Sök bostad eller innehåll

Nässjö

Din mäklare i Nässjö

Fastighetsbyrån är idag Sveriges ledande mäklarkedja med drygt 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Nässjö sedan slutet av 60-talet besitter lång erfarenhet för att hjälpa dig när du ska köpa eller sälja bostad. Vårt kontor är beläget mitt i centrum, vilket innebär goda skyltmöjligheter och lättillgänglighet. Vår lokala förankring, lokalkännedom och breda kontaktnät ger dig utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär.

Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Som Sveriges största mäklarkedja har vi knutit till oss duktiga samarbetspartners och vi har ett unikt koncept med Fastighetsbyrån, Juristbyrån och Swedbank under samma tak. Detta gynnar våra kunder och skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter behov och situation. Genom ett starkt varumärke och engagerade mäklare med målmedvetenhet och trovärdighet i fokus optimerar vi dina förutsättningar för en god affär.

Vill du ha en engagerad och affärsmässig mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen till sin hjälp för att nå bästa resultat? Vänd dig till Fastighetsbyrån i Nässjö med förtroende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nässjö

Om Anders Torstensson

Att få både köpare och säljare att känna att man har gjort en bra och trevlig affär är viktigt, att alla parter känner sig korrekt och rättvist behandlade. Att byta bostad är en känslig och viktig process och därför är det viktigt att känna sig trygg i relationen till mäklaren.

Anders Torstensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Fredrik Bergqvist

För att ni skall få det bästa resultatet vid er försäljning är valet av mäklare väldigt viktigt. Som din mäklare strävar jag alltid efter att utföra mitt arbete över er förväntan. Det som är så fantastiskt med mitt yrke är att jag får vara en del i så många människors största affär. Denna affären skall enligt mig genomsyras av trygghet, kvalité och nöjda parter! Om engagemang och drivkraft är det du söker har du hittat rätt mäklare!

Fredrik Bergqvist

Fastighetsmäklare

Om Jenny Karlson

Charmen med att vara fastighetsmäklare är just variationen; att hela tiden få träffa nya, intressanta människor och få arbeta med nya hus. Jag vill vara ett stöd och bistå med all hjälp man behöver i en så viktigt del i av livet som ett bostadsbyte innebär.

Jenny Karlson

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Fogelberg

Rebecca är en trygg och driven mäklare som arbetar med försäljning av både bostadsrätter, villor och fritidshus. Sedan 2013 arbetar hon på Fastighetsbyrån och kommer senast från kontoret i Kalmar. Som född och uppvuxen strax utanför Nässjö har hon nu valt att flytta tillbaka till hemtrakterna och fortsätta resan tillsammans med Nässjökontoret. För Rebecca är det viktigt att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna genom hela processen som det innebär att byta boende. En lyckad affär beror aldrig på slumpen utan enbart på målinriktat arbete och att skapa de bästa förutsättningarna för försäljningen. Rebeccas personliga engagemang och höga servicenivå är två viktiga beståndsdelar av de förutsättningarna.

Rebecca Fogelberg

Fastighetsmäklare

Om Siv Bjenning

Siv Bjenning

Mäklarassistent

Om Mattias Nilsson

Vår fotograf Mattias har jobbat med foto i alla dess former sedan 2001. Han tycker att det bästa med att vara husfotograf är det personliga mötet. Genom att leverera bra bilder ger han säljaren ett lugn och en bra start på sin försäljning, och för den blivande köparen är bilderna det första intrycket av bostaden. Att vara fotograf är så mycket mer än att bara gömma sig bakom en kamera, det är ett serviceyrke. Det gäller att vara lyhörd för önskemål från säljaren och alltid få fram det unika och bästa i varje objekt, en utmaning som Mattias älskar. På fritiden är det, förutom familjen, sporten discgolf (frisbeegolf), som upptar den mesta av tiden. Mattias har en tidigare elitkarriär inom sporten med flera SM-medaljer och två 4:e platser på EM på meritlistan.

Mattias Nilsson

Fotograf

Om Mikaela Radojkovic

Vår inredare Mikaela är en kreativ Jönköpingstjej, som driver stylingföretaget M.Interior. Hon är den som hjälper våra kunder att ta fram det allra bästa ur sina bostäder inför en försäljning. Mikaela ger konsultation och rådgivning kring inredning, och hjälper till att neutralisera bostäderna och skapa harmoniska och välbalanserade hem, allt för att köparen lättare ska kunna föreställa sig hur bostaden passar in i just dennes önskemål. Mikaela kan även hjälpa till att utföra själva stylingen, för den som önskar. Hon berättar att det roligaste med inredning är att man med enkla knep och detaljer kan skapa ett hemtrevligt och stilfullt hem. Inredningen är också en stor passion privat för Mikaela och hon har ständigt pågående projekt i sitt hem. På sin lediga tid spenderar hon också gärna tid med familj och vänner.

Om Richard Åkesson

Vår bolånerådgivare Richard har en gedigen kunskap och erfarenhet efter många år i banken, och efter en tid på kontoren i Eksjö och Jönköping så har han nu landat i Nässjö. På ett tryggt och stabilt sätt hjälper Richard våra kunder på vägen mot sitt nya boende. Det är precis det som Richard gillar allra bäst med sitt jobb - att få följa sina kunder på denna resa, genom hela bostadsbytaprocessen från det att kunden börjar leta bostad till det att kunden hittar sin nya drömbostad. När Richard inte är på jobbet hittar du honom säkrast på golfbanan eller i sporthallen.

Richard Åkesson

Bolånerådgivare Swedbank

Om Torbjörn Elardt

Bolånerådgivaren Torbjörn är bankmannen med fyrtio års lång erfarenhet, som alltid bemöter sina kunder och kollegor med ett glatt humör och en stor energi. Det bästa med att jobba på banken och med bolånekunder, tycker Torbjörn, är just själva kundmötet och att göra affärer. Idrott och föreningsliv är och har alltid varit ett stort inslag i Torbjörns liv. På sommaren kan Torbjörn ses glida fram på sin motorcykel, eller njuta av campinglivet på Öland.

Torbjörn Elardt

Bolånerådgivare Swedbank

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.