Sök bostad eller innehåll

Norrköping

Din mäklare i Norrköping

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja. I Norrköping har Fastighetsbyrån, sedan sin etablering 1968, haft en stark position och ett välrekommenderat namn. 

Vi sitter strategiskt mitt i city, i samma lokaler som Swedbank. Vårt starka engagemang, gedigna lokala förankring och mångåriga erfarenhet borgar för att ditt uppdrag genomförs på absolut bästa sätt.

Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Förra året hjälpte vi ca 500 familjer att få en ny bostad. På vårt kontor finns 11 mäklare och 3 assistenter. Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Norrköping

Om Daniel Johansson

Daniel har jobbat som mäklare sedan 2005 och är en av tre delägare på Fastighetsbyrån i Norrköping.

Daniel Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Lenngren

Som fastighetsmäklare och försäljningscoach på kontoret brinner Johan för hela förmedlingsprocessen. Hans goda renommé i Norrköping kommer utav hans helhjärtade engagemang och hängivenhet för yrket. Född och uppvuxen i Norrköping och med över 10 år i branschen bidrar till att Johan kan staden utan och innan. Hans goda lokalkännedom kommer väl till pass i hans strävan att hjälpa sina kunder att hitta sitt nya boende.

Johan Lenngren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Bielkhammar

Andreas Bielkhammar

Fastighetsmäklare

Om Anna Roth

Anna Roth

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Conny Knutson

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan -96 och stortrivs. Det som gör arbetet så spännande är variationen, ingen dag är den annan lik. Att dessutom få förmånen att jobba med människor och på ett proffsigt sätt hjälpa dem genom det som kanske är den största affären i livet ser jag som ett privilegium. Att jag har positiva medarbetare och fina lokaler gör ju inte saken sämre.

Conny Knutson

Fastighetsmäklare

Om Daniella Aman

Daniella Aman

Fastighetsmäklare

Om Edvard Kobusinski

Edvard är en driven och engagerad person som verkligen brinner för sitt arbete och att hjälpa sina kunder genom den kanske viktigaste affären i livet. Edvard arbetar målinriktat och är lyhörd för vad hans kunder behöver. Arbetet genomförs med kvalitet, trygghet, noggrannhet och engagemang som ledord.

Edvard Kobusinski

Fastighetsmäklare

Om Joakim Fridsén

Joakim Fridsén

Fastighetsmäklare

Om Magnus Erikson

Magnus är en positiv och framåt mäklare som stortrivs i sin hemstad Norrköping. Anlitar du Magnus som fastighetsmäklare anlitar du en engagerad, professionell och hårt arbetande person som brinner för att få nöjda kunder.

Magnus Erikson

Fastighetsmäklare

Om Malin Lunde

Malin är en engagerad mäklare som sätter sin kund i fokus. Ingen affär är den andra lik och Malin ser alltid till att anpassa sin produkt efter kundens önskemål och situation. Strävar efter att alltid ge sina kunder kunskap och information inger en stor trygghet. Malin arbetar både som fastighetsmäklare och värderingsman och hjälper till med allt ifrån rådgivning, värderingar, kontraktsskrivning eller att hjälpa sin kund genom sitt livs största affär. Såhär beskriver Malins kunder henne: förtroendeingivande, proffsig, kunnig, engagerad, ödmjuk och trevlig.

Malin Lunde

Fastighetsmäklare

Om Marie Nikander

Marie är en hårt driven slitvarg med hög arbetsmoral och stor tillgänglighet för sina kunder. Här är mäklaryrket en livsstil och finns alltid med i vardagen. Ett ständigt leende och ett lugn i kundens livs största affär gör att Marie är omtyckt och väl rekommenderad. Att ha mäklat i både Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik sedan 2010 och där förmedlat villor, skärgårdsfastigheter, gårdar, hyreshus och lägenheter har gett stor kompetens, ett brett kontaktnät och hög lokalkännedom.

Marie Nikander

Fastighetsmäklare

Om Marie Odin

Som person är Marie en driven, positiv och engagerad person som sätter sina kunder i fokus. Att få möjligheten att hjälpa till och få vara delaktig i den affär som troligtvis är den största affären i många människors liv känner hon är ett stort privilegium. Ett högt tempo och varierande dagar med omväxlande uppgifter skapar just den energi som behövs för att utföra ett riktigt bra jobb.

Marie Odin

Fastighetsmäklare

Om My Lind

My har lång erfarenhet som fastighetsmäklare. Som mäklare tycker My om att vara delaktig i kundens hela process, från första tanken att byta bostad till försäljningen. Hon står för högt engagemang och en personlig relation, där hon agerar bollplank genom hela affären. Själv bor hon i parhus i Krokek/Kolmården.

My Lind

Fastighetsmäklare

Om Petra Kemhagen

Petra Kemhagen

Fastighetsmäklare

Om Petra Lindblom

Fastighetsmäklarbranschen innebär en ständig kontakt med många människor vilket jag uppskattar mycket. En fördel är också att jag har så varierade arbetsuppgifter så den ena dagen är ej den andra lik. Jag började arbeta på Fastighetsbyrån våren 1990. Innan dess så började min yrkeskarriär på Statens Invandrarverk, som assistent på tillståndsbyrån. Efter ett par år så ville jag helt byta bransch och då blev det Fastighetsbyrån och jag stortrivs fortfarande. På min fritid umgås jag med familj och vänner. Har tre underbara och väldigt sportaktiva döttrar så det är inte många lugna stunder, basket, fotboll samt dans.

Petra Lindblom

Säljstöd / Fastighetsmäklare

Om Arton Rrustemi

Arton Rrustemi

Blivande Mäklare

Om Johannes Cakar

Johannes Cakar

Blivande Mäklare

Om Linda Cakar

Linda Cakar

Mäklarpraktikant

Om Yvonne Johansson

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.