Sök bostad eller innehåll

Orust

Din mäklare på Orust

Orust, även kallad den gröna ön i väst, är en fantastiskt trevlig ö med otroligt fin natur. Här finns bohuslänska klippor, ängar, skog och öar - en härlig blandning av allt gott. På sommaren blommar Orust upp och välkomnar sommargäster och turister, då blommar även utbudet av restauranger och krogar kring de gamla fiskesamhällen Käringön, Gullholmen och Mollösund upp.

 Orust förknippas med båt och hav. Gästhamnarna tar emot tusentals båtar per säsong och det finns många fina naturhamnar och naturvikar samt kommunala badplatser att bada från.
Fastighetsbyrån har varit etablerade på Orust i snart 30 år, det borgar för ett gediget kunnande om den lokala fastighetsmarknaden. Vi är marknadsledande i Bohuslän och våra mäklare jobbar från kontoret i centralorten Henån och har hela Orust som arbetsfält."

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Orust

Om Eric Feiff

Eric Feiff

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Linnéa Engelbrektsson

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån på Orust sedan 2012 och under våren 2015 blev jag franchisetagare. Jag har tidigare jobbat på Orusts Sparbank och ett annat av Fastighetsbyråns kontor på Västkusten. Orust är en vacker ö som erbjuder något för alla. Här finns samhällena Henån, Varekil, Ellös och Svanesund som ständigt är i rörelse, de charmiga fiskesamhällena som drar långväga turister och för den som föredrar finns de mer lantliga lägen. Jag tycker att det är en fantastisk känsla att få förtroende att förmedla någons bostad och likaså när jag hittar drömhuset till någon som jag hjälpt i deras letande. Att sedan leva upp till alla parters förväntningar och mer än så, är det som är min drivkraft.

Linnéa Engelbrektsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Berndtsdotter

Jag tycker om att arbeta för och med männinskor. Att få jobba som mäklarassitent, med dess arbetsuppgifter och den dagliga kundkontakten gör detta ett arbete som jag trivas väldigt bra med.

Om Emilia Norberg

Emilia Norberg

Fastighetsmäklare

Om Patrik Hansson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.