Sök bostad eller innehåll

Nacka

Din mäklare i Nacka

Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär, både för dig och för oss. Vi känner väl till vårt område som innefattar Boo, Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta, det vill säga hela Nacka kommun.

Under de år som vi varit etablerade här har vi hjälpt många med att hitta ett nytt hem och samtidigt varit delaktiga i försäljningen av den tidigare bostaden. Vårt nära samarbete med Swedbank och Juristbyrån gör att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang för dig som kund anpassar vi vår tjänst efter just dina önskemål för ett lyckat resultat.

Tveka inte med att ta kontakt med oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende! Du hittar oss på vårt kontor i Forum Nacka, plan 10.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med närhet till hav och natur i Eriksvik

Här uppförs radhus och parhus i bostadsrättsform med storlekarna 98-147 kvm. De åtta bostäderna bjuder samtliga på stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp, generös takhöjd samt smarta och effektiva planlösningar med naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats och en parkeringsplats. Radhusen finns i två- respektive tre plan och samtliga lägenheter har två badrum samt uteplats i soligt söderläge. Planerad säljstart under hösten 2017.  Läs mer om projektet Lampaffären i Eriksvik här >> 

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nacka

Om Per Olofson

När livet tar nya vändningar blir ofta boendefrågan mycket påtaglig Att få möta människor i dessa skeden av livet och hitta lösningarna ser jag som en förtroendefull utmaning.

Per Olofson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Wangerheim

Jag arbetar som fastighetsmäklare med huvudsaklig inriktning på bostadsrätter. Jag började på Fastighetsbyrån hösten 2005 och har stormtrivts från första dagen. Efter avslutade studier i Gävle föll det sig naturligt att börja arbeta i Nacka eftersom att jag är född och uppvuxen här. Arbetet som fastighetsmäklare är väldigt omväxlade och jag har fördelen att få hjälpa människor som befinner sig i olika skeenden i livet. Jag trivs bra med ett högt arbetstempo och strävan mot ännu en nöjd kund.

Magnus Wangerheim

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Michael Ahlström

Michaels mål är att både köparen och säljaren ska känna sig trygga med att de får all information och hjälp i alla delar i köpet/försäljningen. Det Michael uppskattar mest med sitt arbete är att det är intressant, omväxlande och stimulerande. Man hjälper människor att känna sig trygga i en av deras viktigaste affärer. Michael har arbetat med försäljning i stort sett hela sitt liv och ser egenskaper som engagemang, erfarenhet och driv som oerhört viktiga för en lyckad affär för både köpare och säljare.

Michael Ahlström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Angelica Gedlund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Nacka 5 år som bostadsrättsspecialist. Jag är uppvuxen i Norrbotten där jag också studerat och arbetat i branschen tidigare. Efter flera år här i kommunen kan jag områden utan och innan och med Fastighetsbyrån som starkt varumärke i ryggen kan jag skapa de bästa förutsättningarna för att din stora bostadsaffär ska bli din bästa. Kontakta mig så berättar jag hur vi utifrån just dina förutsättningar och din bostad når en trygg affär och bäst betalt!

Angelica Gedlund

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Camilla Olerup

Camilla Olerup

Fastighetsmäklare

Om Daniel Eriksson

För att vara bra på ett jobb måste man tycka att det är roligt – och därför valde Daniel Eriksson att bli fastighetsmäklare. Han är en positiv och glad person som aldrig ger sig. Han tycker att mäklaryrket är intressant då hemmet är kärnan i livet och på så sätt alltid är aktuellt. Dessutom gillar han att få hjälpa till. På Fastighetsbyråns kontor i Nacka har han varit sedan 2012 och han säljer främst bostadsrätter. Som mäklare är Daniel lugn, noggrann och kunnig – kombinerat med en stor vilja och en förmåga att aldrig ge upp. Daniel har spelat både hockey och fotboll, vilket gav honom goda erfarenheter av att arbeta i grupp. Dessutom tog han med sig en rejäl vinnarskalle. Idag har han bytt idrottandet mot musiken – när han inte arbetar spelar han nämligen trummor i ett rockband.

Daniel Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Johan Sörman

Johan Sörman är fastighetsmäklare och har varit på kontoret i Nacka sedan 2009. Johan är extremt lyhörd, lugn och påläst. Men kanske framförallt inger han en pålitlighet och den som lämnar ett objekt åt honom kan lita på att det är i trygga händer. Johan valde att bli mäklare för att han tycker att det lät som en rolig kombination av att göra affärer och träffa människor. Johan lägger stor vikt vid att lyssna och återkoppla samt att alltid hålla säljare och köpare korrekt informerade. Johan tycker att det roligaste i arbetsprocessen är intaget och budgivningarna. Han tycker att Nacka är en spännande kommun med blandade bostäder och mycket nya satsningar. När Johan inte säljer bostadsrätter gillar han att vara ute i naturen och att resa.

Johan Sörman

Fastighetsmäklare

Om Josephine Lindberg

Josephine Lindberg är mäklarassistent och arbetar främst med att ta hand om kunderna efter att kontrakt är påskrivet fram till tillträdet. Därutöver sköter hon administrativa uppgifter och håller stenkoll på mäklarna och deras arbete för att alltid kunna hjälpa till när behov finns. Josephine är en glad och positiv person med stor tidigare erfarenhet av att jobba med både kunder och försäljning. Dessutom har hon ett stort intresse för inredning och design.

Om Lars Arvidsson

Lars Arvidsson

Fastighetsmäklare

Om Marie Schröder

Som mäklarassistent arbetar Marie Schröder med att hjälpa mäklarna med det dagliga arbetet. Tack vare den stora variationen av arbetsuppgifter trivs Marie utmärkt. Får hon välja fritt är det annonsskrivandet som faller henne allra bäst i smaken. Marie har varit på kontoret i Nacka sedan 2005 och är en väldigt flexibel och noggrann person. Tack vare sin mäklarexamen och gedigna arbetslivserfarenhet är Marie som klippt och skuren för sitt jobb. Bland annat har hon arbetat på SAS under många år. Marie har bott i Nacka under många år och gillar att kommunen har närhet till naturen och till stan (och de fördelaktiga kommunikationerna!). Hon har alltid haft ett stort intresse för inredning och hon får ofta nya tankar och idéer från alla de lägenheter och villor hon ser på jobbet. Att resa ligger Marie varmt om hjärtat – allt från de alperna till soliga Frankrike.

Om Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil var bara 15 år när hon började sommarjobba på Fastighetsbyrån. När hon hennes mäklarutbildning var klar var därför valet ganska självklart – här ville hon jobba. Moa tycker att mäklaryrket ger henne otroligt mycket och hon älskar att arbetsuppgifterna är så varierande. Det allra roligaste tycker hon är kundmötet: här ges en unik chans att gå in och leverera till max. Moa är en väldigt driven, ambitiös och envis person. Dessutom förstår hon vikten av att alltid kunna anpassa sig till kundernas önskemål. Moa säljer främst bostadsrätter och hon tycker att Nacka har allt som en kommun kan önska – närhet till vattnet och närhet till city. Hon har ett stort intresse för arkitektur och planlösningar och kommer gärna med tips till sina säljare. Inredning ser Moa gillar att få fram charmen genom att anpassa inredning till ett specifikt boende och på så sätt framhäva det allra bästa med bostaden.

Moa Kronståhl Pil

Fastighetsmäklare

Om Niklas Norlin

Niklas Norlin har alltid haft ett intresse för affärer. Det han gillar med mäklaryrket är att det har mycket av allt: ekonomi, byggteknik, juridik och försäljning. Niklas tycker att det är en lyx att han efter många år i branschen fortfarande får lära sig något nytt nästan varje dag. Det viktigaste med att vara mäklare är enligt Niklas att lyssna på vad kunderna vill ha och att sedan leverera på ett sätt som gör dem nöjda. Alla personer har olika krav och förväntningar, vilket gör att det viktigt att ständigt vara lyhörd och förstå vad som är viktigt i varje situation. Niklas har varit mäklare sedan 2005 och fokuserar främst på villor och nyproduktion – hela vägen från markförvärv till att hitta kunder på privatmarknaden. Niklas ser till att alltid vara påläst och att alltid driva affären i mål. Niklas både bor och arbetar i Nacka. Ett av hans stora intressen är att åka Vasaloppet (och även här jagar han ständigt nya rekord).

Niklas Norlin

Fastighetsmäklare

Om Sandra Enåsen Due-Pedersen

Redan i nionde klass visste Sandra Enåsen Due-Pedersen att det var mäklare hon ville bli. Förutom frihet under ansvar var det den stora variationen av ämnen som lockade: här mötte inredning och fastigheter juridik och ekonomi i en spännande mix. Sandra tycker att det allra roligaste med att vara mäklare är kundkontakten. Dessutom gillar hon förhandlingar. Sandra har arbetat med försäljning i hela sitt liv och är en extremt flexibel person som enkelt kan anpassa sig efter olika kunder. Hon gillar variationen som Nacka bjuder på med både nyproduktioner och äldre områden. Själv säljer hon enbart bostadsrätter och drivs av en vilja att hjälpa folk. Hon tycker att fastighetsbranschen är spännande och ser till att alltid hänga med i vad som händer gällande lagar och regler. Därtill har hon ett stort intresse för arkitektur och inredning. Enligt Hemnet hade Sandra flest publicerade lägenheter i Nacka under 2016.

Om Stefan Dockberg

Stefan Dockberg är en glad östgöte som sedan några år tillbaka säljer bostadsrätter i Nacka. Han är en social person med en ödmjuk syn på sitt jobb: han gillar helt enkelt att hjälpa folk. Han har stor respekt för att bostadsaffärer är stora affärer och gillar att komma hem till människor i olika situationer i livet. Det bästa betyg Stefan kan få är återkommande kunder. Innan Stefan blev mäklare reste han mycket – bland annat har han bott och arbetat i Spanien. Hans erfarenheter har gjort honom till en god människokännare – en glädjespridare har han däremot varit hela sitt liv. Stefan gillar Nacka då det i mångt och mycket har områden som påminner om de i hans hemstad Linköping. Stefan är intresserad av språk och sport. De lediga stunderna läggs på att umgås med familj och vänner.

Stefan Dockberg

Fastighetsmäklare

Om Annelie Isaksson

Annelie Isaksson är kundkoordinator på Fastighetsbyråns kontor i Nacka. I hennes arbetsuppgifter ingår det bland annat att arbeta med kundvård och att skapa nya intag. Hon jobbar med alla kontorets mäklare med både nya och befintliga kunder. Annelie är en positiv person som trivs utmärkt med sitt jobb. Hon har en gedigen arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat som bland annat mäklarassistent och med service inom hotellverksamhet. Annelie gillar att Nacka erbjuder allt från skärgårdsmiljö till stadsmiljö – dessutom bor hon själv i kommunen. Hon har ett stort intresse för fastighetsbranschen och tycker om att följa med i utvecklingen på smarknaden. Under lediga sommardagar hittar ni Annelie i hennes sommarhus. Dessutom har hon ett stort idrottsintresse och är tränare i både gymnastik och cheeerleading.

Om Axel Wendelius

Axel Wendelius

Säljstöd/ Mäklarstudent

Om Firat Cetinkaya

Firat Cetinkaya

Säljstöd / Mäklarstudent

Om Linnéa Ralmé

Linnéa Ralmé

Blivande Mäklare

Om Neda Kusic

Neda Kusic

Säljstöd / Mäklarstudent

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.