Sök bostad eller innehåll

Nacka

Din mäklare i Nacka

Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär, både för dig och för oss. Vi känner väl till vårt område som innefattar Boo, Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta, det vill säga hela Nacka kommun.

Under de år som vi varit etablerade här har vi hjälpt många med att hitta ett nytt hem och samtidigt varit delaktiga i försäljningen av den tidigare bostaden. Vårt nära samarbete med Swedbank och Juristbyrån gör att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang för dig som kund anpassar vi vår tjänst efter just dina önskemål för ett lyckat resultat.

Tveka inte med att ta kontakt med oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende! Du hittar oss på vårt kontor i Forum Nacka, plan 10.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med närhet till hav och natur i Eriksvik

Här uppförs radhus och parhus i bostadsrättsform med storlekarna 98-147 kvm. De åtta bostäderna bjuder samtliga på stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp, generös takhöjd samt smarta och effektiva planlösningar med naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats och en parkeringsplats. Radhusen finns i två- respektive tre plan och samtliga lägenheter har två badrum samt uteplats i soligt söderläge. Planerad säljstart under hösten 2017.  Läs mer om projektet Lampaffären i Eriksvik här >> 

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nacka

Om Per Olofson

När livet tar nya vändningar blir ofta boendefrågan mycket påtaglig Att få möta människor i dessa skeden av livet och hitta lösningarna ser jag som en förtroendefull utmaning.

Per Olofson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Per talar svenska, engelska

Om Michael Ahlström

Michaels mål är att både köparen och säljaren ska känna sig trygga med att de får all information och hjälp i alla delar i köpet/försäljningen. Det Michael uppskattar mest med sitt arbete är att det är intressant, omväxlande och stimulerande. Man hjälper människor att känna sig trygga i en av deras viktigaste affärer. Michael har arbetat med försäljning i stort sett hela sitt liv och ser egenskaper som engagemang, erfarenhet och driv som oerhört viktiga för en lyckad affär för både köpare och säljare.

Michael Ahlström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Camilla Olerup

Camilla Olerup

Fastighetsmäklare

Om Carl-Magnus Ekström

Carl-Magnus Ekström

Fastighetsmäklare Carl-Magnus talar svenska, engelska

Om Daniel Eriksson

För att vara bra på ett jobb måste man tycka att det är roligt – och därför valde Daniel Eriksson att bli fastighetsmäklare. Han är en positiv och glad person som aldrig ger sig. Han tycker att mäklaryrket är intressant då hemmet är kärnan i livet och på så sätt alltid är aktuellt. Dessutom gillar han att få hjälpa till. På Fastighetsbyråns kontor i Nacka har han varit sedan 2012 och han säljer främst bostadsrätter. Som mäklare är Daniel lugn, noggrann och kunnig – kombinerat med en stor vilja och en förmåga att aldrig ge upp. Daniel har spelat både hockey och fotboll, vilket gav honom goda erfarenheter av att arbeta i grupp. Dessutom tog han med sig en rejäl vinnarskalle. Idag har han bytt idrottandet mot musiken – när han inte arbetar spelar han nämligen trummor i ett rockband.

Daniel Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Emma Strindin

Emma har lång erfarenhet av kundbemötande i olika former, vilket ledde henne in på yrkesbanan som mäklare. För henne är det viktigt att vara aktiv och tillgänglig. Fokus ligger alltid på det personliga mötet och viljan att skapa resultat. Emma är uppvuxen i norrländska Örnsköldsvik och hennes tävlingsinriktade personlighet finns där naturligt. Hon uppskattar Nacka som område då det är en spännande och expanderande kommun.

Emma Strindin

Fastighetsmäklare

Om Filip Stenbeck

Filip Stenbeck

Fastighetsmäklare

Om Josephine Lindberg

Josephine Lindberg är mäklarassistent och arbetar främst med att ta hand om kunderna efter att kontrakt är påskrivet fram till tillträdet. Därutöver sköter hon administrativa uppgifter och håller stenkoll på mäklarna och deras arbete för att alltid kunna hjälpa till när behov finns. Josephine är en glad och positiv person med stor tidigare erfarenhet av att jobba med både kunder och försäljning. Dessutom har hon ett stort intresse för inredning och design.

Om Kajsa Lindmark

Kajsa Lindmark

Fastighetsmäklare Kajsa talar svenska, engelska

Om Lars Arvidsson

Lars Arvidsson

Fastighetsmäklare

Om Linnéa Ralmé

Linnéa Ralme arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån Nacka. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete med försäljning och därför föll sig drömyrket som mäklare helt naturligt. Kundbemötande och flexibilitet är ledord i Linnéas arbete. Hon har en fallenhet för att se människors behov och det unika i varje affär – strategin skräddarsys därefter. Hennes lösningsorienterade och noggranna personlighet i kombination med resultatfokus gör att hon gärna provar nya idéer och alltid har en reservplan. Linnéa har ett driv att prestera bäst med visionen om att skapa en affär som håller hög kvalitet, där en nöjd kund alltid är högsta prioritet. Linnéa är aktiv, tydlig och påläst, vilket gör att hon med enkelhet kavlar upp ärmarna och tar saker i egna händer. Detta är egenskaper som gör henne till en önskvärd mäklare för en trygg fastighetsaffär.

Linnéa Ralmé

Fastighetsmäklare

Om Marie Schröder

Som mäklarassistent arbetar Marie Schröder med att hjälpa mäklarna med det dagliga arbetet. Tack vare den stora variationen av arbetsuppgifter trivs Marie utmärkt. Får hon välja fritt är det annonsskrivandet som faller henne allra bäst i smaken. Marie har varit på kontoret i Nacka sedan 2005 och är en väldigt flexibel och noggrann person. Tack vare sin mäklarexamen och gedigna arbetslivserfarenhet är Marie som klippt och skuren för sitt jobb. Bland annat har hon arbetat på SAS under många år. Marie har bott i Nacka under många år och gillar att kommunen har närhet till naturen och till stan (och de fördelaktiga kommunikationerna!). Hon har alltid haft ett stort intresse för inredning och hon får ofta nya tankar och idéer från alla de lägenheter och villor hon ser på jobbet. Att resa ligger Marie varmt om hjärtat – allt från de alperna till soliga Frankrike.

Om Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil var bara 15 år när hon började sommarjobba på Fastighetsbyrån. När hon hennes mäklarutbildning var klar var därför valet ganska självklart – här ville hon jobba. Moa tycker att mäklaryrket ger henne otroligt mycket och hon älskar att arbetsuppgifterna är så varierande. Det allra roligaste tycker hon är kundmötet: här ges en unik chans att gå in och leverera till max. Moa är en väldigt driven, ambitiös och envis person. Dessutom förstår hon vikten av att alltid kunna anpassa sig till kundernas önskemål. Moa säljer främst bostadsrätter och hon tycker att Nacka har allt som en kommun kan önska – närhet till vattnet och närhet till city. Hon har ett stort intresse för arkitektur och planlösningar och kommer gärna med tips till sina säljare. Inredning ser Moa gillar att få fram charmen genom att anpassa inredning till ett specifikt boende och på så sätt framhäva det allra bästa med bostaden.

Moa Kronståhl Pil

Fastighetsmäklare

Om Niklas Norlin

Niklas Norlin har alltid haft ett intresse för affärer. Det han gillar med mäklaryrket är att det har mycket av allt: ekonomi, byggteknik, juridik och försäljning. Niklas tycker att det är en lyx att han efter många år i branschen fortfarande får lära sig något nytt nästan varje dag. Det viktigaste med att vara mäklare är enligt Niklas att lyssna på vad kunderna vill ha och att sedan leverera på ett sätt som gör dem nöjda. Alla personer har olika krav och förväntningar, vilket gör att det viktigt att ständigt vara lyhörd och förstå vad som är viktigt i varje situation. Niklas har varit mäklare sedan 2005 och fokuserar främst på villor och nyproduktion – hela vägen från markförvärv till att hitta kunder på privatmarknaden. Niklas ser till att alltid vara påläst och att alltid driva affären i mål. Niklas både bor och arbetar i Nacka. Ett av hans stora intressen är att åka Vasaloppet (och även här jagar han ständigt nya rekord).

Niklas Norlin

Fastighetsmäklare / Nyproduktionsansvarig
Diplomerad nyproduktion

Om Thérèse Lennefalk Löfgren

För att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär med nöjda kunder är tydlig kommunikation, stort engagemang och målmedvetenhet viktigt i mitt arbete. Min ambition är att överträffa mina kunders förväntningar. Därför är jag noggrant påläst, strukturerad och ser till att lägga den tid som krävs för att uppnå det. Med en kandidatexamen i nationalekonomi och som utbildad fastighetsmäklare har jag en gedigen kunskap om bostadsmarknaden och stor förståelse för prisbilden i Nacka.

Thérèse Lennefalk Löfgren

Fastighetsmäklare Thérèse talar svenska, engelska

Om Axel Wendelius

Axel Wendelius

Säljstöd/ Mäklarstudent

Om Firat Cetinkaya

Firat Cetinkaya

Säljstöd / Mäklarstudent

Om Lina Sundström

Om Neda Kusic

Neda Kusic

Säljstöd / Mäklarstudent

Om Tobias Widén

Tobias Widén

Säljstöd/ Mäklarstudent

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Bygg-Ole

Välkommen till Bygg-Ole, stans vaknaste byggvaruhus. Ända sedan 1945 har de levererat material till både stora och små projekt hos boende i Nacka och på Värmdö. Idag ligger byggvaruhusen i Nacka, i närheten av Nacka Forum samt på Värmdö, i Mölnvik köpcentrum. Bygg-Oles motto – Stans vaknaste – står för mer än generösa öppettider, vardagar 6-20 och helger 9-18. Det står även för en vilja att inspirera och alltid hjälpa till. Med inspirerande varuhus, starka varumärken, kompetent personal och ett antal smarta kringtjänster hoppas de kunna hjälpa även Dig med Dina projekt. Det finns mycket som de är stolta över. Bland annat har de en kundklubb som ger dig bonus på alla inköp, köks- bad- och brasexperter som kan hjälpa till med allt ifrån ritningar till montering, en Homestylist som kan hjälpa till med färgsättning, val av golv, tapeter etc. Eget hyvleri, smart skivsåg och de olika transportalternativen erbjuds är några av de andra fördelarna som kan förenkla för dig som kund. Det finns mycket du kan få hjälp med. För dig som är nyinflyttad i kommunen och har bytt boende via Fastighetsbyrån, erbjuds en egen personalshopper som säkerställer att du får bästa service och guidning inför dina projekt. Fyll i formuläret nedan så kontaktas du för bokning av ett kostnadsfritt personligt möte där du kommer i kontakt med rätt expert för att få bästa service och råd för just ditt projekt. Varmt välkommen till Bygg-Ole! Vill du hellre ringa? Tag kontakt med Tove Karlsson Avdelningschef på Bygg-Ole Nacka 08-601 12 37

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Byggvaruhus

Välkommen till Bygg-Ole, stans vaknaste byggvaruhus. Ända sedan 1945 har de levererat material till både stora och små projekt hos boende i Nacka och på Värmdö. Idag ligger byggvaruhusen i Nacka, i närheten av Nacka Forum samt på Värmdö, i Mölnvik köpcentrum. Bygg-Oles motto – Stans vaknaste – står för mer än generösa öppettider, vardagar 6-20 och helger 9-18. Det står även för en vilja att inspirera och alltid hjälpa till. Med inspirerande varuhus, starka varumärken, kompetent personal och ett antal smarta kringtjänster hoppas de kunna hjälpa även Dig med Dina projekt. Det finns mycket som de är stolta över. Bland annat har de en kundklubb som ger dig bonus på alla inköp, köks- bad- och brasexperter som kan hjälpa till med allt ifrån ritningar till montering, en Homestylist som kan hjälpa till med färgsättning, val av golv, tapeter etc. Eget hyvleri, smart skivsåg och de olika transportalternativen erbjuds är några av de andra fördelarna som kan förenkla för dig som kund. Det finns mycket du kan få hjälp med. För dig som är nyinflyttad i kommunen och har bytt boende via Fastighetsbyrån, erbjuds en egen personalshopper som säkerställer att du får bästa service och guidning inför dina projekt. Fyll i formuläret nedan så kontaktas du för bokning av ett kostnadsfritt personligt möte där du kommer i kontakt med rätt expert för att få bästa service och råd för just ditt projekt. Varmt välkommen till Bygg-Ole! Vill du hellre ringa? Tag kontakt med Mikael Larsson Avdelningschef på Bygg-Ole Värmdö 08-560 134 79

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.