Sök bostad eller innehåll

Nynäshamn

Din mäklare i Nynäshamn

Välkommen till Nynäshamn.
Havsnära och vackra landskap 30 minuter från city

I Nynäshamn får du närhet till lugnet, naturen och en fantastisk skärgård! Det är den enda Stockholmskommun där du ser havshorisonten från fastlandet. Ingen här har längre än en mil till havet!
I Nynäshamn trivs alla och området har något att erbjuda för de flesta livsstilar: från ridskola och motorcrossbana till ishall, simhall, båthamnar, golfbana och motionsspår. I den rika naturen kan du bada från stränder och klippor i hav och insjöar. Här finns flera restauranger, bagerier och ett ölbryggeri.
Nynäshamn har även gott om skolor, förskolor och daghem. Kommunikationerna är goda med pendeltåg mot Stockholm Central och Bålsta samt direktbussar till Gullmarsplan. In till Globen är det 30 minuter med bil via vår nya motorväg 73.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nynäshamn

Om Markus Martinsson

Markus är en av Nynäshamns mest eftertraktade mäklare, tack vare sitt personliga engagemang och en strävan att alltid överträffa kundernas förväntan. 2015 blev Markus även nominerad till Årets Mäklare Sverige. Markus började på Fastighetsbyrån i Nynäshamn 2007; en av de ledande mäklarbyråerna på orten sedan en lång tid tillbaka. Markus är uppvuxen i Nynäshamn, vilket har gett honom en god lokalkännedom och stort kontaktnät – fördelar som gynnar honom och hans kunder varje dag. Som mäklare har Markus en stor passion för affärer och nöjer sig aldrig förrän kunderna är helt nöjda.

Markus Martinsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Stefan Stråhle

Stefan har en lång erfarenhet av mäklaryrket då han sadlade om från polis till fastighetsmäklare 2004. Stefan började på Fastighetsbyråns kontor i Nynäshamn på en gång och har varit verksam här sedan dess. Han har under åren förmedlat fler lägenheter och hus än de flesta mäklarna på orten och kan sina områden mycket väl. Stefan har dessutom fördelen av att bo i Nynäshamn sedan en längre tid, vilket innebär att han vet vad som är på gång. Som mäklare är Stefan mycket noggrann och lämnar inget åt slumpen.

Stefan Stråhle

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Norin

Jag har arbetat inom Fastighetsbyrån sedan 2012. Idag arbetar jag som affärs- och säljstöd på kontoret i Nynäshamn samtidigt som jag läser Fastighetsmäklarprogrammet på Företagsekonomiska institutet i Stockholm. Mitt mål är att vara registrerad fastighetsmäklare i slutet av 2017.

Elin Norin

Mäklarassistent / Blivande mäklare

Om Lovisa Runsten

Lovisa har jobbat som mäklare sedan 2014 och blev sitt första helår nominerad till Årets Rookie. Lovisas personliga engagemang, tillgänglighet och starka driv är bidragande faktorer till hennes framgång. Lovisa är uppvuxen i Nynäshamn och har en mycket god lokal kännedom.

Lovisa Runsten

Fastighetsmäklare

Om Sara Oxelmark

Sara är en av Nynäshamns främsta fastighetsmäklare och drar stor nytta av att vara uppvuxen i kommunen. Hon har jobbat på Fastighetsbyrån i Nynäshamn sedan 2010 och har redan en stor kundkrets och erfarenhet. Saras främsta mål som mäklare är att alla parter ska känna sig så trygga och nöjda som möjligt genom hela affären. Hennes gedigna kunskap om området gör att Sara kan tipsa om allt: från skolor, mataffärer och kommunikationer, till vilka fritidsintressen du och din familj kan utöva här. Hon kan även berätta var ni upplever Nynäshamns vackra natur när den är som bäst!

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

Om Anna Reinedahl

Anna Reinedahl

Jurist Juristbyrån / Familjerätt

Om Jennifer Rosenberg

Om Robin Agerstig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.