Sök bostad eller innehåll

Osby

Din mäklare i Osby

Osby ligger vackert med Osbysjön mitt i byn. Vid det härliga friluftsområdet Klinten finns både motionsspår och skidbacke. Orten erbjuder möjligheter för dig som vill bo nära naturen men ändå ha all den bekvämlighet som ett samhälle erbjuder. Läget utmed stambanan, gör det enkelt att pendla till och från kommunen.

Osby är kanske mest känt för Bröderna Ivarsson OSBY – BRIO. Företaget sysslar i huvudsak med utveckling och försäljning av leksaker och barnvagnar. Bl a Prinsessan Estelle åker kungligt i sin Briovagn.
Numera finns produktionen utomlands men centrallager och Lekoseum finns kvar på orten. BRIO Lekoseum är precis som det låter, ett leksaksmuseum där besökarna får lov att leka.

Fastighetsbyrån är den mest anlitade mäklaren i Osby och nästan 100 nöjda köpare finner årligen sitt drömställe genom oss. Vårt verksamhetsområde är Osby kommun och vi hjälper till med försäljning av villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter och jordbruk. Engagerad, affärsmässig och målinriktad speglar vårt arbete och är något vi värderar högt.

Hör av dig till oss när du har frågor kring ditt boende.
Välkommen till Fastighetsbyrån i Osby.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Osby

Om Johan Nilsson

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar Johan. Johan är född och uppvuxen i Hässleholm. Han har arbetat som mäklare sedan 2012 och har under alla sina år jobbat som fastighetsmäklare i ert område. Varje bostadsaffär är unik och Johan tror på att man tillsammans med kunden skapar den perfekta modellen för affären. För Johan är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd genom hela processen genom att ni får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna. Han strävar alltid efter alla parter ska vara 100% nöjda efter avslutad affär. Han har kompetens inom villa, fritid, skog och lantbruksfastigheter. Johan ser framemot att hjälpa just er med er största affär i livet på bästa möjliga sätt. Han har ett stort intresse för fastigheter, människor och affärer.

Johan Nilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Dan LaFleur

Dan LaFleur

Fastighetsmäklare

Om Marika Bengtsson

Marika Bengtsson

Fastighetsmäklare

Om Monika Eberhardt

Mitt mål är att vara en engagerad medarbetare och göra ett utmärkt och ambitiöst arbete. Arbetet som mäklarassistent är en viktig funktion, där man knyter första kontakten med kunderna. Jag tycker om variationen med många olika arbetsuppgifter och det kreativa arbetet med att göra broschyrer och annonser är stimulerande. Jag började på Fastighetsbyrån i Osby nov 2009. Trädgården är en viktig del för mig. Här laddar jag batterierna och varvar ner. Växter, djur och naturen är en bit som jag tagit med mig från min barndom, då jag bodde på en bondgård.

Monika Eberhardt

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.