje år förmedla hundratals villor och bostadsrätter.

Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners och tillsammans kan vi erbjuda en heltäckande tjänst som är anpassad efter just dina behov.

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Östersund!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Stor visningshelg i Östersund hos Sveriges största mäklare.

Vår visningshelg är ett bra tillfälle att sälja sin bostad. Missa inte chansen att vara med. Kontakta oss på telefon 063-14 14 60.

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Östersund

Om Kerstin Bergström

Kerstin är innerstadstjejen som verkligen visat framfötterna som mäklare. Hon har nämligen blivit titulerad som en av Fastighetsbyråns bäst säljande mäklare. Kerstin har arbetat som mäklare i snart 10 år och kan Östersund på sina fem fingrar. Hon jobbar främst med bostadsrätter men hinner även med nån husförsäljning då och då.

Kerstin Bergström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Kristoffer Henriksson

Kristoffer är född och uppvuxen i Östersund och det finns inte en gata som han inte känner till. Han har sedan starten på Fastighetsbyrån 2011 tagit östersundsmarknaden med storm. Under sin tid inom branschen har han blivit en av stadens mest framgångsrika och anlitade fastighetsmäklare. Kristoffer har alltid varit aktiv idrottsman med ett starkt tävlingssinne, vilket är en av hans många styrkor. Här har ni mäklaren som alltid ger allt och som är redo att ta hand om just din bostadsaffär.

Kristoffer Henriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ulf Ringdahl

Ulf Ringdahl är vår expert på Östersund. Med sin gedigna erfarenhet och sina många lyckade affärer kan man verkligen säga att han kan Östersundsmarknaden . En av hans absolut största styrkor är hur alltid kan lyckas få avslut i höga prisnivåer. Ulfs känner sig fortfarande lika inspirerad vid varje bostadsaffär. Om han själv får summera sin karriär har marknaden aldrig varit bättre än vad den är just nu.

Ulf Ringdahl

Fastighetsmäklare

Om Annika Ringdahl

För Annika är det självklart att jobba i det område som ligger henne varmast om hjärtat, nämligen där hon själv vuxit upp. I början av hennes karriär sålde hon bostadsrätter i raketfart något som passade hennes unga ålder med kort tålamod. Med tiden har Annikas tålamod växt och nu har hon även tagit steget över till villamarknaden. Hon har arbetat på Östersundskontoret sedan 11 år tillbaka och är kontorets mest mångsidiga mäklare och matchar alla olika kundtyper. Hon kommer ta hand om dig med stort engagemang och värme.

Annika Ringdahl

Fastighetsmäklare

Om Anton Lundin

Anton Lundin är född och uppvuxen i Hallen en bit utanför Östersund men har sedan gymnasietiden bott i Östersund, frågar man honom om en gata har han därför ofta koll. Han är mäklare sedan i början av 2017 och började direkt med att sälja villor vilket han har gjort med bravur sedan dess. Med Anton känner man sig alltid trygg, både som köpare och säljare. Anton brukar säga att det mesta går att lösa och han har alltid ett leende på läpparna. Förutom att vara en vass mäklare är Anton kontorets personliga tränare och har, kanske utan att tänka efter, sagt att hans mål är att springa 1 mil under 40 minuter.

Anton Lundin

Fastighetsmäklare

Om Daniel Sjöberg

Daniel Sjöberg har jobbat på kontoret sedan hösten 2005. Han halkade in på ett bananskal och har sedan dess på ett plikttroget sätt tagit hand om alla kunder. Född och uppvuxen i Gäddede hindrar inte honom att ha stenkoll på Östersunds alla skrymslen och vrår. Funderar du på att sälja din bostadsrätt så tveka inte på att kontakta Daniel. På fritiden gillar han att cykla mountainbike, träna och varför inte en fisketur i de jämtländska fjällen.

Daniel Sjöberg

Fastighetsmäklare

Om Emelie Jibor

Här har ni mäklaren vars honnörsord verkligen är stabilitet och mångsidighet. Emelie älskar dagar med fart och fläkt och har under sina år som fastighetsmäklare tagit ett stort kliv in på både bostadsrätts- och villamarknaden. Hennes karriär startade i Vemdalen men är numera specialiserad på Östersund och Brunflo. Emelie älskar tuffa utmaningar och kommer aldrig ge sig förrän du som kund känner dig helt nöjd.

Emelie Jibor

Fastighetsmäklare

Om Ingela Andersson

Ingela Andersson är född och uppvuxen i Arvidsjaur, Norrbotten men flyttade till Östersund 2010 efter 4 år på skidgymnasium i Sollefteå. Här har vi en elitsatsande skidskytt med bland annat juniorvm och ungdomsOS medaljer, samtidigt som hon är en duktig mäklare. Ingela har satt sina mål högt både i skidskytte och i sin mäklarkarriär och siktar på att inom kort vara en av Östersunds populäraste mäklare. Vill Ni ha en varm och positiv mäklare är Ingela den rätta för just Er bostadsaffär!

Ingela Andersson

Fastighetsmäklare

Om Katarina Norlander

Katarina har sedan 8 år tillbaka sålt bostäder i stormfart, och är en av stadens mest hårdjobbande fastighetsmäklare. Hon har sina rötter i södra Sverige men kan inte för sitt liv tänka sig en bättre plats att bo och jobba på. Kunderna bokstavligen älskar Katarinas professionella arbetssätt. Hon är mäklaren det svänger om i ett väldans tempo, kanske med anledning av hennes tidigare musikkarriär.

Om Sanna Thunell

Ska du flytta eller letar boende? Jag är mäklaren som med omtanke och engagemang kommer att guida dig genom en av livets största affärer. För mig är det viktigt att ta till vara på både köpare och säljares intressen och det gör jag genom att vara informerande, lyhörd och effektiv. Jag härrör från en liten by som heter Hede och har även bott i Gävle under en tid. Långa kalla vintrar, ett mysigt landskap och framförallt stadens bästa mäklarkontor Fastighetsbyrån lockade mig däremot till Östersund och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att bo och arbeta på!

Sanna Thunell

Fastighetsmäklare

Om Hanna Bysell

Om Josefin Dahlsten

Josefin Dahlsten är född och uppvuxen i Hede, Härjedalen men har bott i Östersund sedan 2009 då vinterstaden lockade, därför har hon rätt bra koll på staden och alla dess gator. Jobbar idag som säljstöd och hjälper både dig som kund och mäklarna på kontoret med det mesta, hon är inte rädd för att ta i och har energi tillövers. Har tävlat i skidskytte men åker nu för tiden mest skidor på skoj även fast Vasaloppet har avverkats efter karriärens slut. Pluggar till mäklare men ser framemot att hjälpa dig som ringer eller kommer in att hitta rätt mäklare för just din bostadsaffär fram tills hon själv är redo att förmedla.

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.