Sök bostad eller innehåll

Östersund

Din mäklare i Östersund

Östersund är staden vi älskar, lever och verkar i. Småstaden som omges av fjällvärlden och vidderna med Storsjön i mitten som i en gryta. Östersund är känd som Vinterstaden, då Storsjön fryser till is och samlar stadens invånare på långfärdsskridskor och skidanläggningen på ÖSK drar världens skidelit, med ett Världsmästerskap 2019 att se fram emot. Sommartid är dagarna och nätterna lika ljusa som långa. I mitten av juli bubblar hela staden upp till folkfest när en av Skandinaviens största musikfestivaler går av stapeln på våra gator och torg. Och på den nybyggda arenan kan östersundarna numera stolt heja på vårt allsvenska fotbollslag ÖFK! 

Fastighetsbyrån har funnits i Östersund sedan 1970-talet och vi är idag den största och ledande aktören på bostadsmarknaden. Med flest genomförda affärer har vi genom åren byggt upp marknadens starkaste kundregister och vi är alltid grundligt uppdaterade på marknadsvärden och området i sig.

På kontoret är vi ett engagerat gäng med fastighetsmäklare och assistenter. Några av oss med lång och gedigen erfarenhet och några purfärska medarbetare som snabbt klättrat upp och blivit Östersunds mest anlitade fasighetsmäklare. Med professionalism, trygghet och en rak och ärlig kommunikation hjälps vi åt att varje år förmedla hundratals villor och bostadsrätter.

Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners och tillsammans kan vi erbjuda en heltäckande tjänst som är anpassad efter just dina behov.

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Östersund!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Stor visningshelg i Östersund hos Sveriges största mäklare.

Vår visningshelg är ett bra tillfälle att sälja sin bostad. Missa inte chansen att vara med. Kontakta oss på telefon 063-14 14 60.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Östersund

Om Kerstin Bergström

Kerstin är innerstadstjejen som verkligen visat framfötterna som mäklare. Hon har nämligen blivit titulerad som en av Fastighetsbyråns bäst säljande mäklare. Kerstin har arbetat som mäklare i snart 10 år och kan Östersund på sina fem fingrar. Hon jobbar främst med bostadsrätter men hinner även med nån husförsäljning då och då.

Kerstin Bergström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Kristoffer Henriksson

Kristoffer är född och uppvuxen i Östersund och det finns inte en gata som han inte känner till. Han har sedan starten på Fastighetsbyrån 2011 tagit östersundsmarknaden med storm. Under sin tid inom branschen har han blivit en av stadens mest framgångsrika och anlitade fastighetsmäklare. Kristoffer har alltid varit aktiv idrottsman med ett starkt tävlingssinne, vilket är en av hans många styrkor. Här har ni mäklaren som alltid ger allt och som är redo att ta hand om just din bostadsaffär.

Kristoffer Henriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ulf Ringdahl

Ulf Ringdahl är vår expert på Östersund. Med sin gedigna erfarenhet och sina många lyckade affärer kan man verkligen säga att han kan Östersundsmarknaden . En av hans absolut största styrkor är hur alltid kan lyckas få avslut i höga prisnivåer. Ulfs känner sig fortfarande lika inspirerad vid varje bostadsaffär. Om han själv får summera sin karriär har marknaden aldrig varit bättre än vad den är just nu.

Ulf Ringdahl

Fastighetsmäklare

Om Annika Ringdahl

För Annika är det självklart att jobba i det område som ligger henne varmast om hjärtat, nämligen där hon själv vuxit upp. I början av hennes karriär sålde hon bostadsrätter i raketfart något som passade hennes unga ålder med kort tålamod. Med tiden har Annikas tålamod växt och nu har hon även tagit steget över till villamarknaden. Hon har arbetat på Östersundskontoret sedan 11 år tillbaka och är kontorets mest mångsidiga mäklare och matchar alla olika kundtyper. Hon kommer ta hand om dig med stort engagemang och värme.

Annika Ringdahl

Fastighetsmäklare

Om Anton Lundin

Anton Lundin

Fastighetsmäklare

Om Daniel Sjöberg

Daniel Sjöberg är en kontorets assistenter sedan 11 år tillbaka. Han halkade in på ett bananskal och har sedan dess på ett plikttroget sätt tagit hand om såväl kunder som kontorets alla mäklare. Daniel är den som har koll på kontorets stora utbud och har med sin erfarenhet fått kläm på stan. Född och uppvuxen i Gäddede hindrar inte honom att ha stenkoll på Östersunds alla skrymslen och vrår. Daniel är företagets ansikte utåt och den som kommer guida dig i bostadsdjungeln eller att komma i kontakt med rätt mäklare.

Om Emelie Jibor

Här har ni mäklaren vars honnörsord verkligen är stabilitet och mångsidighet. Emelie älskar dagar med fart och fläkt och har under sina år som fastighetsmäklare tagit ett stort kliv in på både bostadsrätts- och villamarknaden. Hennes karriär startade i Vemdalen men är numera specialiserad på Östersund och Brunflo. Emelie älskar tuffa utmaningar och kommer aldrig ge sig förrän du som kund känner dig helt nöjd.

Emelie Jibor

Fastighetsmäklare

Om Ingela Andersson

Ingela Andersson

Fastighetsmäklare

Om Katarina Norlander

Katarina har sedan 8 år tillbaka sålt bostäder i stormfart, och är en av stadens mest hårdjobbande fastighetsmäklare. Hon har sina rötter i södra Sverige men kan inte för sitt liv tänka sig en bättre plats att bo och jobba på. Kunderna bokstavligen älskar Katarinas professionella arbetssätt. Hon är mäklaren det svänger om i ett väldans tempo, kanske med anledning av hennes tidigare musikkarriär.

Om Lisa Fahlblom

Lisa Fahlblom

Mäklarassistent

Om Sanna Tunell

Ska du flytta eller letar boende? Jag är mäklaren som med omtanke och engagemang kommer att guida dig genom en av livets största affärer. För mig är det viktigt att ta till vara på både köpare och säljares intressen och det gör jag genom att vara informerande, lyhörd och effektiv. Jag härrör från en liten by som heter Hede och har även bott i Gävle under en tid. Långa kalla vintrar, ett mysigt landskap och framförallt stadens bästa mäklarkontor Fastighetsbyrån lockade mig däremot till Östersund och jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att bo och arbeta på!

Sanna Tunell

Fastighetsmäklare

Om Theresia Mårtensson

Jag är en av stadens yngsta fastighetsmäklare och även känd som en av de mest morgonpigga - alltid uppe i ottan - och jag älskar att se människors bostadsdrömmar gå i uppfyllelse. Som specialiserad bostadsrättsmäklare är jag tävlingsinriktad, lyhörd, strukturerad och noggrann och står med båda fötterna på jorden. Egenskaper som kommer till godo för både mina köpare och säljare. Jag växte upp på landet strax utanför Östersund och på fritiden är tävlingsdans en av mina stora passioner. Du är välkommen att höra av dig om du funderar på att flytta eller letar boende!

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.