Sök bostad eller innehåll

Nora

Din mäklare i Nora

Välkommen till Nora - Sveriges finaste trästad (i våra ögon sett). 

Här finns massor att upptäcka och göra. Småstadsidyllen ,bruks-miljöer, gruvor och vår egen veteranjärnväg är något som uppskattas både av stor och liten.

Nora är en riktig kulturell pärla och har ett stort utbud av föreningsverksamhet. Här hittar du 18 naturreservat och många fler områden med vacker natur där du exempelvis kan vandra eller paddla. Sommartid bjuder vi även på  vår alldeles egna ”Noraglass” och teater vid vackert belägna ”Stadra sommarscen”.

I Nora har vi förmånen att ha vårt kontor i den lokalt förankrade Bergslagens Sparbank. Vår styrka är att vi arbetar nära varandra vilket ger Dig som kund den absolut bästa servicen.

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nora

Om Linn Sander

2006 startade Linn karriären på Fastighetsbyrån. Linn är ett energiknippe som har svårt att bara sitta still och njuta av lugnet. Med många bollar i luften och i glada människors sällskap trivs hon allra bäst. Ju mer utmaningar hon ställs inför desto mer njuter hon av uppdragen. Linn gör alltid sitt allra yttersta och med den största iver och engagemang till kunders stora glädje.

Linn Sander

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.