Sök bostad eller innehåll

Örnsköldsvik

Din mäklare i Örnsköldsvik

Fastighetsbyrån startade sin verksamhet i Örnsköldsvik redan 1966. Vi har idag många bra samarbetspartners som ger din bostadsaffär ett ytterligare mervärde, bland annat vårt nära samarbete med Swedbank - där vi även har vårt kontor - som kan gynna din bostadsaffär.

Örnsköldsvik är en stad som under de senaste åren blomstrat med nybyggnationer, Botniabanans framkomst och trevliga evenemang av alla dess slag. I Örnsköldsvik finns härlig natur, närheten till havet och stadslivet. Något för alla helt enkelt!

Letar du efter en fastighetsmäklare som drivs av affärsmässighet, engagemang och har som målsättning att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare, hör av dig till oss! Vi gör det enklare att byta bostad.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örnsköldsvik

Om Annacarin Holmgren

Att hjälpa säljare och köpare med en av de största affärerna i livet passar mig utmärkt. Jag har drivit Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik sedan 2007 och det är med glädje jag går till mitt arbete varje dag. Är utbildad mäklare, civilekonom och byggnadsingenjör och har jobbat många år i bank, bygg- och industriföretag. Fritiden fyller jag med aktiviteter i vår vackra natur och är engagerad i olika föreningar och nätverk. Självklart har jag ett starkt klappande hjärta för MODO Hockey och Örnsköldsvik.

Annacarin Holmgren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Gunilla Wästlund

Om Ida Sjödin

Jag trivs otroligt bra som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Örnsköldsvik! Varje dag får jag möjligheten att möta nya människor och på bästa sätt ge dem den hjälp som de vill ha - både som säljare och som köpare. Att få hjälpa människor med den för många störta affären i livet ser jag som ett hedersamt uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär allt som oftast ett högt tempo vilket jag älskar. På min fritid vill jag gärna vara med familj och vänner. Eller varför inte tillbringa en solig dag ute i vår underbara natur?

Ida Sjödin

Fastighetsmäklare

Om Jan Forsberg

Med intresse för affärer och ett stort engagemang tillsammans med Fastighetsbyråns rikstäckande organisation och dess breda tjänst, gör att jag är övertygad att kunna ge de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Både säljare och köpare ska känna trygghet genom hela affärsprocessen. Jag har i grunden en Civilekonomexamen från Umeå Universitet, som kompletterats med Mäklarutbildningen på Gävle Högskola. Innan jag började på Fastighetsbyraån jobbade jag många år på ett fastighetsbolag, även erfarenhet från bank. Utanför arbetet kretsar det mesta kring familj och idrott. Fotboll, skidor och löpning.

Jan Forsberg

Fastighetsmäklare

Om Kajsa Lindmark

Kajsa Lindmark

Fastighetsmäklare

Om Sara Jeanson

Sara Jeanson

Fastighetsmäklare

Om Martin Eriksson

Martin Eriksson

Mäklarpraktikant

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Nordemans Jernhandel

Nordemans Jernhandel – ett lokalt ägt företag med anor från 1856. De finns i Bredbyn och Örnsköldsvik och säljer kök, golv, badrum, kaminer, dörrar och fönster, byggmaterial och industriförnödenheter. Kända varumärken med kvalité som ex.vis Marbodal-kök, Tarkett-golv, Hafa-badrum, Allmoge- och Traryd-fönster, Polardörren, Keddy-kaminer och Konradssons kakel. För att hålla rätt priser på erbjudandena är de medlem i Bolist, ca 200 lokala bygg- och järnhandlare i hela Sverige. Som Fastighetsbyråkund erbjuds du en kostnadsfri byggrådgivning. Hemsida: www.nordemansjern.se

Nordemans Jernhandel

Intresseanmälan

användarvillkoren

Färgmagasinet

Färgglatt erbjudande till dig som Fastighetsbyråkund: Boka en färgsättare 1,5 tim kostnadsfritt som hjälper er att komma igång med att sätta personlig prägel på ert nya hem. Dessutom blir du husfixarkund i vår butik, förmånliga priser samt professionell vägledning från riktiga hantverkare! Hemsida: www.fargmagasinet.se

Färgmagasinet

Intresseanmälan

användarvillkoren

Living Inside

Homestyling är inte bara viktigt, det kan vara avgörande för att en försäljning ska bli av, dessutom så kan du få fler spekulanter att tilltalas av din bostad vilket i stin tur leder till fler budgivare. Det vill du väl inte gå miste om? För dig som är säljare av en bostad: Köper du en Konsultation inklusive liten styling, erhåller du en timme inredningskonsultation för din bya bostad, värde 490 kr. Inredning är klurigt , det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av färger, stilar och material. Det är lätt att bli hemmablind och därför kommer det att kännas inspirerande att få hjälp. Dessutom får du mängder av tips och råd som du kan använda dig av. För dig som är köpare av en bostad: Köper du en Stor Inredningskonsultation, så bjuder vi på den tionde timme, värde 490 kr. Detta gäller bara köpare och säljare på bostäder förmedlade av Fastighetsbyrån.

Living Inside

Intresseanmälan

användarvillkoren

Stadsbudskontoret

Vi ger 10% rabatt till Fastighetsbyråns kunder! Varsamma bohags- och dörr till dörrtransporter med specialfordon för skadefria transporter. Fullservicelösningar inkl.packning, magasinering, uppackning, flyttstädning etc. Vi uppfyller konsumentens krav och tillämpar BOHAG 2000. Ring 0660-169 10 eller maila info@stadsbudskontoret.eu för referenser och kostnadsfritt prisförslag!

Stadsbudskontoret

Intresseanmälan

användarvillkoren

Sidensjö Elektriska AB

Fastighetsbyråns kunder erbjuds en kostnadsfri Elöversyn på cirka 2 timmar. Vi utför allt inom elinstallationer och belysningsarbeten. Vänd er med förtroende till oss. Vi är lyhörda för era behov. Varmt välkommen med era förfrågningar!

Sidensjö Elektriska AB

Intresseanmälan

användarvillkoren

www.cdesign.nu

Vill du ha hjälp i din nya bostad? Så som färgsättning eller nya textilier. Tips och råd, möblering, val av tapeter m.m. Då kan jag hjälpa dig. Jag jobbar som inredare med olika inredningsuppdrag. Nya och befintliga bostäder och arbetsplatser samt homestyling.

Intresseanmälan

användarvillkoren

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.