Sök bostad eller innehåll

Nyköping

Din mäklare i Nyköping

I det sörmländska kulturlandskapet, med närhet till både havet och Europa, finns residensstaden Nyköping. Det är en attraktiv småstad med stor inflyttning och aktivt bostadsbyggande. Nyköping är även högst delaktig i byggnationen av Ostlänken som kommer spela en central roll för Skavsta flygplats, Nyköpings centrum och närliggande hamnar.

Med kontor i det centrala Sparbankshuset kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, både för dig som vill sälja eller köpa. Vi är tio medarbetare, med försäljningsområde Nyköping och Oxelösund, som arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang anpassar vi vår tjänst efter dina önskemål för en lyckad försäljning. Vårt nära samarbete med Sörmlands sparbank gör också att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning av bostad.

Det är alltid nära till din lokala mäklare, välkommen att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Strandparken 2 - Nyköping från en ny horisont - Ett nytt perspektiv på livet.

Strandparken 2 på Norra Arnö erbjuder en fantastisk utsikt och en trevlig boendemiljö där gemensamma uteplatser med grill och härliga loungemöbler samt en egen boulebana ingår. Här väntar ett enklare och friare liv för dig som värdesätter ett naturnära boende och möjlighet avkoppling och aktiviteter. De väldesignade lägenheterna kommer ha öppen planlösning, kraftfullt bredband och egen tvätt i lägenheten. Läs mer här >> 

Svalsta Park - Unika radhus i Dansk design!

Nu kan ett av de 22 eleganta och funktionella bostadsrättsradhusen med modern Dansk design i Svalsta bli ditt! 
Underhållsfria materialval utvändigt såsom fasad av skiffer och impregnerat trä samt fönster av aluminium.
Hösten 2017 blev turbulent på bostadsmarknaden. Köparna har sagt sitt och de priser man tidigare varit beredd att betala är inte längre relevanta trots den generella bostadsbristen. Behovet av nya bostäder är fortfarande stort och vi vill vara med och erbjuda attraktiva bostäder till relevanta priser. Därför sänker vi nu priserna på våra radhus med hela 25 %!! Ett tillfälle att köpa samma bostad med samma höga kvalitet men till ett lägre pris helt enkelt. Vid en belåning på 85 % får du en boendekostnad exkl. amortering från ca 7 500 kr/mån. Pris från 1 995 000 kr.

Inflyttning planeras Q1 - 2019. Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, så det är bara att flytta rakt in.

Välkommen hem!
Läs mer här>> 

Å Promenaden - På gång

Bo nära å, natur och centrala Nyköping. Här planerar Peab för 3 etapper med totalt ca 195 lägenheter. Med läget direkt vid Nyköpingsåns strandlinje kan du knappt komma närmare vattnet och du tar dig enkelt från hemmet till åns alla aktiviteter - mata änder, paddla kajak eller hurra på deltagarna i olika kanotslalomtävlingar. Anmäl ditt intresse och få förtur! Är du intresserad av Peabs nyproduktion i Brf Å-promenaden. Anmäl ditt intresse redan nu via Peab Bostads hemsida (se länk nedan), turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär. Säljpremiär planeras till våren 2018.
Läs mer och anmäl intresse här>>

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nyköping

Om Anders Wallén

Anders har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1990 och har sedan 1993 drivit eget kontor med flera anställda. Anders har stor erfarenhet av mäklarbranschen och har förmedlat alla typer av fastigheter och bostadsrätter. Sedan 2009 driver Anders kontoren i Nyköping och Oxelösund . Anders har varit programledare i tv programmet ”Nytt Läge” som gick i tv3 2008 och 2009 där han hade till uppgift att hjälpa unga par att köpa sin första bostad. Som fastighetsmäklare är Anders trovärdig och noggrann. Har lätt att få kontakt med människor och göra sig förstådd. ”Det är kul och inspirerande att få leda människor genom sin kanske största affär i livet”. Anders stora mål med sitt företag är att bli den mest anlitade och kopierade mäklarfirman i Nyköping/Oxelösund.

Anders Wallén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Stiglund

Att arbeta för Fastighetsbyrån var för mig ett självklart val. Min inställning går hand i hand med Fastighetsbyråns kärnvärden vilket är trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen – oavsett om du är köpare eller säljare. Tillägger vi sedan min målmedvetenhet och vinnarskalle så har ni en mäklare som arbetar för er och gör det som krävs för en lyckad affär. Min stora drivkraft i mäklaryrket är att alltid ha nöjda kunder. Mitt mål är att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare till nära och kära, men givetvis även återkomma själva. Att få nöjda kunder och medarbetare genom att leverera mer än förväntat sporrar mig att gå till jobbet. Bland det roligaste jag vet är att hjälpa mina kunder med deras livs största affär och tillsammans skräddarsy en tjänst som passar dem bäst. Jag lyssnar på mina kunders behov och finns alltid där oavsett om det handlar om att bolla idéer eller att svara på frågor under processens gång. För att nå det gemensamma målet, en lyckad affär, är jag inte rädd för att prova nya vägar. Är du intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig!

Andreas Stiglund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikaela Karlsson

Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Jag är en typisk tävlingsmänniska, både som mäklare och privat och drivs av utmaningen att ge er det bästa resultatet. Förra året fick jag förtroendet att förmedla över 100 bostäder genom att skräddarsy den bästa lösningen för varje specifik kund. Jag vill arbeta på det sätt som jag vet ger bäst slutpris och tryggast affär. Mitt mål är att ni ska vara så nöjda att ni efter avslutad affär ska kunna rekommendera mig till era vänner och bekanta. Jag hoppas få förtroendet att hjälpa er och få möjligheten att berätta mer om varför ni ska välja mig som er mäklare.

Mikaela Karlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Vrethammar

Charlotte har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2000. Nio av de åren arbetade hon i USA, på en tuff marknad med höga krav på service. Mäklaryrket är ansvarsfullt och mycket omväxlande och Charlotte trivs med att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en fastighetsaffär utgör. Fritiden tillbringar hon helst med familj och vänner. Hon är mycket hundintresserad och går gärna skogspromenader eller arbetar aktivt inom föreningslivet. Välkommen att kontakta Charlotte för förmedling av bostäder i Nyköping och Oxelösund!

Om Jens Öhling

Jens Öhling

Fastighetsmäklare

Om Jonna Wintstigen

Jonna Wintstigen

Fastighetsmäklare

Om Lena Ekström

Lena är uppvuxen i Nyköping och har arbetat som Fastighetsmäklare i sin hemstad i 7 år. Hon förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter sedan 2008. - Det känns stort och ansvarsfullt att få hjälpa till vid livets största affär, som ju en bostadsförsäljning är. Till vardags är det familjen och barnen som gäller. Och får jag tid över blir det gärna sång och musik!

Lena Ekström

Fastighetsmäklare

Om Lennart Andersson

Målet i mitt arbete är att med erfarenhet, engagemang, trovärdighet och affärsmässighet hjälpa säljare och köpare till en smidig affär med nöjda parter. Jag har verkat som mäklare sedan 1992 och finns sedan 2005 på Fastighetsbyrån. På den fritid som gives så spelar jag gärna golf och tennis och umgås med familj och vänner.

Lennart Andersson

Fastighetsmäklare Lennart talar svenska, engelska

Om Frida Nilsson

Om Josefine Karlsson

Josefine har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2010. Hon är en engagerad mäklarassistent, som alltid vill hjälpa kunden och finnas tillgänglig för frågor och funderingar. Josefine trivs mycket bra på Fastighetsbyrån och ser sitt arbete som väldigt lärorikt och utvecklande. Ingen dag är den andra lik, vilket gör jobbet så intressant. Josefine tycker om att få hjälpa människor i deras livs största affär, vilket ger henne både energi och glädje. Nyproduktion ligger Josefine varmt om hjärtat.

Om Malin Klevstig

Jag är uppvuxen utanför Nyköping men studerar just nu till fastighetsmäklare på Malmö Högskola. Jag har precis avslutat mitt andra år och har ett år kvar tills jag är klar. Jag trivs bra med utbildningen och ser fram emot mäklaryrket. Att få utmana sig själv och att hjälpa människor är det jag tycker bäst om att göra. Jag bestämde mig för att bli fastighetsmäklare eftersom att det är ett varierat jobb där man kan får träffa mycket olika människor och jobba med service. Att vara praktikant på Fastighetsbyrån ska bli spännande och roligt, med mycket nya intryck och ny kunskap hoppas jag på att kunna utvecklas och få lära mig mer om mitt framtida yrke.

Malin Klevstig

Mäklarpraktikant

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.