Sök bostad eller innehåll

Nässjö

Din mäklare i Nässjö

Fastighetsbyrån är idag Sveriges ledande mäklarkedja med drygt 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Nässjö sedan slutet av 60-talet besitter lång erfarenhet för att hjälpa dig när du ska köpa eller sälja bostad. Vårt kontor är beläget mitt i centrum, vilket innebär goda skyltmöjligheter och lättillgänglighet. Vår lokala förankring, lokalkännedom och breda kontaktnät ger dig utmärkta förutsättningar för en trygg och lyckad bostadsaffär.

Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Som Sveriges största mäklarkedja har vi knutit till oss duktiga samarbetspartners och vi har ett unikt koncept med Fastighetsbyrån, Juristbyrån och Swedbank under samma tak. Detta gynnar våra kunder och skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter behov och situation. Genom ett starkt varumärke och engagerade mäklare med målmedvetenhet och trovärdighet i fokus optimerar vi dina förutsättningar för en god affär.

Vill du ha en engagerad och affärsmässig mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen till sin hjälp för att nå bästa resultat? Vänd dig till Fastighetsbyrån i Nässjö med förtroende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nässjö

Om Anders Torstensson

Att få både köpare och säljare att känna att man har gjort en bra och trevlig affär är viktigt, att alla parter känner sig korrekt och rättvist behandlade. Att byta bostad är en känslig och viktig process och därför är det viktigt att känna sig trygg i relationen till mäklaren.

Anders Torstensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Fredrik Bergqvist

För att ni skall få det bästa resultatet vid er försäljning är valet av mäklare väldigt viktigt. Som din mäklare strävar jag alltid efter att utföra mitt arbete över er förväntan. Det som är så fantastiskt med mitt yrke är att jag får vara en del i så många människors största affär. Denna affären skall enligt mig genomsyras av trygghet, kvalité och nöjda parter! Om engagemang och drivkraft är det du söker har du hittat rätt mäklare!

Fredrik Bergqvist

Fastighetsmäklare

Om Jenny Karlson

Charmen med att vara fastighetsmäklare är just variationen; att hela tiden få träffa nya, intressanta människor och få arbeta med nya hus. Jag vill vara ett stöd och bistå med all hjälp man behöver i en så viktigt del i av livet som ett bostadsbyte innebär.

Jenny Karlson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Rebecca Fogelberg

Rebecca är en trygg och driven mäklare som arbetar med försäljning av både bostadsrätter, villor och fritidshus. Sedan 2013 arbetar hon på Fastighetsbyrån och kommer senast från kontoret i Kalmar. Som född och uppvuxen strax utanför Nässjö har hon nu valt att flytta tillbaka till hemtrakterna och fortsätta resan tillsammans med Nässjökontoret. För Rebecca är det viktigt att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna genom hela processen som det innebär att byta boende. En lyckad affär beror aldrig på slumpen utan enbart på målinriktat arbete och att skapa de bästa förutsättningarna för försäljningen. Rebeccas personliga engagemang och höga servicenivå är två viktiga beståndsdelar av de förutsättningarna.

Rebecca Fogelberg

Fastighetsmäklare

Om Siv Bjenning

Siv Bjenning

Mäklarassistent

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.