Sök bostad eller innehåll

Norrtälje

Din mäklare i Norrtälje

Vi finns lättillgängligt mitt i stadskärnan i Norrtälje, du hittar oss i samma hus som Roslagens Sparbank. Här arbetar åtta mäklare, var och en specialiserad på sitt område. Det viktigaste för oss är att hjälpa dig med en av de största affärerna i livet och göra den till den bästa.

Norrtälje ligger i hjärtat av Roslagen. Här finns städer, skog landsbygd och en levande skärgård med många öar och fina badplatser. Det finns också gott om affärer, restauranger, skolor, sjukhus och ett föreningsliv för alla möjliga intressen. Allt det där man vill ha i närheten av sitt hem. Dessutom är det nära till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Norrtälje

Om Lasse Tapper

Jag är glad och stolt att tillhöra en riktigt bra kedja, Fastighetsbyrån. Tillsammans med Roslagens Sparbank har vi goda förutsättningar att hjälpa våra kunder på bästa tänkbara sätt och vi jobbar varje dag för att vara det bästa mäklarföretaget i Norrtälje kommun och Roslagen.

Lasse Tapper

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Didrik Lund

Didrik Lund

Fastighetsmäklare

Om Emeli Sand

Emeli Sand

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Erika Blomqvist

Roslagens skärgårdsliv lockade mig till Norrtälje och jag bor sedan en tid i Gräddö på Rådmansö och jobbar idag som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån. Jag säljer både fastigheter och bostadsrätter. Jag är ursprungligen från Dalarna och har tidigare erfarenhet som fotograf i Stockholm och mäklare i Uppsala. Att få genomföra en bostadsaffär där både säljare och köpare känner sig så trygga och nöjda som möjligt är den bästa belöningen. Mitt intresse för inredning och arkitektur gör mitt jobb både roligare och lite mer spännande.

Erika Blomqvist

Fastighetsmäklare

Om Ida Lund Alfvengren

Om Jacob Lund

Jacob är en ung och entusiastisk mäklare som jobbar med alla typer av bostäder och är specialist på norra delen av Norrtälje kommun. Jobbar mest med fritidshus samt permanentbostäder och försöker hitta det unika med varje bostad som skiljer det från mängden. Fördelen med att jobba med ett specifikt område är att man får lokalkännedom men även lär känna kunderna i området.

Jacob Lund

Fastighetsmäklare

Om Jonas Nordwall

Jonas Nordwall har arbetat med fastighetsförmedling sedan 2003. Sedan starten har Jonas genomfört ett stort antal affärer över hela Norrtälje kommun. Under resans gång har han fått en bred erfarenhet av försäljning av allt från tomter, fritidshus, villor och lägenheter. Men även lokaler för både uthyrning och verksamhet har förmedlats. Det är just variationen i de förmedlade objekten som varit inspirationen och drivkraften för Jonas. Jonas Nordwall är född och uppvuxen på Rådmansö och har studerat vid Uppsala Universitet där han tog en magisterexamen i ekonomi. Efter några år som ekonom sadlade Jonas om till fastighetsmäklare och trivs bra med sitt yrke. Att ha hela Roslagen som sitt arbetsfält passar Jonas. Han är glad och nöjd när köpare och säljare förs samman.

Jonas Nordwall

Fastighetsmäklare

Om Kristina Jansson

Kristina har arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Norrtälje sedan maj 2007. Innan den två-åriga utbildningen vid Högskolan i Gävle har hon arbetat inom hotellbranschen. Kristina har bott i Roslagen nästan hela sitt liv och tycker att Norrtälje med omnejd har ett bra läge med närhet till Stockholm och Arlanda. Kristina arbetar som administratör på kontoret och ger service åt både mäklarkollegor, säljare och köpare.

Om Linus Thor

Linus är ung i sitt yrke och har vunnit stort förtroende hos sina kunder med brinnande engagemang och affärsmässigt kundfokus. Linus har den stora fördelen att arbeta i den kommun han vuxit upp i och har förmånen att arbeta med både fastigheter och bostadsrätter. Med sin drivkraft och Fastighetsbyråns fördelar att vara en marknadsledande aktör, har Linus de verktygen som krävs för att du ska bli nöjd.

Linus Thor

Fastighetsmäklare

Om Maria Olofsson

Maria Olofsson

Fastighetsmäklare

Om Mattias Åhman

Mattias hjärta klappar för bostadsrätter! Det är just intresset och engagemanget för lägenheter som Mattias själv anser är en av hans främsta styrkor. Han har arbetat som mäklare sedan sommaren 2007 och med inriktning på enbart bostadsrätter i Norrtälje stad sedan hösten 2007. Mattias är den mäklare som omsatt flest bostadsrätter i Norrtälje senaste fem åren och har även varit delaktig i flera nyproduktionsprojekt. Han är född och uppvuxen i kommunen och bor idag i villa i Norrtälje med fru, barn och två hundar. Det Mattias uppskattar mest med Norrtälje är närheten till havet och enkelheten att ta sig till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I Norrtälje har du nära till allt, oavsett om du vill promenera längs vatten eller ta en promenad i skogen. Anledningen till att Mattias valde detta yrke är att han får träffa mycket människor och hjälpa dem genom sitt kanske livs största affär. Hans mål är att alltid överträffa sina kunders förväntningar genom att leverera en förstklassig tjänst med hög kvalitet. Just den höga kvaliteten och det personliga engagemanget gör att många av hans kunder är återkommande.

Mattias Åhman

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.