Sök bostad eller innehåll

Nacka

Din mäklare i Nacka

Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär, både för dig och för oss. Vi känner väl till vårt område som innefattar Boo, Saltsjöbaden, Sicklaön och Älta, det vill säga hela Nacka kommun.

Under de år som vi varit etablerade här har vi hjälpt många med att hitta ett nytt hem och samtidigt varit delaktiga i försäljningen av den tidigare bostaden. Vårt nära samarbete med Swedbank och Juristbyrån gör att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang för dig som kund anpassar vi vår tjänst efter just dina önskemål för ett lyckat resultat.

Tveka inte med att ta kontakt med oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende! Du hittar oss på vårt kontor i Forum Nacka, plan 10.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Nacka

Om Per Olofson

När livet tar nya vändningar blir ofta boendefrågan mycket påtaglig Att få möta människor i dessa skeden av livet och hitta lösningarna ser jag som en förtroendefull utmaning.

Per Olofson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Wangerheim

Jag arbetar som fastighetsmäklare med huvudsaklig inriktning på bostadsrätter. Jag började på Fastighetsbyrån hösten 2005 och har stormtrivts från första dagen. Efter avslutade studier i Gävle föll det sig naturligt att börja arbeta i Nacka eftersom att jag är född och uppvuxen här. Arbetet som fastighetsmäklare är väldigt omväxlade och jag har fördelen att få hjälpa människor som befinner sig i olika skeenden i livet. Jag trivs bra med ett högt arbetstempo och strävan mot ännu en nöjd kund.

Magnus Wangerheim

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Michael Ahlström

Michaels mål är att både köparen och säljaren ska känna sig trygga med att de får all information och hjälp i alla delar i köpet/försäljningen. Det Michael uppskattar mest med sitt arbete är att det är intressant, omväxlande och stimulerande. Man hjälper människor att känna sig trygga i en av deras viktigaste affärer. Michael har arbetat med försäljning i stort sett hela sitt liv och ser egenskaper som engagemang, erfarenhet och driv som oerhört viktiga för en lyckad affär för både köpare och säljare.

Michael Ahlström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Angelica Gedlund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Nacka 5 år som bostadsrättsspecialist. Jag är uppvuxen i Norrbotten där jag också studerat och arbetat i branschen tidigare. Efter flera år här i kommunen kan jag områden utan och innan och med Fastighetsbyrån som starkt varumärke i ryggen kan jag skapa de bästa förutsättningarna för att din stora bostadsaffär ska bli din bästa. Kontakta mig så berättar jag hur vi utifrån just dina förutsättningar och din bostad når en trygg affär och bäst betalt!

Angelica Gedlund

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Camilla Olerup

Camilla Olerup

Fastighetsmäklare

Om Daniel Eriksson

I mitt arbete som fastighetsmäklare får jag möjligheten att hjälpa människor i kanske den största affären i deras liv. Med min kunskap och stora engagemang kommer jag att hjälpa dig igenom hela processen. Med mig som din mäklare kommer du alltid kunna förvänta dig att jag kommer att göra det lilla extra för att din ”största affär ” ska bli din bästa affär. Det viktigaste i mitt arbete är att man har nöjda kunder och suget efter att göra affärer driver mig att jobba hårt! Funderar du på att förändra din boendesituation? Kontakta mig så berättar jag om hur du får de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Daniel Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Johan Sörman

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån i Nacka i 5 år och tycker yrket är fantastiskt roligt, inspirerade och utmanande! Arbetar med inriktning på bostadsrätter. Genom att vara driven, lyhörd och noggrann hoppas jag kunna uppfylla mitt mål med att förmedla en tjänst där både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda efter avslutad försäljningsprocess.

Johan Sörman

Fastighetsmäklare

Om Johan Stenis

Johan Stenis

Fastighetsmäklare

Om Josephine Lindberg

Om Lars Arvidsson

Lars Arvidsson

Fastighetsmäklare

Om Lina Nordström

Hej, Lina Nordström heter jag och har under de senaste åren varit verksam som fastighetsmäklare i Nacka där jag är inriktad på villor. Jag är väldigt glad över att få jobba på en mäklarbyrå som Fastighetsbyrån med så stark lokal förankring. Det absolut bästa med mitt yrke är kontakten med människor och att ingen dag är den andra lik. Med ett stort engagemang och en stark vilja att nå höga resultat gör jag alltid det yttersta så att din bostadsaffär blir din bästa. På min fritid umgås jag gärna med min familj och mina vänner.

Lina Nordström

Fastighetsmäklare

Om Marie Schröder

Om Moa Kronståhl Pil

Moa Kronståhl Pil

Fastighetsmäklare

Om Niklas Norlin

Niklas Norlin

Fastighetsmäklare

Om Sandra Enåsen Due-Pedersen

Det är jag som är Sandra Enåsen Due-Pedersen, jag är din bostadsrättsmäklare i Nacka. Med ett brinnande intresse för affärer och ett stort engagemang är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Jag vill att du som kund skall känna trygghet genom hela processen, oavsett om du är säljare eller köpare. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och jag vet att det där lilla extra kan vara avgörande. Ring mig så snackar vi bostad!

Om Stefan Dockberg

Stefan är en positiv östgöte som drivs att skapa kunder som känner stöd och guidning genom hela bostadsaffären. Inte sällan med glimten i ögat. Stefan har en god samlad kunskap om bostadsrättsmarknaden i Nacka och en gedigen bakgrund inom försäljning. Detta gör att Stefan vet vad som krävs för att skapa en trygg och smidig bostadsaffär.

Stefan Dockberg

Fastighetsmäklare

Om Annelie Isaksson

Om Firat Cetinkaya

Firat Cetinkaya

Säljstöd / Mäklarstudent

Om Linda Frisk

Linda Frisk

Försäljningschef Nyproduktion

Om Linnéa Ralmé

Linnéa Ralmé

Säljstöd / Mäklarstudent

Om Neda Kusic

Neda Kusic

Säljstöd / Mäklarstudent

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.