Sök bostad eller innehåll

Örkelljunga

Din mäklare i Örkelljunga

Örkelljunga är ett naturskönt område i nordvästra Skåne där slätten möter skogsbygden och kulturlandskapet böljar harmoniskt mellan vackra insjöar och orörd natur.

Vi är Örkelljungas mest anlitade fastighetsbyrå och med vårt breda kontaktnät borgar vi för att era uppdrag ska utföras på absolut bästa sätt. Personligt engagemang, skräddarsydd tjänst och ett affärsmässigt agerande är viktigt, och hos oss finns all kompetens och kunskap som behövs för att hjälpa just dig med att byta bostad.

Kontoret har en målsättning att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande, och erbjuder dig som säljare marknadens i särklass bästa marknadsföring och väljer noggrant kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på ett effektivt sätt.

Har du frågor eller funderingar kring att köpa eller sälja, är du välkommen att kontakta oss. Varför inte ringa Sveriges största mäklare!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örkelljunga

Om Magnus Sköld

Det känns oerhört stimulerande att få jobba med, och i ett gäng där flexibilitet, smidighet, föränderlighet och stor kamratskap är några av ledstjärnorna i företaget! Jag började arbeta i Fastighetsbyrån hösten 2001. Anledningen till varför jag just valde Fastighetsbyrån är visionen om att leda utvecklingen till ett kunskaps- och serviceföretag där affärsmässighet, trovärdighet och engagemang står i fokus. På fritiden pysslar jag gärna med huset, umgås med familj och vänner, semestern tillbringar jag gärna på Franska eller Italienska revieran.

Magnus Sköld

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Ida Andréasson

Att vara fastighetsmäklare är inget jobb, det är en livsstil, en livsstil jag älskar! Det är ett varierande yrke att jobba som fastighetsmäklare där en dag inte är den andre lik och det gör dagen spännande och förväntansfull. Att arbeta och träffa människor i deras olika stadier i livet är intressant och framförallt att få hjälpa till med att skräddarsy kundens kanske största affär i livet. Jag ser fram emot att få sälja er bostad!!! Välkomna

Ida Andréasson

Fastighetsmäklare

Om Lennart Johansson

Lennart Johansson

Fastighetsmäklare

Om Olle Nilsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.