Sök bostad eller innehåll

Nybro

Din mäklare i Nybro

Välkommen till något av våra kontor, vi finns i Nybro och i Emmaboda mitt i Glasriket! Här har vi ett unikt koncept med Fastighetsbyrån, Juristbyrån och Swedbank under samma tak. Detta ger dig möjligheten att få den bästa hjälpen från början till slut när du ska köpa eller sälja bostad.

Vi på Fastighetsbyrån hjälper dig att värdera, sälja, hitta och köpa ditt drömboende i Nybro och Emmaboda kommuner. Swedbank hjälper dig att hitta den bästa finansiella lösningen för ditt boende och allt annat som berör din privata ekonomi.

Ring oss gärna för en förutsättningslös diskussion eller välkommen in till vårt kontor på Storgatan 12 i Nybro eller på Centrumtorget i Emmaboda. Vi har lång erfarenhet och är mycket väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl köpare som säljare.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Nu är försäljningen igång!

Anrika Thebacken skall bebyggas med attraktiva bostadsrätter i olika plan och storlekar med utsikt över vackra Linneasjön. Unikt boende i naturskön omgivning. Ett utmärkt boende med närhet till centrum. Bostadsrättslägenheterna kommer vara 3:or och variera mellan 75- 97,5 kvm med modern och stilren design. 10 st bostadsrätter med exklusiva takterrasser. Lägenheterna kommer levereras med eleganta kök från Nordic Design. Vacker ekparkett. Helkaklade badrum. Möjlighet till öppen spis. Smakfulla och påkostade bostadsrättslägenheter. Beräknad inflytt är sommaren 2018. Information/bokningsmöte                                                                                     hålls den 24/4 kl 18.00 på Titanvägen 22 Nybro. Varmt välkomna!

                                                                                 Läs mer om projektet här 

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nybro

Om Rickard Öberg

Rickard Öberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Michael Sjöstedt

Med ett ödmjukt tankesätt att behandla andra som Michael själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert på jorden. Michael började sin karriär som mäklare 2010 i Malmö och har sedan 2012 förmedlat villor med stor framgång i sin hemstad Kalmar. Tillsammans med Fastighetsbyråns gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Kalmars bostadsmarknad och dess befolkning ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.”

Om Susanne Gustafsson

Om Eric Bergzén

Om Evelina Duned

Om Petra Öberg

Efter många år i resebranschen valde Petra att ta klivet till Fastighetsbyrån. Omtanke, glädje och hög servicenivå är något som du som kund kommer känna igen när du är i kontakt med Petra. Hon har alltid nära till ett hjärtligt skratt.

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.