Sök bostad eller innehåll

Norrköping

Din mäklare i Norrköping

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja. I Norrköping har Fastighetsbyrån, sedan sin etablering 1968, haft en stark position och ett välrekommenderat namn. 

Vi sitter strategiskt mitt i city, i samma lokaler som Swedbank. Vårt starka engagemang, gedigna lokala förankring och mångåriga erfarenhet borgar för att ditt uppdrag genomförs på absolut bästa sätt.

Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Förra året hjälpte vi ca 500 familjer att få en ny bostad. På vårt kontor finns 11 mäklare och 3 assistenter. Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Norrköping

Om Andreas Bielkhammar

Andreas Bielkhammar

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Daniel Johansson

Daniel har jobbat som mäklare sedan 2005 och är en av tre delägare på Fastighetsbyrån i Norrköping.

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Diplomerad nyproduktion

Om Johan Lenngren

Som fastighetsmäklare och försäljningscoach på kontoret brinner Johan för hela förmedlingsprocessen. Hans goda renommé i Norrköping kommer utav hans helhjärtade engagemang och hängivenhet för yrket. Född och uppvuxen i Norrköping och med över 10 år i branschen bidrar till att Johan kan staden utan och innan. Hans goda lokalkännedom kommer väl till pass i hans strävan att hjälpa sina kunder att hitta sitt nya boende.

Johan Lenngren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Lenngren

Anna Lenngren

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Arton Rrustemi

Arton Rrustemi

Fastighetsmäklare

Om Christoffer Rindstål

Om Conny Knutson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan -96 och stortrivs. Det som gör arbetet så spännande är variationen, ingen dag är den annan lik. Att dessutom få förmånen att jobba med människor och på ett proffsigt sätt hjälpa dem genom det som kanske är den största affären i livet ser jag som ett privilegium. Att jag har positiva medarbetare och fina lokaler gör ju inte saken sämre.

Conny Knutson

Fastighetsmäklare

Om Ida Tauberman

Om Joakim Fridsén

Joakim Fridsén

Fastighetsmäklare

Om Johannes Cakar

Johannes Cakar

Fastighetsmäklare

Om Linda Cakar

Linda Cakar

Fastighetsmäklare Linda talar svenska, engelska, syrianska

Om Magnus Erikson

Magnus är en positiv och framåt mäklare som stortrivs i sin hemstad Norrköping. Anlitar du Magnus som fastighetsmäklare anlitar du en engagerad, professionell och hårt arbetande person som brinner för att få nöjda kunder.

Magnus Erikson

Fastighetsmäklare
Diplomerad nyproduktion

Om Malin Lunde

Malin är en engagerad mäklare som sätter sin kund i fokus. Ingen affär är den andra lik och Malin ser alltid till att anpassa sin produkt efter kundens önskemål och situation. Strävar efter att alltid ge sina kunder kunskap och information inger en stor trygghet. Malin arbetar både som fastighetsmäklare och värderingsman och hjälper till med allt ifrån rådgivning, värderingar, kontraktsskrivning eller att hjälpa sin kund genom sitt livs största affär. Såhär beskriver Malins kunder henne: förtroendeingivande, proffsig, kunnig, engagerad, ödmjuk och trevlig.

Malin Lunde

Fastighetsmäklare Malin talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Marie Odin

Som person är Marie en driven, positiv och engagerad person som sätter sina kunder i fokus. Att få möjligheten att hjälpa till och få vara delaktig i den affär som troligtvis är den största affären i många människors liv känner hon är ett stort privilegium. Ett högt tempo och varierande dagar med omväxlande uppgifter skapar just den energi som behövs för att utföra ett riktigt bra jobb.

Marie Odin

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Marie Nikander

Marie är en hårt driven slitvarg med hög arbetsmoral och stor tillgänglighet för sina kunder. Här är mäklaryrket en livsstil och finns alltid med i vardagen. Ett ständigt leende och ett lugn i kundens livs största affär gör att Marie är omtyckt och väl rekommenderad. Att ha mäklat i både Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik sedan 2010 och där förmedlat villor, skärgårdsfastigheter, gårdar, hyreshus och lägenheter har gett stor kompetens, ett brett kontaktnät och hög lokalkännedom.

Marie Nikander

Fastighetsmäklare Marie talar svenska, engelska

Om My Lind

My har lång erfarenhet som fastighetsmäklare. Som mäklare tycker My om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanken att byta bostad till försäljningen. Hon står för högt engagemang och en personlig relation, där hon agerar bollplank genom hela affären. Själv bor hon i parhus i Krokek/Kolmården.

My Lind

Fastighetsmäklare

Om Petra Kemhagen

Petra Kemhagen

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Petra Lindblom

Fastighetsmäklarbranschen innebär en ständig kontakt med många människor vilket jag uppskattar mycket. En fördel är också att jag har så varierade arbetsuppgifter så den ena dagen är ej den andra lik. Jag började arbeta på Fastighetsbyrån våren 1990. Innan dess så började min yrkeskarriär på Statens Invandrarverk, som assistent på tillståndsbyrån. Efter ett par år så ville jag helt byta bransch och då blev det Fastighetsbyrån och jag stortrivs fortfarande. På min fritid umgås jag med familj och vänner. Har tre underbara och väldigt sportaktiva döttrar så det är inte många lugna stunder, basket, fotboll samt dans.

Petra Lindblom

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Yvonne Johansson

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Stjärnexpressen AB

Snart dags att flytta? Stjärnexpressen är ett familjeföretag specialiserat på flyttjänster och godstransporter. Företaget har bedrivit sin verksamhet oavbrutet sedan 1946 i tre generationer inom samma ägarfamilj. De värnar alltid om att hålla en hög servicegrad för att deras kunder ska känna sig trygga under arbetet. Utöver flyttningar erbjuder de även magasinering av bohag vid exempelvis utlandsarbete eller om ni måste flytta innan ert nya boende är klart. Vill ni boka en flyttning eller ha mer information ring 011-128047 eller besök dem på vår hemsida: www.stjarnexpressen.se För att ni vid bokning ska få fastighetsbyråns rabatterade priser, ange att ni köper/säljer er bostad genom fastighetsbyrån.

Stjärnexpressen AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

fukt och saneringsteknik AB

Fukt & SaneringsTeknik AB är ett ISO certifierat konsultföretag som har en lång och mycket god erfarenhet av serviceuppdrag inom husbesiktning, fukt- och saneringsbranschen i Östergötland och Södermanland. Deras ambition är att hålla en hög servicenivå i kombination med en mycket hög kunskapsprofil. De genomgår fortlöpande kompetensutveckling och vid stora projekt har de ett samarbete med bland andra Statens Provnings- och Forskningsinstitut samt Kungliga Tekniska Högskolan. Besiktningsmännen är anslutna till SBR & certifierade av SITAC.

fukt och saneringsteknik AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Städtjänster

Städtjänster Privatperson eller företag - inget jobb är för litet eller för stort! Viktigast för dem är att du som kund är nöjd. Nöjd-Kund-Garanti vilket betyder att det du ej är nöjd med åtgärdas.

Almsjö städ & trädgårdstjänster AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.