Sök bostad eller innehåll

Örnsköldsvik

Din mäklare i Örnsköldsvik

Fastighetsbyrån startade sin verksamhet i Örnsköldsvik redan 1966. Vi har idag många bra samarbetspartners som ger din bostadsaffär ett ytterligare mervärde, bland annat vårt nära samarbete med Swedbank - där vi även har vårt kontor - som kan gynna din bostadsaffär.

Örnsköldsvik är en stad som under de senaste åren blomstrat med nybyggnationer, Botniabanans framkomst och trevliga evenemang av alla dess slag. I Örnsköldsvik finns härlig natur, närheten till havet och stadslivet. Något för alla helt enkelt!

Letar du efter en fastighetsmäklare som drivs av affärsmässighet, engagemang och har som målsättning att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare, hör av dig till oss! Vi gör det enklare att byta bostad.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örnsköldsvik

Om Annacarin Holmgren

Att hjälpa säljare och köpare med en av de största affärerna i livet passar mig utmärkt. Jag har drivit Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik sedan 2007 och det är med glädje jag går till mitt arbete varje dag. Är utbildad mäklare, civilekonom och byggnadsingenjör och har jobbat många år i bank, bygg- och industriföretag. Fritiden fyller jag med aktiviteter i vår vackra natur och är engagerad i olika föreningar och nätverk. Självklart har jag ett starkt klappande hjärta för MODO Hockey och Örnsköldsvik.

Annacarin Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Gunilla Wästlund

Om Ida Sjödin

Jag trivs otroligt bra som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik! Varje dag får jag möjligheten att möta nya människor och på bästa sätt ge dem den hjälp som de vill ha - både som säljare och som köpare. Att få hjälpa människor med den för många störta affären i livet ser jag som ett hedersamt uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär allt som oftast ett högt tempo vilket jag älskar. På min fritid vill jag gärna vara med familj och vänner. Eller varför inte tillbringa en solig dag ute i vår underbara natur?

Ida Sjödin

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Jan Forsberg

Med intresse för affärer och ett stort engagemang tillsammans med Fastighetsbyråns rikstäckande organisation och dess breda tjänst, gör att jag är övertygad att kunna ge de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Både säljare och köpare ska känna trygghet genom hela affärsprocessen. Jag har i grunden en Civilekonomexamen från Umeå Universitet, som kompletterats med Mäklarutbildningen på Gävle Högskola. Innan jag började på Fastighetsbyraån jobbade jag många år på ett fastighetsbolag, även erfarenhet från bank. Utanför arbetet kretsar det mesta kring familj och idrott. Fotboll, skidor och löpning.

Jan Forsberg

Fastighetsmäklare

Om Kajsa Lindmark

Kajsa Lindmark

Fastighetsmäklare

Om Sara Jeanson

Sara Jeanson

Fastighetsmäklare

Om Hanna Öhman

Hanna Öhman

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.