Sök bostad eller innehåll

Örebro

Din mäklare i Örebro

Roligt att du hittat till Fastighetsbyrån, den ledande fastighetsmäklaren i en av Sveriges mest expansiva städer – Örebro. 

Vi finns – förutom här på nätet – i lokaler med mycket centralt läge; på Drottninggatan 18. Dessutom har vi ett kontor i Fjugesta, centralort i grannkommunen Lekeberg, knappt tre mil väster om Örebro.

40 års verksamhet i Örebro har gett Fastighetsbyrån ovärderlig erfarenhet och lokalkännedom. Våra 16 skickliga mäklare och tre assistenter kan det mesta om en historiskt intressant stad, med bland annat ett pampigt slott mitt i city, ett snabbväxande universitet och en skön, varierad naturomgivning. De är förstås också ständigt uppdaterade om bostadsmarknaden och kan ge dig de bästa råden – oavsett om du planerar att sälja eller köpa bostad.

Välkommen så hjälper vi dig till en förmånlig och smidigt genomförd affär.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Örebro

Om Andreas Getzman

Om Fredrik Molin

Om David Lundekvam

Det jag tycker bäst om med mitt yrke är att få träffa många människor i olika situationer i livet.

David Lundekvam

Fastighetsmäklare

Om Adam Wirén

Det som jag uppskattar mest med mitt yrke är de dagliga kundkontakterna. Min absoluta ambition är att alltid ha nöjda kunder och göra en helhjärtad arbetsinsats. Att hjälpa människor att lösa sin boendesituation är ett väldigt spännande och varierande arbete som jag verkligen uppskattar. Anlitar du mig kan du räkna med en lyckad fastighetsaffär. Väl mött!

Adam Wirén

Fastighetsmäklare

Om Anton Olsson

Anton Olsson

Fastighetsmäklare

Om Beatrice Henriksson

Om Carin Liedström

Carin Liedström är specialiserad på förmedling av försäljning av fastigheter så som villor, fritidshus och tomter. Hon är född och uppvuxen i Örebro och har därmed en fantastisk lokalkännedom. För mig är det viktigt att vara tillgänglig för mina kunder, både säljare och köpare. Att de har förtroende för mig är en förutsättning för en lyckad affär. Jag siktar på att få rekommendationer och återkommande kunder! Så här tycker våra kunder om mitt arbete; https://www.reco.se/fastighetsbyran-orebro/carin-liedstrom

Om Caroline Örtensjö

Caroline Örtensjö

Fastighetsmäklare

Om Charlotte Nilstam

Charlotte Nilstam

Fastighetsmäklare

Om Gro Velta

Gro Velta

Fastighetsmäklare

Om Håkan Åstö

Med styrkan hos en stor rikstäckande organisation i ryggen, tillsammans med ett personligt bemötande och stort engagemang, vill jag hjälpa mina kunder att göra goda och trygga affärer. Välkommen att höra av dig när Du behöver hjälp.

Håkan Åstö

Fastighetsmäklare

Om Kristin Führ

Kristin Führ

Fastighetsmäklare

Om Lars Pettersson

Om Lars Blomqvist

Lars Blomqvist

Fastighetsmäklare

Om Lee Lemelius

Lee Lemelius

Fastighetsmäklare

Om Malin Davidsson

Malin Davidsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Thomas Rylander

Thomas Rylander

Fastighetsmäklare

Om Ulrika Bodin

Ulrika Bodin

Mäklarassistent

Om Yvonne Kreü

Att få jobba med fastighetsförmedling har alltid lockat mig och här på Fastighetsbyrån sätter vi kunden i centrum och jobbar med senaste teknik. Att få träffa olika människor i olika situationer är stimulerande. Jag är en glad, positiv och serviceinriktad person och har alltid som mål att få nöjda kunder. Hälsar nya såväl som gamla kunder Välkommen!

Yvonne Kreü

Fastighetsmäklare

Om Annica Lundekvam

Jag tycker om att kunna vara flexibel och styra över min dag. Här får jag utlopp för min kreativitet genom att fixa till bilder, göra i ordning beskrivningar till husen osv. Jag är omgiven av ett gäng härliga medarbetare!Det viktigaste för mig är våra två barn, så det är där jag lägger mest tid. Men jag tycker även om heminredning som att sy, måla om möbler och pyssla. Älskar västkusten på sommaren och drömmer om ett hus där! Tycker om att promenera vid oset och grilla korv. Är allmänt idrottsintresserad och följer våra lag här i stan. Jag valde att börja på Fastighetsbyrån för att det är en stor och etablerad firma. Man har många kollegor att ta till hjälp och en stor organisation i ryggen. Man arbetar på ett proffsigt sätt och ligger långt fram i den tekniska utvecklingen.

Om Anton Lindström

Anton Lindström

Mäklarpraktikant

Om Britt-Marie Holm

Om Filip Stenbeck

Om Lars-Åke Andersson

Om Mikael Ström Rantala

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.